103 Съвети и статии за баня

Интересни статии и полезни съвети за вашата баня. Разберете как да превърнете пространството в стилно и красиво помещение, от което няма да ви се иска да излезете! 


Баня

Чудесни бани в рустик стил!

Замисляли ли сте се колко хармония, спокойствие и комфорт лъхат от банята в рустик стил? Да, със сигурност осъществяването на дизайна е нетрадиционен експеримент, на който много малко хора ще се осмелят!

Баня в розово – стилният и нетипичен избор!

Розова баня! Защо не? Разберете как да я постигнете бързо, лесно и ефектно!

Защо пачурък плочките за баня стават все по-популярни?

Пачуърк плочките стават все по-предпочитан избор за дизайна на банята? Разберете как успешно да ги приложите и във вашия дом!

Тенденциите в дизайна на банята през 2020 г.

Какви ще бъдат тенденциите в банята за следващата година? Вижте тук!

Как да превърнете малката баня в истинско съкровище?

Предстои ви ремонт на банята? Ако пространството е малко, със сигурност се чудите как да съхраните всичко необходимо. Това не означава, че няма да бъде красиво, просто ще трябва да вложите малко повече усилия. Ето няколко идеи за това как да превърнете малката баня в бижу.

6 грешки при ремонт на баня, които да не допускате

Най-често срещаните грешки при ремонт на баня и хитрите трикове, които ще ви помогнат да не ги допускате, показваме тук.

Баня в азиатски стил: как да създадете свой собствен екзотичен оазис?

Искате нестандартен стил в банята си? В тази статия ви показваме най-важните стъпки в създаването на интериорен оазис с азиатски привкус.

5 малки подобрения, с които да внесете голяма промяна в банята

Ако имате добър план, новият облик на банята може да се постигне дори и да имате ограничен бюджет. Ето няколко малки промени, благодарение на които да подобрите състоянието й.

Кои са най-подходящите видове мивки за малка баня?

Чудите се кой е най-подходящият модел мивка за вашата малка баня? Тук ви показваме най-подходящите видове!

Баня в ориенталски стил. Как да го постигнете?

Ако сте запалени почитатели на Ориента, със сигурност баня в този стил ще ви допадне. А дори и да не сте фенове, то няма как да останете равнодушни пред това огнено съвършенство.