171 снимки и идеи за мансарда

Ако дома ви на последния етаж има нужда от ремонт или се колебаете какъв архитектурен стил да изберете за новото си жилище, то разгледайте различните идеи за мансарда и се възползвайте от всички полезни съвети в платформата на MaistorPlus. Разберете кое е в крак с архитектурните и интериорни тенденции, прочетете компетентни мнения и разгледайте интересни и различни предложения. А когато откриете мечтания за вас дом или изберете нов дизайн за мансардата, то специалистите, регистрирани при нас, ще свършат цялата ремонтна дейност качествено, бързо и на достъпни цени.

Покривни балкони и тераси

Покривни балкони и тераси...


Ако имате по-специфични предпочитания, на пазара на покривни прозорци можете да откриете и по-специални модели, каквито са прозорец балкон и покривна ...

Долно и горно управление на прозорците

Долно и горно управление ...


При скатните покривни прозорци можете да избирате между два основни типа управление, според това къде е разположена дръжката за отваряне.

Скатен или плосък покрив

Скатен или плосък покрив


В зависимост от това какъв е покривът, под който е разположен вашият дом, имате възможност да избирате между прозорци за скатен и плосък покрив.

Информираният избор

Информираният избор


Занимавам се със строителство повече от 10 години и съм много добре запознат с покривните прозорци VELUX.

Семпла и стилна баня

Семпла и стилна баня


Дори и бърз поглед в тази баня е достатъчен, за да се уверим, че малката й площ е успяла да събере всичко необходимо, при това със стил и изчистеност....

Мансарда със спомени

Мансарда със спомени


Пространството под покрива често се използва за съхранение на стари снимки, дрехи, рисунки, изобщо - спомени.

Приветлива баня с усмивка

Приветлива баня с усмивка...


Представете си колко по-приятен щеше да бъде престоят ви в банята, ако последната можеше да ви се усмихва.

Тюркоаз в компанията на мрамор и дърво

Тюркоаз в компанията на м...


Приятелството между студения мрамор и топлото дърво е напълно възможно и това ни доказва банята от тази снимка.

Стилна и артистична мансарда на шест струни

Стилна и артистична манса...


Тази стилна и артистична мансарда изглежда така, сякаш повелителят на китарата всеки момент ще влезе отново, за да ни покори със шестте ѝ струни.

Над 100 модела щори, съвместно с Trend Union

Над 100 модела щори, съвм...


Впечатляващо разнообразие от над 100 модела щори, разработени съвместно с водещата европейска модна агенция Trend Union, представя VELUX Group.

Запечатайте уникални портрети във фотографското си студио

Запечатайте уникални порт...


Ако предпочитате да рисувате портрети, но не с четка, а застанали зад обектива, може би е време да си направите фотографско студио.

Открита и модерна баня

Открита и модерна баня


Всичко, което се случва в тази красива баня е напълно открито, поне за присъстващите в спалнята, към която принадлежи.

Откъде да започнем?

Откъде да започнем?


Съветваме ви преди да започнете с поставянето на изолация да проучите всички варианти, за да изберете най-подходящите продукти и да постигнете по-добр...

Идеи за мансарда – практичен архитектурен стил за дома

Занемареното таванско помещение винаги може да се превърне в едно красиво и практично кътче. Уютен дом под звездите може да превърнете както малки, така и по-големи помещения, като всичко зависи от интериорния им дизайн. Идеи за мансарда, включващи по-нестандартни предложения за разположението и типа обзавеждане, са добър избор при по-малките пространства. Внесете светлина, изберете светли цветове за стените, сведете обзавеждането до минимум – само най-необходимото. А относно декорацията – нека бъде нестандартна и по-цветна, на фона на семпъл дизайн. За по-просторните помещения, идеи за мансарди, свързани с разчупен дизайн, са добър избор. Но на каквото и да се спрете, нека усещането за хармония и уют бъде водещо в бъдещия ви дом.

Интериорният дизайн – идеи за мансарда с малка квадратура

Има много начини за създаване на нужното място и пространство, дори и в тесните тавански помещения. Ако имате нужда от още една допълнителна стая, то използвайте практичните преградни стени. Те създават усещане за свобода, а изобилието от прозорци, тип капандура или табакера, ще създадат необходимия простор в помещението. Относно обзавеждането – идеи за мансарда в минималистичен стил е най-практичното предложение за малките тавански помещения. Не се нуждаете от масивни мебели, ако нямате място за тях. Обзавеждането трябва да бъде малко, подходящо и удобно. А мебелите, тип минимализъм, са практични, функционални и най-добрият избор за тясната мансарда.

Идеи за мансарда – просторът създава усещане за уют

Колкото повече естествена светлина има достъп до таванското помещение, толкова по-приветливо и красиво изглежда то. Има различни и разнообразни начини за внасяне на слънчевите лъчи. Идеи за мансарда, включващи прозорци, тип люкарни капандури, са наистина добър избор. Вертикалното им остъклено разположение, страничните стени и едноскатен или двускатен покрив, не само набавят необходимата естествена светлина, но и създават усещане за нюх към интериорните тенденции. А пищната украса и добавена орнаментика към дизайна им е много характерна за готическия стил. Други интересни идеи за мансарда включват по-нестандартните капандури, тип табакера. Те са подходящи както за вертикално разположение, така и за повърхността на покрива. Практични и удобни, винаги ще служат както за създаване на светъл и приветлив дом, така и за внасяне на свеж въздух и проветрение на помещението. Възможностите са много, а изборът ви зависи от вашите предпочитания и вкус. Оригинални идеи за мансарда са и изцяло остъклените тавани, които ви водят направо към звездите. Но каквото и да предпочетете, възползвайте се от всички предимства на таванското помещение. Направете го светло и уютно.

Просторните тавански помещения – идеи за мансарда със стилен дизайн

Когато таванското помещение е по-широко и може да пуснете в действие въображението си за интериорния му дизайн, то трябва да вземете предвид няколко неща. Най-важен е изборът на подходящо обзавеждане и правилното му разпределение в помещението. Разчупете дизайна с преградни стени или допълнителни конструкции. Използвайте топли цветове или по-тъмни нюанси, ако светлината е водещият акцент. Доверете се на нестандартните идеи за мансарда в индустриален стил с по-груб дизайн. Или заложете на практичния и по-семпъл градски стил в обзавеждането. Не пропускайте декорацията – тя съживява дома. Възползвайте се от идеи за мансарда с живи елементи – красив аквариум с рибки или изобилие от саксийни цветя. Те внасят свежест в помещението. Не забравяйте да прибавите и красиви картини за стената над дивана или изящни лампиони в ъгъла – идеи за мансарда, които правят помещението по-красиво, а атмосферата – идилична.

Идеи за мансарда – от избора на дизайн до осъществяване на ремонтната дейност

Когато сте готови с трудния избор за дизайна – подходящият цвят за стените, стила на мебелите и декорацията и всички елементи от обзавеждането, то следва превръщането им в реалност. Ремонтният процес често пъти е сложна, бавна и отегчителна работа. Но, ако искате да си спестите всички препятствия и неуредици, то направете първата стъпка с безплатна заявка на вашия проект в платформата на MaistorPlus. Превърнете в реалност мечтания за вас дом. Възползвайте се от висококвалифицираните специалисти, регистрирани в нашата платформа. Имайте свободата да избирате – най-доброто предложение за вас от всички идеи за мансарда, а след това – оставете работата в ръцете на професионалистите от MaistorPlus.