260 Съвети и статии за кухнята

Всичко от А до Я за вашата кухня. Ремонт на кухня, обзавеждане, интериор и декорация, тенденции и вдъхновения.


Кухня

Как да организирате кухнята си по най-добрия начин?

Вероятно на никого не му е приятно да подрежда чекмеджета или шкафове, но истината е, че ако искаме перфектна и спретната кухня, това е крайно необходимо. В тази статия сме ви приготвили няколко практични идеи как да сложите край на хаоса в кухненското помещение.

Няколко идеи за впечатляващи кухни в лофт стил

Лофт стилът е един от най-предпочитаните в последните години. Вижте как чрез него можете да направите кухнята си зашеметяваща.

5 дизайна на кухни, в които ще се влюбите

Всеки харесва различни стилове, цветове и комбинации, когато става въпрос за обзавеждане. Днес ви представяме 5 напълно различни кухни, а някоя от тях може да спечели сърцето ви и много бързо да се пренесе във вашия дом!

Как да освежим и декорираме стените в кухнята по 5 различни начина?

Искате да освежите и актуализирате кухнята? Тук ви показвме пет начина, по които можете да постигнете невероятен и стилен кухненски интериор.

Ергономия в кухнята - всичко необходимо на една ръка разстояние

Ергономия в кухнята - кажете край на хаоса и безредието. Оказва се, че всичко може да бъде ергономично организирано – на една ръка разстояние. Вижте как!

Интериор на малка кухня (6 кв.м.) – вдъхновяващи идеи

Малка кухня – оказва се, че винаги има отлични идеи за нейното организиране. Прочетете тук как може да стане това.

Принадлежности необходими във всяка кухня

Без кои кухненски принадлежности не може всяка кухня? Разберете още сега!

5 тенденции при кухните, които ще бъдат водещи през 2020 г.

За всяка стая в дома има няколко дизайна, които си остават класически като бялата кухня например, но и и всяка година има нови тенденции, които да ви помогнат, ако искате нещо по-различно.

Свежа жълта кухня: 5 лесни стъпки към създаването й

Жълтата кухня е свежа, ексцентрична, стилна и много уютна. А как да я създадете само в пет лесни стъпки ви показваме тук!

Кухненски плот от естествен камък

Търсите най-доброто за вашата кухня? Научете какви са спецификите на плотове от естествен камък и как да изберете подходящия!