Споделете какъв е предпочитаният метод на отопление за вас и спечелете награди от Daikin!

Публикувано на 14/12/2021 от Anna Stankova | Последна редакция на 17/01/2022 | Видяно 9 591 пъти

За Daikin нуждите на потребителите са водещи при разработването на всеки нов продукт, и затова отново предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

30-те участника, спечелили раници и тениски в миналогодишната анкета може да видите тук: Daikin анкета 2020 г.

Ако искаш да станеш част от тазгодишните победителите, попълни въпросника и спечели! Ще ви отнеме около 7 минути.

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 17.01.2022.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!

Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата. 


Печеливши от играта


Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата. Имейлите на участниците в играта ще бъдат сверени, за да няма съвпадения при имената на печелившите. Ако желаете да се свържете с Daikin, може да им пишете във Facebook.

Печеливши, получаващи награда Раница":

Лазар Дамчевски
Виктория Петкова 
Димитър Делибалтов
Катя Георгиева
Йоана Дечева-Ружди

 

 

 

 

 

Печеливши, получаващи награда „Тениска“:

Ивалин Георгиев  
Йордан Йорданов
Наталия Манева
Станислава Зеленгорова 
Стоян Иванов
Борис Марков
Петя Узунова
Мари Сто
Иван Гърков
Антон Иванов
Георги Антонов
Диана Андрова
Ивелина Кръстева  
Елена Петрова
Веселина Корцанова
Валентина Иванова
Светла Стойчева
Виктория Илкова
Рени Герова
Калинка Лазарова
Цветанка Воденичарова
Мария Георгиева 
Мартин Коцев
Таня Вълчева -Петрова
PLAMEN SPIRIDONOV

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте потребител, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист в областта на строителство, архитектура, интериорен дизайн, и предоставяте отоплителни решения или имате наблюдения върху тях - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за професионалистите, взели участие в проучването: ако желаете да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози!


Daikin има много начини да Ви стопли

Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от климатици, термопомпи, газови кондензни котли и др.

Какви са решенията за отопление на Daikin?

Изберете най-подходящото за вас:

  • Климатици - Богатата гама от модели може да отговори на всяко изискване за дизайн и размер, като се отличава с висока енергийна ефективност до А+++, чрез която решенията на Daikin щадят и семейния бюджет! От гледна точка на цената на климатика, Daikin има подходящото решение за вас, съобразено с индивидуалните изисквания и особености на вашето жилище.
  • Мулти сплит системи – Изберете тази система, когато искате да намалите броя на външните тела. С мулти сплит можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло мулти сплит. Можете да регулирате индивидуално температурата във всяка стая. А най-хубавото е, че освен че пестите пространство и от сметките си за ток, ще намалите и шума.
  • Термопомпи Altherma  – Когато търсите цялостна система за отопление и охлаждане плюс топла вода, с възможност за свързване с конвектори, радиатори и подово отопление. Това е инвестиция в комфорта и спестяването на енергия във вашето домакинство!
  • Газови кондензни котли – Газовите кондензни котли на Daikin са най-добрият вариант за вас, ако планирате да замените съществуващ котел с по-енергийно ефективна и икономична алтернатива. Високата степен на модулация адаптира мощността на горелката, за да се постигнат високи нива на ефективност. А благодарение на малките размери, можете да го инсталирате навсякъде.

Научете повече за правилата на играта от тук


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта

Реклама