30 години TESY - нов завод и безкомпромисният път към успеха

Публикувано на 09/06/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 10/06/2023 | Видяно 5 305 пъти

2023 година е особено празнична за TESY!  

Водещата българска компания в производството на интелигентни системи за отопление и подгряване на вода в Европа, отбелязва своят 30-годишен юбилей с важно съобщение - започва изграждането на завод за термодинамични бойлери в град Шумен. Новият завод ще бъде петата производствена база в портфолиото на компанията, а инвестицията е в размера на 50 милиона лева. Според очакванията завода ще заработи до края на 2024 г., а проекта ще отговаря на най-съвременните стандарти и ще носи почерка на бъдещето. 

 

Тази новина беше обявена от основателят и управител на българския бранд, г-н Жечко Кюркчиев, по време на събитие, на което присъстваха водещи български медии и ключови бизнес партньори на компанията. TESY отпразнува своя 30 годишен юбилей на фона на много постигнати успехи и заслужени признания не само в нашата страна, но и далеч извън пределите на Европа.

“ TESY не спира да търси нови възможности за разширяване на бизнеса и извън страната. Търговският екип на компанията се разраства с нови хора от Европа, Африка и Азия, което допринася за навлизане на нови пазари и добавяне на нови клиенти.”   Жечко Кюркчиев

 

“ TESY не спира да търси нови възможности за разширяване на бизнеса и извън страната. Търговският екип на компанията се разраства с нови хора от Европа, Африка и Азия, което допринася за навлизане на нови пазари и добавяне на нови клиенти.” 

 Жечко Кюркчиев 


Събитието

Юбилеят на българският производител беше отбелязан подобаващо с прекрасно организирано събитие от маркетинговия екип на компанията и техните партньори, към което имаше висок интерес. Много гости поздравиха ръководството на компанията за изминатия дълъг път от далечната 1993 година до днес. 

 

Водещ на събитието беше водещият на 120 минути Светослав Иванов. Гостите имаха удоволствие да научат повече за известната българска компания от всеки един член на нейния висш мениджмънт. Интересен факт сподели търговският директор Емануил Тотев - TESY е била първата компания с телевизионна реклама на бойлер в България.

  

На събитието бяха представени и най-новите  попълнения в портфолиото на TESY - термодинамичен бойлер за монтаж на стена TESY АquaThermica Compact, термопомпа за отопление, охлаждане и подгряване на домашна вода TESY MultiThermica и електрически конвектор TESY FinEco Glass Cloud с AirSafe технология.


Компания с характер и ясна визия

Вече 30 години компанията работи успешно и продължава да се развива с ясна визия - стремеж към повишаване на стандартите в индустрията,  предимство на иновациите и фокус в създаването на модерни и интелигентни решения за топлина и комфорт. А споделените ценности за почтеност и откритост лежат в основата на дългосрочните партньорства на TESY. 

 

Компанията има успешни продажби на своите продукти в повече от 60 страни на 4 континента, като най-новият пазар, който е завоювала с гамата си TESY, е Доха, Катар. За 2022 г. фирмата има годишен оборот от над 210 млн. лева. TESY разполага с дъщерни фирми в Румъния, Испания, Русия и Гърция и 1050 служители. От създаването си до днес специалистите на компанията са разработили над 69 индустриални дизайна, патенти и полезни модели. 

 

Основните предимства на компанията са способността бързо да се адаптира към условията на пазара и гъвкавостта, с които оперира, при това не само когато става дума за въвеждане на иновации като например първия управляван чрез WiFi радиатор в Европа. Тези характеристики се оказват ключови, особено в моменти на кризи, пред които неотдавна беше изправен световния бизнес.

 

Непрекъснато растящата компания следва  дългосрочни и глобални тенденции, каквито са високата икономическа ефективност и устойчивост на технологиите на термодинамичните бойлери и термопомпите. Именно производството на термодинамични бойлери, ще е основната дейност на новия завод на TESY, който се очертава като мащабен и съвременен проект.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта