Добре дошли на бизнес страницата на Вива Билд Груп


„Вива Билд Груп“ ЕООД представлява малка група от специалисти, създадена, за да помага на своите клиенти с оглед извършването на висококачествени строително - монтажни работи. Сплотеният ни колектив от професионалисти - инженери и специалисти в областта на строителната дейност работи усилено и усърдно, за да удоволетвори всяко Ваше желание, да сътвори вашия идеал за перфектното жилище, работно място, склад и всяко друго помещение, защото за нас доволният клиент е нашата най-добра реклама.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Мартин Димов преди 43 месеца за Товарене и извозване на боклук | София

“Изрядно и точно изпълнение.”

Руси Цолов преди 46 месеца за Изолация върху стени на тераса | София

“Много съм доволен от работата на Юлиян Башев. Отлична работа! Спази срока за работа. Препоръчвам го!”

Петко Петков преди 55 месеца за Поставяне на външна изолация с вишка или скеле | София

“Бързи точни и коректни.много съм доволен от поставянето на изолацията.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата има голям брой изпълнени обекти, с които се гордеем и искаме да продължим все така да удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти.Всеки сам строи живота си, затова позволете на нас да построим вашия дом мъдро, с хъс и желание.

Специализация и квалификации


„Вива Билд Груп“ ЕООД е фирма, специализирана в довършителните и ремонтните дейности, което включва: - полагане на шпакловки, мазилки, латекс и блажна боя; - направа на гипсокартон; - обръщане на врати и прозорци; - полагане на ламинат и паркет; - лепене на гранитогрес, фаянс, камък; - направа на топлоизолация; - полагане на хидроизолация; - ВиК услуги; - електроинсталация; - ремонт на покриви;