Още за Daikin Emura

Последна редакция на 02/05/2024 от Радина Петрова

Разгледай предложенията на Daikin

Пречистване на въздуха и усъвършенстван въздушен поток: Доброто качество на въздуха на закрито в домовете ни стана от първостепенно значение през последните години. Поради тази причина дизайнерите на новата Daikin Emura включиха и фирмената технология Daikin Flash Streamer, която улавя вредни вещества от въздуха, като вируси, алергени и миризми, и след това ги разгражда до безопасни атоми и водни молекули. Също така те добавиха и титаниев дезодориращ филтър, сребърен алергенен филтър и стандартен въздушен филтър.

Усъвършенстван въздушен поток: Функции като ефекта на Коанда използват специално проектираните клапи, за да осигурят максимален обхват на въздушния поток дори в по-големи помещения. Работейки заедно с ефекта на Коанда, е интелигентният термален сензор, който сканира помещението за присъствие и температура на въздуха и сигнализира на устройството или да насочи въздушния поток далеч от обитателите или към зони с неравномерна температура.

Акустичен комфорт: Daikin Emura работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там. Специално разработеният вентилатор оптимизира въздушния поток за високи нива на ефективност при ниски нива на шум, което прави Daikin Emura практически безшумна по време на работа.

Свързано:

Снимки за отопление Новият климатик Daikin Emura. Дизайн и функционалност в едно.