11 оставени мнения от 13 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Петър Петров преди 1 ден за Почистване от ненужни вещи на апартамент, мазе и таван | Банкя

“Наех Асен и бригадата му за почистване и изхвърляне на вещите в голям апартамент и пълни с неща мазе и таван. Асен е много точен в уговорката, момчетата свършиха чудесно огромна работа само за ден, всичко беше организирано и оптимизирано по най-добрия начин. Плащането беше точно, според уговореното. Препоръчвам и оставям заслужена максимална оценка. Със сигурност бих ползвал пак услугите им.”

Ангел преди 1 ден за Къртене на под до бетон, чистене, извозване на около 6кв.м. тераса | София

“Момчетата дойдоха на оглед, разбрахме се за цената и се уговорихме за точен ден и час кога да почнат работа. За 3-4 часа проекта беше изпълнен и аз останах доволен.”

Илиана Цветкова преди 2 дни за Почистване на двор | София

“Много съм доволна от Асен Асенов и бригадата му. Огледаха предварително обекта, договорихме се какво да се свърши и определихме цената. Успяха да се организират така, че да използват хубавото време и да свършат уговорената работа, за което съм им много благодарна. Работиха съвестно и качествено.”

Асен Асенов отговори:

Много благодарим за оценката. Беше удоволствие да работим с вас!

Борис Санчес преди 14 месеца за Изхвърляне на строителни боклуци и качване на строителни материали | София

“Асен и колегато му бяха точни и си свършиха отговорно работата.”

Радинка Тричкова преди 17 месеца за Пренасяне на дърва | София

“Асен дойде в уречения час, беше коректен и свърши работата много добре. Доволна съм!”

Павел Стоянов преди 20 месеца за Извозване на строителни отпадъци | София

“Учтиви, любезни, свършиха работа!”

Виж снимки
Красимира Илиева преди 21 месеца за Изкъртване на теракота +извозване+замазка | София

“Много съм доволна от Асен Асенов и бригадата му.Отклинаха веднага. Дойдоха навреме,дори подраниха.Съобразиха програмата си с нашето свободно време.Помогнаха ни за проблем,който не им влизаше в дейностите,за които се бяхме договорили.Допитваха се за всичко.Работиха добре и чисто.
Ако ми се наложи,отново бих се обърнала към тях.”

Румяна Димитрова преди 23 месеца за Разчистване на мазе | София

“Доволна съм! Момчетата дойдоха навреме, свършиха работа и почистиха след себе си. Когато ми потрябва, пак ще ги наема.”

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволна от Асен и останалите момчета. Свършиха много неща вкъщи – имаше за къртене и чистене, изравниха стени, сложиха изолация, на места сложиха гипскартон, направиха преградни стени. От всяка дейност останах очарована. Толкова чисти и подредени майстори не съм срещала досега. Вършат работата си съвестно и си личи, че имат знанията и уменията.”

на 31 Jan 2024 от Анна