Споделете какъв е предпочитаният метод на отопление за вас и спечелете награди от Daikin!

Публикувано на 17/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 28/01/2021 | Видяно 5 638 пъти

Попълни въпросника и спечели!

Като водеща компания в областта и отоплението и климатизацията, Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от климатици, термопомпи въздух-вода, газови кондензни котли и др.

По този начин Daikin изпълняват своето водещо обещание - “Ние имаме много начини да ви стоплим”, като предоставят висококачествени отоплителни решения и продукти за климатизация, предназначени за постигане на максимален комфорт в модерния дом!

И тъй като нуждите на потребителите са водещи при идейното и техническо изпълнение на всеки нов продукт, тази година Daikin предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 22.01.2021.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!


Печеливши от играта


Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата. Имейлите на участниците в играта ще бъдат сверени, за да няма съвпадения при имената на печелившите. Ако желаете да се свържете с Daikin, може да им пишете във Facebook.

Печеливши, получаващи награда Раница

Мария Марина
Марияна Рачева
Златка Ангелова
Милен Манолов
Красимир Петков

 

 

 

 

Печеливши, получаващи награда „Тениска

Георги Василев
Стефка Иванова
Мила Кузова
Иванка Христова
Крисимира Минчева
Борислав Димитров
Ниделина Димитрова
Ивайло Луканов
Диана Цонева
Несибе Рамадан
Стойна Чучурова
Мария Василева
Милко Генов
Андрей Георгиев
Тинка Петкова
Радостина Христова
Роберт Изак
Надя Маринова
Станислав Иванов
Моника Миланова
Цветелин Цонев
Къймет Чешли
Нели Станкова
Румен Соколов
Галя Генова

 

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте краен клиент, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист или фирма, предоставяща отоплителни решения - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за фирмите, взели участие в проучването: ако искате да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози! 

Какви са решенията за отопление на Daikin?

Изберете сред огромното разнообразие от предложения за отопление:


Климатици

Попълни въпросника и спечели!

Осигурете отличен комфорт и високо качество на въздуха във вашето жилище, като се доверите на климатик от Daikin. 

Богатата гама от модели може да отговори на всяко изискване за дизайн и размер, като се отличава с висока енергийна ефективност А+++, чрез която решенията на Daikin щадят и семейния бюджет! От гледна точка на цената на климатика, Daikin има подходящото решение за вас, съобразено с индивидуалните изисквания и особености на вашето жилище.

Независимо дали обновявате вашия дом или сте в процес на изграждане на ново жилище, климатиците Daikin са логичното решение за вашите нужди за отопление и охлаждане. Te са лесни за инсталиране, идеални за подмяна на стари електрически системи и със сигурност ще допринесат за това да се чувствате по-уютно и приятно у дома!


Терпомомпи Altherma

Търсите по-екологично и икономично решение за отопление на своето жилище? Daikin предоставя поредното отлично решение, което да отговори на нуждите ви от отопление, охлаждане и топла вода за битови нужди - най-новият член на семейството на Altherma - Daikin Altherma 3 H HT e инвестиция в комфорта и спестяването на енергия във вашето домакинство!

Тази термопомпа “въздух-вода” осигурява отопление, охлаждане и постоянно гореща вода, като използва по-малко енергия. Системата е идеална за собственици на домове, които искат да модернизират своя котел или традиционна система за отопление с по-екологично и по-икономично решение, както и за новопостроени сгради.


Газови кондензни котли

Газовите кондензни котли на Daikin са най-добрият вариант за тези, които планират да заменят съществуващ котел с по-енергийно ефективна и икономична алтернатива. Богата гама от стенни котли осигурява на крайните потребители най-добрия комфорт, енергийна ефективност и надеждност. Високата степен на модулация адаптира мощността на горелката, за да се постигнат високи нива на ефективност.

В навечерието на празниците и настоящия зимен сезон, подарете на своето семейство топлина и уют без компромис! Независимо дали като домакинство, което търси най-ефективното решение за отопление или като професионалист, който желае да предостави най-доброто на своите клиенти, споделете с нас своето мнение и нагласи за избора на отоплително решение, като се включите в нашето проучване. 

Научете повече за правилата на играта от тук

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Тош ремонТ VIP
ВиК Услуги, София
40 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
22 извършени проекта
BORIS - ELECTRIC VIP
Електроуслуги, София
81 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
17 извършени проекта
Rado
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
30 извършени проекта