Защо палетите са страхотна инвестиция за вашата спалня?

Публикувано на 20/10/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 04/11/2019 | Видяно 3 772 пъти

Идеята за проектирането на къщата по уникален и интересен начин добива все повече и повече популярност с развитието на архитектурата. Хората вече не искаме просто да имаме жилище, а то да бъде обзаведено по начин, който да ни харесва и кара да се чувстваме комфортно и приятно. Това можем да го обясним с желанието ни да притежаваме дом, от който да лъха красота, хармония и уют. Разработването на архитектурни дизайни и стилове за декориране на интериора ни насърчават да се стремим към уникална и различна визия.

В тази статия сме ви приготвили няколко чудесни варианти за спални, в които леглото е от дървени палети. Преди да решите категорично, че това не е за вас, позволете ни да ви убедим много лесно, че това е перфектната комбинация от класа, удобство и стилна визия.

Ако в края на публикацията у вас се пробуди желанието да експериментирате с нещо ново и уникално? Но не се чувствате сигурни, че можете да се справите сами и имате нужда от помощ или професионален съвет? Винаги можете да изпратите получите съдействие от доказаните специалисти, регистрирани в нашия сайт.


Ново легло от стари палети

Когато става въпрос за декориране и обзавеждане на стая, можете да не се ограничавате само до купуването на нови неща. Може да помислите за варианта да се доверите на използвани вече материали, за да издадете нещо уникално и напълно различно. Сигурни сме, че и вие като нас, сте запознати с термина рециклиране.

Идеята за рециклирането винаги е интересна да се опита. Какво ще кажете да промените изцяло темата на спалнята си, като добавите едно очарователно дървено палетно легло? Замисляли ли сте се преди това? Не всеки се е досещал за този креативен вариант, но сега можете да го копирате и приложите във вашето кътче за отдих.

Вижте още: Как да си сглобите бързо легло от палети


Мебели от палети - актуални по всяко време

Още един плюс на екологично чистите палетни материали е, че мебелите от дърво никога няма да остареят или да бъдат забравени. 

  • Каквито и нови тенденции да идват с всяка изминала година, едно е сигурно - ако заложите на мебели от палети ще бъдете в крак с модата за дълго време. Шансът да станат отживелица е нищожен. А по този начин и вие ще си спестите дискомфорта да променяте периодично спалнята.
  • Финсовата страна е един от най-силните плюсове на мебелите от палети. Със сигурност едно такова легло ще ви бъде доста по-изгодно, отколкото всяко друго на пазара.
  • Със своят изчистен и опростен външен вид, те предразполагат към декорация изцяло по ваш вкус. На тях всичко им отива. Макар много хора да имат предразсъдъци към палетите, дървеният материал винаги е бил страхотен вариант, тъй като е екологичен, а цената - достъпна.
  • С тях и подходяща декорация винаги можете да постигнете стилът, който желаете, било то екстравагантен, модерен, винтидж, бохо или друг.


Обърнете внимание на качеството на палетите!

Качественият материал е в основата на добрите мебели. Не очаквайте да бъдете доволни, ако заложите на лоши палети, които са наранени, влажни или пукнати.

  • Обърнете внимание на качеството и характеристиките на дървените палети, които ще използвате.
  • Тежестта, която ще има леглото и вида на дървесината също е важен фактор. Имате възможност да правите с този дървен материал, каквото пожелаете – да го лакирате, да го боядисате в любимия ви цвят или просто да го оставите в първоначалния му вид.
  • Леглото от палети може да бъде използвано и за други цели, различни от тази за спане. Помислете колко хубаво ще е да имате достатъчно място, за да нареждате дрехи, обувки или просто някакви предмети около или под него. Дори да са обикновени палети, с малко творчество, усилия и декорация, можете да създадете уникален облик на вашата спалня.

Вижте още: Палетите: как качествено да ги подготвим за употреба?


Уникален дизайн!

Все по-актуално и масово става обзавеждането на дома с палети. Този дървен материал е безкраен ресурс, който ви позволява множество функции и творческо експериментиране. Броят на дървените проекти, в които палетната дървесина се оказва полезна, нараства с всеки изминал ден. Това е така, защото палетите позволяват пренастройване, преосмисляне, разкрасяване на помещението по един различен и индивидуален начин.

Само с малко допълнителни аксесоари - хубаво шалте, меко одеяло, кокетни възглавнички - леглото от палети се превръща в истински мебелен шедьовър.


Достъпна цена!

Докато вашите съседи пръскат луди пари за стилно обзавеждане, вие ще осигурите на спалнята си един нетрадиционен, интересен и прекрасен облик на достъпна цена.

  • Хубавото е, че ще ви останат финансови средства, които да използвате за забавление, пътешествие или нещо друго. 
  • От голямо значение при дървените мебели е декорацията. Не са необходими огромни усилия или средства. Можете много лесно, например с няколко саксии с цветя, интересни декоративни възглавнички, цветни завивки да акцентирате върху красотата на дървото.

Мебелите от палети са страхотно решение за всяка спалня. С доза сръчност, малко креативност и щипка желание може да направите неподражаем интериор в помещението. Ако и вие искате да внесете стил, класа и разнообразие в спалнята си с някоя от показаните идеи, можете да се доверите на майсторите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка и сравнете различните оферти, които ще получите в отговор. Вижте и мнения на предишни клиенти и вземете правилно решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта