14 Статии за отопление

Статии за отопление, които ще бъдат полезни, за да направите правилния избор за вашия дом. Вижте какви са модерните отоплителни системи и разберете как да ги приложите и във вашия дом. Доверете се на доказаните майстори, регистрирани при нас.


Отопление

4 алтернативни начина за отопление на дома през зимата

Кои са алтернативите на стандартните методи за отопление на дома и повече за благоприятното им влияние върху бюджета ви, можете да разберете тук!

Отопление през предстоящите студени месеци

Градусите навън падат с всеки изминал ден. Зимата все по-често напомня за себе си. На прага на минусовите температури, ще ви представим няколко варианта за отопление и няколко съвета как да намалите разхода си!

Бюджетни методи за бърза изолация на прозорците

По повод предстоящите студени месеци ви представяме няколко ефективни начина за бърза и бюджетна изолация на прозорците у дома.

Отопление с климатик - предимства и недостатъци

Колебаете се дали да изберете отопление с климатик за дома или офиса? Вижте какви са предимствата и недостатъците и вземете информирано решение!

Инфрачервеното отопление - къде и защо да го използваме

Днес сме подготвили най-важното, което трябва да знаете за инфрачервеното отопление. Запознайте се с принципа на работата му, приложението и предимствата му.

Защо да изберем отопление на газ за дома?

Днешните модерни газови котли на Viessmann достигат коефициент на полезно действие до 98%!

Тенденции за отопление през зимата

Студът наближава и е добре да помислите за зимата. Вижте някои тенденции за отопление, които да ви помогнат в избора.

Камини с водна риза – цени

Научете какви са цените на камини с водна риза и кой е най-подходящият избор за вас.

Водно подово отопление: 6 въпроса получават своя отговор от специалистите!

Обмисляте водно подово отопление за дома си и имате въпроси, свързани с него? В настоящата публикация ще видите отговори на някои от най-често срещаните запитвания!

7 икономични трика, които ще запазят топлината у дома през зимата

Създайте по-топла и приятна атмосфера у дома с помощта на тези изпитани трикове, споделени от най-добрите специалисти в областта!