Добре дошли в бизнес страницата на Вива Билд Груп

„Вива Билд Груп“ ЕООД представлява малка група от специалисти, създадена, за да помага на своите клиенти с оглед извършването на висококачествени строително - монтажни работи. Сплотеният ни колектив от професионалисти - инженери и специалисти в областта на строителната дейност работи усилено и усърдно, за да удоволетвори всяко Ваше желание, да сътвори вашия идеал за перфектното жилище, работно място, склад и всяко друго помещение, защото за нас доволният клиент е нашата най-добра реклама.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Изолация върху стени на тераса, Изолация и Саниране | София

“Много съм доволен от работата на Юлиян Башев. Отлична работа! Спази срока за работа. Препоръчвам го!” на 28 Mar 2019 от Руси Цолов.

Поставяне на външна изолация с вишка или скеле, Изолация и Саниране | София

“Бързи точни и коректни.много съм доволен от поставянето на изолацията.” на 25 Jul 2018 от Петко Петков.

Изолация и саниране на апартамент, Изолация и Саниране | София

“Комуникацията беше лесна, изпълнението беше навременно и добро.” на 09 Nov 2017 от Божидар Божанов.

XPS изолация на плоча (ет 1), Изолация и Саниране | Божурище

“Проектът беше изпълнен много бързо, при това в неделя! За нас беше важен срокът, бързата реакция в рамките на няколко дни ни улесни значително. Изолацията бе залепена добре, детайлите по ъгли и снадки са задоволитлени, майсторите си почистиха обекта, офертата беше преизчислена според реалната квадратура. Бих наел бригадата отново. ” на 21 Aug 2017 от Борислав Димитров.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има голям брой изпълнени обекти, с които се гордеем и искаме да продължим все така да удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти.Всеки сам строи живота си, затова позволете на нас да построим вашия дом мъдро, с хъс и желание.

Специализация и квалификация:

„Вива Билд Груп“ ЕООД е фирма, специализирана в довършителните и ремонтните дейности, което включва: - полагане на шпакловки, мазилки, латекс и блажна боя; - направа на гипсокартон; - обръщане на врати и прозорци; - полагане на ламинат и паркет; - лепене на гранитогрес, фаянс, камък; - направа на топлоизолация; - полагане на хидроизолация; - ВиК услуги; - електроинсталация; - ремонт на покриви;