110 Практични съвети и статии за градина

Всеки градински кът изисква отдаденост и грижа от своите стопани, без значение какъв е сезонът. Всичко това, за щастие, често се отплаща с богата реколта от вкусни и полезни плодове и зеленчуци, на фона на прелестни поляни, посипани с цветя. Този прекрасен зелен рай, разбира се, няма как да се получи от само себе си. И за да сме сигурни, че сме избрали за него подходящите растения, допълнили сме го с удачно подбрани декорации и обзавеждане, е важно да имаме поне базисни познания. Именно заради това, в статиите на MaistorPlus за градината се стараем да ви предоставяме винаги качествено съдържание. Прочетете полезни съвети, запознайте се с оригинални проекти и идеи. Можете да ги реализирате сами или се доверете на специалисти по озеленяване.


Градина

Есенна декорация на двора

Искате да имате приказна градина и през есента? Разберете как да я постигнете с тези лесни за изпълнение декорации.

Как да се погрижите за розите през есента?

Есента е време да се погрижим за цветята. Разберете как бързо и лесно да запазите красотата на розите си и за следващата година!

Как да подготвим градината си за зимата в 5 лесни стъпки?

Време е да подготвим градината за зимата? Как да стане това, разберете още сега!

Растения, с които да направим градината си по-цветна през есента

Една мъдрост гласи, че „есента е най-зрелищното време от годината“. Ако искате градината или терасата ви да изглеждат подходящо за сезона, вижте нашите предложения в следващата публикация.

Грижи за градината през есента - практични съвети

Градината през есента коренно се променя. Листата падат, дървета и растения започват да се приготвят за зимен сън, а днес сме ви приготвили полезни съвети как да се грижите за нея през този преходен период.

Кои за най-подходящите билки за отглеждане на закрито?

Искате да отглеждате билки у дома? Разберете кои са подходящи!

Разхладете се в летните горещини – създайте си плаж на двора!

Предлагаме ви няколко чудесни идеи да създадете плаж в собствения си двор. Само си осигурете достатъчно пространство, развихрете въображението си и следвайте насоките ни. С малко усилия ще получите идеалното място за почивка през летните горещи месеци.

Билкова градина подходяща за малки пространства

Билковата леха е чудесен начин да освежите градината или балкона си. Освен това различните растения могат да бъдат използвани в кулнарията. Как да създадете своята билкова градина, вижте в тази публикация!

Лесни и ефектни идеи за декорация на градината

Искате да вдъхнете нов живот на градината си? Направете го още сега с бързите, лесни и красиви идеи, които сме събрали тук!

Декорацията – творческо удоволствие и в градината

Търсите вдъхновения и практични съвети, според които да декорирате градината си? В тази статия ви предлагаме точно това!