Партньори | MaistorPlus

Eleven is an accelerator and venture capital fund for early-stage enterprises

Eleven

Eleven фонд за рискови инвестиции, създаден през 2012 г. и финансиран по европейската програма Jeremie с цел подпомагане на стартиращи бизнеси. Освен че предлага финансова подкрепа, Eleven помага на компаниите, включвайки ги в тримесечна обучителна програма.

Бон Апети е водещо кулинарно предаване по българския телевизионен ефир

Бон Апети

Марката Бон Апети се появява на българския пазар през 2001 година. Днес всички, които обичат и се интересуват от храната свързват с това име кулинарни книги, тематични поредици както и водещото телевизионно предаване в българския ефир.

Суперхостинг.бг - Качествен хостинг и добри цени!

SuperHosting.bg

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.

Модерен дом - блог за интериорен дизайн и свежи идеи

Модерен дом

Moderendom.net е онлайн издание, което говори за интериорен дизайн, архитектура и декорация. Сайтът показва идеи за "Направи си сам" проекти, а също така, засяга и други интересни теми от света на архитектурата и дизайна.

Artcafe.bg е един от водещите интериорни сайтове в България

Арткафе

Artcafe.bg е един от водещите интериорни сайтове в България, който предлага уникални интериорни решения, дизайнерски идеи за обзавеждане и декорация както на вътрешните помещения, така и на външни.

Списание ОЩЕ ЗА КЪЩАТА е месечно онлайн списание за архитектура, строителство, обзавеждане и озеленяване.

Още за къщата

Списание "ОЩЕ ЗА КЪЩАТА" е месечно онлайн списание за архитектура, строителство, обзавеждане и озеленяване. Представя проекти и реализации на къщи, съвети и информация за най-новите технологии и строителни материали.

Mangusta Ceramics се занимава с внос/износ, търговия на едро и дребно в цялата страна

Mangusta Ceramics

Mangusta Ceramics се занимава с внос/износ, търговия на едро и дребно в цялата страна: подови гранитогресни (плочки) и керамични настилки, стъпала от гранитогрес и гранит, фаянсови облицовки, лазерно рязан луксозен фаянс, санитарна керамика, блиндирани и интериорни врати.

Start It Smart е най-големият клуб по предприемачество в България

Start IT Smart

Start It Smart е най-големият клуб по предприемачество в България, който е съосновател на iCUE (International Consortium of University Entrepreneurs), заедно с клубове от Обединеното Кралство, Дания, Швеция и Испания.

GranDecor e витруално списание с идеи за дома

Грандекор

GRANDecor е дигитално списание с идеи за дома и магазин за мебели, декорации, осветителни тела и аксесоари в различни интериорни стилове. Фирмата предлага съдействие при обзавеждане на дом, офис, бар, ресторант и други обществени помещения.

Специализиран форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство

Майсторлък

„Майсторлък“ е един проект, чиято цел е да популяризира сръчни хора от различни професии: занаятчии и творци от различни области и изобщо всички онези, които смело създават чудеса с двете си ръце.

Специализиран форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство

Българска строителна седмица

Специализиран форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

EASA България - Велико Търново 2014

EASA Veliko Turnovo 2014

Велико Търново посрещна 400 от най-талантливите студенти по архитектура от цяла Европа през лятото на 2014 г. Градът се превърне в сцена за архитектурни намеси, културен и творчески обмен, лекции, работилници и изложби.

СТРОЙКО 2000 е най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България

СТРОЙКО 2000

СТРОЙКО 2000 е най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане. Провежда се два пъти годишно - пролет и есен в София, в Националния дворец на културата.