Добре дошли на бизнес профила на Асен Асенов


Казвам се Асен Асенов. Имам малка бригада от професионалисти всеки в своята си област с десет годишен опит, което гарантира професионалното изпълнение на всяка една от следните услуги които предлагаме. Работим с професионални машини висок клас ХИЛТИ и Бош, което гарантира бързо извършване на услугата със високо качество без компромис! Подобрихме качеството на услугата почистване след ремонт, като закупихме професионални машини за почистване. Занимаваме с почистване на мазета и покриви.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Десислава Козовска преди 26 дни за Премахване на стара барака от двор | София

“Всичко беше изпълнено бързо и качествено. Даже с един ден по-бързо от очакваното. Хората работят спокойно и самостоятелно, което за някой работещ от къщи като мен е голям бонус. С удоволствие бих наела Асен отново.”

Виж снимки
Петър Петров преди 1 месец за Почистване от ненужни вещи на апартамент, мазе и таван | Банкя

“Наех Асен и бригадата му за почистване и изхвърляне на вещите в голям апартамент и пълни с неща мазе и таван. Асен е много точен в уговорката, момчетата свършиха чудесно огромна работа само за ден, всичко беше организирано и оптимизирано по най-добрия начин. Плащането беше точно, според уговореното. Препоръчвам и оставям заслужена максимална оценка. Със сигурност бих ползвал пак услугите им.”

Ангел преди 1 месец за Къртене на под до бетон, чистене, извозване на около 6кв.м. тераса | София

“Момчетата дойдоха на оглед, разбрахме се за цената и се уговорихме за точен ден и час кога да почнат работа. За 3-4 часа проекта беше изпълнен и аз останах доволен.”

Виж всички мнения

Опит


Извършваме ремонти от А до Я, което включва: - кърти, чисти, извозва - замаски, шпакловки и обръщане на дограма - гипс картон - изграждане на електроинсталация - изграждане на ВиК инсталация - боядисване - лепене на плочки - основно и поддържащо почистване Работим с професионални машини висок клас ХИЛТИ и Бош, което гарантира бързо извършване на услугата със високо качество без компромис! Разполагаме със собствен бус за извозване на строителните отпадъци. Подобрихме качеството на услугата почистване след ремонт, като закупихме професионални машини Керхер за основно почистване след ремонт, включително пране и почистване на мека мебел.

Специализация и квалификации


Извършваме ремонти от А до Я, което включва: - кърти, чисти, извозва - замаски, шпакловки и обръщане на дограма - гипс картон - изграждане на електроинсталация - изграждане на ВиК инсталация - боядисване - лепене на плочки - основно и поддържащо почистване

Допълнително


Подобрихме качеството на услугата почистване след ремонт, като закупихме професионални машини Керхер за основно почистване след ремонт, включително пране и почистване на мека мебел.