Мебели от палети

В последните години изработката на мебели от палети стана хит сред любителите на рециклираните материали. По предназначение палетите се използват за складиране и транспортиране на стоки, но ето, че вече имат и ново практично приложение.  От тях се изработват мебели за дома и градината, а често ги срещаме и в обзавеждането на офиси и заведения.

Включете се в групата “Идеи и мебели от палети”, където можете да споделите полезни съвети и креативни идеи по темата.


Кой вид палети е удачно да изберем за направата на мебели?

Ако сте почитатели на мебелите от палети, то със сигурност трябва да използвате качествен материал. По какво да се ориентирате? Разберете сега!

Палетите: как качествено да ги подготвим за употреба?

Мини-ръководство за всеки, който планира или работи с палети. Как да изберете правилните такива за вашите нужди, как да ги почистите и подготвите преди употреба, ви показваме тук.

Защо палетите са страхотна инвестиция за вашата спалня?

Искате нетрадиционна, свежа и луксозна спалня? Няма проблем, ще я имате! В тази статия сме ви приготвили няколко уникални идеи за обзавеждане на специалното кътче в дома ви за отдих с палети. Това, което се изисква от вас, е единствено да изберете най-подходящата визия за вашето жилище!

Съвети за начинаещи: как да използваме дървените палети в интериора на дома?

Тук ви показваме няколко семпли и вдъхновяващи идеи, с които можете да пренесете топлината на естествената дървесина в уюта на дома ви.

Практични идеи за голямо семейство - триетажно легло, направено от палети

Създайте функционално триетажно легло за децата си и няма да се притеснявате, ако домът ви не разполага с много стаи. Разберете как да го направите!

Мебели от палети за вашия уникален вътрешен двор

Знаете ли, че с помощта на палетите можете да преобразите вътрешния си двор бързо и лесно? Разберете как тук!

Палетите – верен помощник при обзавеждането!

Време е за промяна и нещо нестандартно. Доверете се на мебелите от палети, които ви гарантират удобство, комфорт и настроение. Днес ще ви запознаем с някои от най-невероятните възможности за декорация с дървен материал.

Таванско помещение в рустик стил – мисията възможна

Искате да имате страхотно таванско помещение в рустик стил? Разберете как да реализирате тази своя мечта!

5 идеи за легло от палети

Искате да внесете неподражаем стил в спалнята си? Направете си легло от палети! Бързо, лесно и удобно.

Палетите като решение за промяна във вашия дом

Привлечени сте от идеята да придадете чар на дома си посредством използването на палети? В настоящата статия ще видите няколко нагледни примера как това е напълно възможно!