Daikin има много начини да Ви стопли

Последна редакция на 24/04/2024 от Anna Stankova

Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от енергийно ефективни климатици, термопомпи и др.

Какви са решенията за отопление на Daikin?


Изберете най-подходящото за вас:

  • Климатици - Богатата гама от модели може да отговори на всяко изискване за дизайн и размер, като се отличава с висока енергийна ефективност до А+++, чрез която решенията на Daikin щадят и семейния бюджет! От гледна точка на цената на климатика, Daikin има подходящото решение за вас, съобразено с индивидуалните изисквания и особености на вашето жилище.
  • Мулти сплит системи – Изберете тази система, когато искате да намалите броя на външните тела. С мулти сплит можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло мулти сплит. Можете да регулирате индивидуално температурата във всяка стая. А най-хубавото е, че освен че пестите пространство и от сметките си за ток, ще намалите и шума.
  • Термопомпи Altherma  – Перфектното решение за вас, когато търсите цялостна система за отопление и охлаждане плюс топла вода, с възможност за свързване с конвектори, радиатори и подово отопление. Това е инвестиция в комфорта и спестяването на енергия във вашето домакинство!

Научете повече за правилата на играта от тук

 

Свързано:

Снимки за отопление Споделете какъв е вашият предпочитан метод на отопление и спечелете награди от Daikin!