Новият климатик Daikin Emura. Дизайн и функционалност в едно.

Публикувано на 06/07/2022 от Радина Петрова | Последна редакция на 06/07/2022 | Видяно 8 491 пъти

Новата Daikin Emura съчетава елегантен дизайн с най-новите технологии и изключителна ефективност. Стенният климатик се предлага в 5 капацитетни мощности, за да предостави най-добрата производителност спрямо квадратурата на вашето помещение. 

 

Дизайнът на Daikin Emura е забележителен, без да е натрапчив. Както стенното тяло, така и дистанционното управление са с извит силует, символизиращ въздушния поток, а синьото око на Daikin е разпознаваем отличителен елемент. Изчистена елегантност, вписваща се хармонично във Вашия интериор.

”Advertisement”


Още за Daikin Emura

Разгледай предложенията на Daikin

Пречистване на въздуха и усъвършенстван въздушен поток: Доброто качество на въздуха на закрито в домовете ни стана от първостепенно значение през последните години. Поради тази причина дизайнерите на новата Daikin Emura включиха и фирмената технология Daikin Flash Streamer, която улавя вредни вещества от въздуха, като вируси, алергени и миризми, и след това ги разгражда до безопасни атоми и водни молекули. Също така те добавиха и титаниев дезодориращ филтър, сребърен алергенен филтър и стандартен въздушен филтър.

Усъвършенстван въздушен поток: Функции като ефекта на Коанда използват специално проектираните клапи, за да осигурят максимален обхват на въздушния поток дори в по-големи помещения. Работейки заедно с ефекта на Коанда, е интелигентният термален сензор, който сканира помещението за присъствие и температура на въздуха и сигнализира на устройството или да насочи въздушния поток далеч от обитателите или към зони с неравномерна температура.

Акустичен комфорт: Daikin Emura работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там. Специално разработеният вентилатор оптимизира въздушния поток за високи нива на ефективност при ниски нива на шум, което прави Daikin Emura практически безшумна по време на работа.


Интелигентно управление

Интелигентно управление: Потребители на новата Daikin Emura могат управляват климатика си направо от дланта на ръката си или чрез своите интелигентни домашни асистенти (като Google assistant или Amazon Alexa). Приложението Onecta на Daikin също им позволява да настройват програми за своето устройство, да управляват температурата и режима на работа и достъп до отчети за консумацията на енергия.


Екологично съобразен климатик

Daikin Emura е проектирана да работи през всеки сезон и да осигурява целогодишен комфорт със сезонна ефективност до A+++ за отопление и охлаждане, което води до по-малко въздействие върху околната среда и по-ниски сметки за енергия. Daikin Emura използва хладилния агент R-32, известен в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне и ефективност.

Новата Daikin Emura е наличен във всички водещи магазини и партньори на Daikin в Централна и Източна Европа от май 2022 г. За повече информация посетете: Daikin Emura



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта