10 742 снимки, идеи и вдъхновения за дома

Намерете хиляди уникални снимки и вдъхновения за дома, ремонта или вашия интериорен проект. Разгледайте снимки на реализирани проект, актуални ремонти и вдъхновяващи примери, качени от потребителите на MaistorPlus

Контрастни комбинации в просторна дневна

Контрастни комбинации в п...


От черно-бялото царство на кухнята се преместваме в хола, който е в съседство с кухненското помещение и е също толкова интересен.

Контрастни комбинации в просторна дневна

Контрастни комбинации в п...


От черно-бялото царство на кухнята се преместваме в хола, който е в съседство с кухненското помещение и е също толкова интересен.

Модерен черно-бял апартамент с неонови светлини

Модерен черно-бял апартам...


Ще ви представим един на пръв поглед стандартен апартамент, но на втори – недотам. Каним ви да разгледате заедно с нас един интересен дом в черно и бя...

Вижте как да превърнете своята малка баня в красиво съкровище?

Вижте как да превърнете с...


Почти всички приемаме баните си като съкровено място, където да отмием напрежението и негативната енергия и да презаредим със сили, мотивация и позити...

Изберете правилния вид стол, според функцията, която ще изпълнява

Изберете правилния вид ст...


В хола столовете могат да служат за отпочиване и четене, гледане на телевизия, работа, отдих, релакс или пък за настаняване на гостите.

Как да изберем подходящите кресла и столове за дома ни

Как да изберем подходящит...


Мебелите отразяват усещането ни за вкус и качество на живот и едва ли някой не би се съгласил с това. Ето защо изборът на удобни, меки и стилни мебели...

Характеристики на мини хладилниците

Характеристики на мини хл...


Към категорията на малките хладилни уреди е обичайно да се отнасят единици, не по-високи от 130 cm. А полезният обем на повечето от тези устройства е ...

Кога имаме нужда от малък хладилник?

Кога имаме нужда от малък...


Причините за закупуване на компактен хладилник могат да бъдат много. Малките модели се купуват, когато:

Мини хладилници: как да изберем най-добрия модел?

Мини хладилници: как да и...


Една сравнително малка кухня не дава възможност за голям хладилник. Най-често по тази и други причини на пазара се предлагат мини хладилници.

Баня в Бохо стил

Баня в Бохо стил


Банята е помещение, което е с висока влажност и температурни промени. Но това не бива да ви плаши – и тук може да цари Бохо атмосфера.

Идеи за Бохо стил в коридора

Идеи за Бохо стил в корид...


Добавете стари винтидж куки към стената, окачете шапки, шалове, украсете празната стена с една голяма картина или постер в рамка.

Как да трансформирате дома си в Бохо стил

Как да трансформирате дом...


Boho (от фр. Boheme) е популярен стил, който се свързва с хипи движението, липсата на условности, ярките цветове и свободата.

Стената в дневната – място за библиотека

Стената в дневната – мяст...


В някои жилища пространството над дивана остава неизползвано. То е идеално място за шкафче или рафтове, в които се поставят книги.

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в