Бохо стил – вдъхновение за малък балкон!

Публикувано на 13/05/2020 от Магдалена | Последна редакция на 13/05/2020 | Видяно 6 358 пъти

Бохо стилът, в последната година, определено е най-предпочитан и модерен, не само в модните среди, но и в домашния декор. Тук ще ви представя малко по-различните идеи за малки балкони, които да преобразите в съответствие с този приветлив дизайн. Той събира в себе си много цветове, пъстрота, шарени възглавнички по пода, черги и килими в ярки багри. Основни елементи са зеленината, цветята и растенията в саксия. 

Бохемското носи със себе си цветно настроение, уют и положителна енергия. Само докато четете, не ви ли се иска да си вземете любимата книга и чаша кафе, да се отпуснете върху меката възглавница и да се насладите на момента на спокойствие? Тези балкони са наслада за душата и очите! Ако си харесате идеи, но не сте сигурни, че ще се справите сами с реализирането им, регистрираните в нашия сайт интериорни специалисти могат да ви съдействат.  


Хамак за мечтатели!

Хората с много малки балкони знаят колко е важен всеки сантиметър от разполагаемата в него площ. Тук имаме идея за хамак, който ще спести от мястото и ще ви създаде още по-голям уют. До него може да разположите няколко саксии със зелени цветя и една малка масичка, на която да поставите ароматни свещи и чаша вино. До масичката за лека светлина може да се постави и абажур, а от тавана леко да се поклаща капан за сънища. Тази идея е доста икономична за бюджета и лесно можете да се сдобиете с предложените тук аксесоари от близкия магазин за домашен декор.


Интериор само с налични материали!

Омръзнало ви е да гледате на балкона си като на място за съхранение само на безполезни неща и кашони? Е, с цената на много малко усилия, той може да се превърне в кътче за почивка. Без да се налага да купувате излишни неща за декорация, можете да използвате и наличните такива. Шареното одеяло, което стои в гардероба ви, и малките възглавнички, които все не намират мястото си из вашата стая, са идеални за новото ви и любимо кътче. В допълнение, саксията с цветето от майка ви, която все ви пречи на бюрото, също би била идеално допълнение към преобразения балкон.

Прочетете още: 8 колоритни интериорни решения в бохемски стил


Таванско балконче

Едни от най-сладките и малки балкони са именно таванските. Там на високо, където гледката е божествена! Където няма нужда да се притеснявате, че някой ще ви види. За такива местенца е най-подходящо да сложите един голям барбарон или мини диванче с малки и цветни възглавнички, меки и топли одеяла и осветителен фенер, а защо не и лампички в един цвят. Цветя, в емблематични кофи и кашпи, също стоят много подходящо на такъв тип балконски пространства. Хубавото е, че при тях можете, лежейки, да се насладите на нощното небе и звездите, понеже те нямат покрив. Приказно, нали?


Градски стил с помощта на палета!

Да, палетата са най-масовото и модерно средство през последните години. Ако живеете в центъра на града, знаете колко е шумно понякога. Въпреки че ни се иска да избягаме от градската лудост, можем да си направим място, на което да можем да си отпочинем от напрегнатото ежедневие. С помощта на едно пале и няколко пухкави възглавници, можем да си създадем най-уютното място за почивка. Аранжираме с няколко кашпи с ароматни цветя и сухи клонки, обвити в парапета на балкона. Уют, чаша вино, хубава компания и любима музика, могат да създадат идеалната вечер.

Надяваме се, че сме били полезни и сме успели да ви дадем идеи. Ако имате нужда от точни съвети и компетентно мнение, можете да се обърнете към специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в сайта ни, като заявите проект, напълно безплатно, още сега. Това ще ви даде възможност да получите оферти от различни изпълнители, да ги сравните и да изберете най-добрата според предпочитанията си. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта