За MaistorPlus

MaistorPlus e първата по рода си българска онлайн услуга, която осъществява връзката между клиенти и професионалисти. Една отворена платформа, която стимулира и подкрепя добре свършената работа. Клиентите публикуват заявки в сайта безплатно, а изпълнители се свързват с тях.

Платформата цели да разреши познатия проблем, къде и как да намерим добър професионалист, като предлага сигурна и надеждна система за обратна връзка.

След изпълнение на възложената работа, клиентите оставят положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от тях изпълнител. По този начин изпълнителите имат възможност да развият в положителнa насока своите профили и съответно да намират в бъдеще по-лесно и повече работа през сайта. За клиентите пък този процес улеснява намирането на качествени професионалисти, защото могат да разгледат техните профили, препоръки и оферти, преди да вземат решение, кого да наемат.

“Това определено е най-добрият начин за намиране на качествени професионалисти, а за професионалистите - за намиране на повече работа.”
0879 590 810 | 10:00-18:00