2 444 Полезни статии и съвети за дома и интериора

Прочетете стотици статии и полезни съвети за дома, ремонта или вашия интериорен проект


Можем ли сами да премахнем стари фуги от плочки?

Искате да смените фугите на вашите плочки? С правилната информация и качествени инструменти можете и сами да реализирате този проект! Разберете какви са стъпките и какво ще ви бъде необходимо!

Сравнение на цени - колко струва сами да премахнем стари фуги от плочки и да наемем изпълнител?

Двоумите се дали да се доверите на професионалист или сами да предприемете смяна на фугите на плочките в дома си? Ще ви помогнем да вземете правилно решение, като съпоставим двата варианта по фактори "Цена" и "Време".

Мултифункционален инструмент „Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?

Безспорен помощник в множество проекти ще бъде мултифункционалният инструмент! С нашият доверен майстор изпробвахме функциите и възможностите на уреда "Parkside". Ето какво показват тестовете!

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, хотелски семинар и продукти от последно поколение

Международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, СПА и фитнес оборудване се завръща в бъдещето с нов самостоятелен формат. Датите са в периода 28 – 31 януари, мястото – Интер Експо Център.

Сравнение на цени - сами да реновираме старите мебели или да купим нови?

Време е да смените мебелите в дома си? А защо не ги реновирате? Ще ви помогнем да съпоставите двата варианта и да направите правилен избор!

Лентов шлайф "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?

Готови ли сте за нови проекти? Доверете се на качествени инструменти! Тази седмица довереният майстор ще тества лентовия шлайф "Pakrside"!

Можем ли сами да реновираме стария шкаф?

С малко сръчност и креативност всеки сам може да реновира старите си мебели. Разберете как да го направите и какви са стъпките, за да вдъхнете нов живот на шкафа в дома ви!

Сравнение на цени - колко струва сами да окачим телевизора си на стена и да наемем изпълнител?

Колебаете се дали да сложите стойка за телевизор на станата сами или да се доверите на професионалист? Ще ви помогнем да съпоставите двата варианта и да вземете правилно решение!

Как сами да монтираме телевизора си на стената?

Искате сами да поставите телевизора в дома си на стената? Напълно възможно е! Разберете как със съветите на Работилница Lidl и се заемете смело с този проект!

Перфоратор "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?

Започваме новата година с нов проект! Тази седмица изправяме доверения майстор пред ново предизвикателство, за да тестваме възможностите на един от уредите на пазара - перфоратор Parkside!