Споделете какъв е вашият предпочитан метод на отопление и спечелете награди от Daikin!

Публикувано на 19/09/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 19/09/2022 | Видяно 2 487 пъти

За Daikin вашите потребности винаги са били и продължават да бъдат водещи при разработването на всеки нов продукт, и затова отново предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

Ако искате да станете част от тазгодишните победителите, попълнете въпросника и спечелете! Ще ви отнеме около 3 минути.

Всички печеливши в играта ще бъдат уведомени по имейл от представител на Daikin, като ще им бъдат поискани данни за доставка на наградата. Ако желаете да се свържете с Daikin, може да им пишете във Facebook.

За кого е подходящ въпросника?

Тази година искаме да чуем повече от потребителите. Споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които бихте искали да имате в своето жилище.


Какво научихме миналата година?

Благодарение на вас, миналата година научихме, че над половина от хората се отопляват с климатици. Също така, повечето хора, които не са доволни от своята отоплителна система ни споделиха, че биха искали да използват климатици за отопление.

Победителите в миналогодишната анкета може да видите тук: Daikin анкета 2021/22 г.


Daikin има много начини да Ви стопли

Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от енергийно ефективни климатици, термопомпи и др.

Какви са решенията за отопление на Daikin?


Изберете най-подходящото за вас:

  • Климатици - Богатата гама от модели може да отговори на всяко изискване за дизайн и размер, като се отличава с висока енергийна ефективност до А+++, чрез която решенията на Daikin щадят и семейния бюджет! От гледна точка на цената на климатика, Daikin има подходящото решение за вас, съобразено с индивидуалните изисквания и особености на вашето жилище.
  • Мулти сплит системи – Изберете тази система, когато искате да намалите броя на външните тела. С мулти сплит можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло мулти сплит. Можете да регулирате индивидуално температурата във всяка стая. А най-хубавото е, че освен че пестите пространство и от сметките си за ток, ще намалите и шума.
  • Термопомпи Altherma  – Перфектното решение за вас, когато търсите цялостна система за отопление и охлаждане плюс топла вода, с възможност за свързване с конвектори, радиатори и подово отопление. Това е инвестиция в комфорта и спестяването на енергия във вашето домакинство!

Научете повече за правилата на играта от тук

 Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

РЕАЛСТРОЙ VIP
Дограма и остъкляване, Перник
8 извършени проекта
Валентин Узунов
Отопление и климатизация, София
1 извършен проект
Иво Методиев VIP
Шпакловки, София
27 извършени проекта
Костадин Костов
Цялостен ремонт, София
4 извършени проекта
Николай Даскалов
Цялостен ремонт, София
Галин Борисов
Каменоделски услуги, София