79 Статии и съвети за дневна

Вдъхновения за дневната, които ще намерят приложение във всеки дом. Вижте какви са актуалните тенденции в дизайна на хола, на каква декорация да заложите и какви мебели да изберете.


Дневна

Тайните за доброто оползотворяване на малката дневна

Не позволявайте на размерите на жилището ви да значат липса на стил! Тук ще намерите съвети за това как да организирате дневната си така, че тя да стане любимата ви стая.

Модерна дневна от средата на миналия век

Искате модерна и функционална дневна, характерна за 50-те години на миналия век? Приготвили сме ви интересни и практични съвети за това как да я осъществите, без да е нужно да ремонтирате всичко, което вече притежавате и обичате.

Как да създадете перфектната скандинавско-бохемска всекидневна

Минимализъм или максимализъм? Ярки цветове или нежни и бледи нюанси? Семпла визия или щура и крещяща? Изборът е доста труден. Тук сме ви приготвили един компромисен вариант - красива комбинация между скандинавския и бохемския стил!

Пет неща за уюта в дневната през зимата

Как да направим дневната си по-уютна през зимата? Разберете сега!

Какво би ни донесло обновлението в дневната: малко идеи и вдъхновения за ремонта

Да променим дневната - бързо, лесно и с достъпен бюджет! Разберете как!

4 практични решения на най-често допусканите грешки при обзавеждането на дневната

Дневната е най-използваното място в дома и като такова често допускаме грешки в интериора. Кои са те и как да намерим решения за преодоляването им, показваме тук.

Дневна в сиво - няколко страхотни идеи, които ще ви вдъхновят

Независимо дали сивото е предпочитаният от вас цвят за декорация на дневната, или сте привърженик на по-ярки цветове, вижте няколко идеи, които ще ви вдъхновят за промяна.

5 чудесни идеи за дневни със сглобяеми дивани

Време е да превърнете дневната си в уникално кътче! Приготвили сме ви няколко прекрасни идеи как да го направите, благодарение на сглобяем диван, който несъмнено ще внесе мигновено комфорт, удобство и стил в помещението.

Цветовете в дневната или как да поиграем с боята в сърцето на дома

Тук представяме няколко необичайни, но много креативни идеи за боядисване във всекидневната, с които да се вдъхновите за следващата трансформация на най-важната стая в дома ви.

Как да декорираме малка всекидневна в 6 лесни стъпки?

Търсите лесни начини да деорирате дневната си? В настоящата статия ви представяме няколко интересни идеи!