30 години TESY - безкомпромисният път към успеха

Последна редакция на 06/05/2024 от Стоян Иринков
Източник | Видяно 124 пъти

2023 година е особено празнична за TESY!  

Водещата българска компания в производството на интелигентни системи за отопление и подгряване на вода в Европа, отбелязва своят 30-годишен юбилей с важно съобщение - започва изграждането на завод за термодинамични бойлери в град Шумен. Новият завод ще бъде петата производствена база в портфолиото на компанията, а инвестицията е в размера на 50 милиона лева. Според очакванията завода ще заработи до края на 2024 г., а проекта ще отговаря на най-съвременните стандарти и ще носи почерка на бъдещето. 

 

Тази новина беше обявена от основателят и управител на българския бранд, г-н Жечко Кюркчиев, по време на събитие, на което присъстваха водещи български медии и ключови бизнес партньори на компанията. TESY отпразнува своя 30 годишен юбилей на фона на много постигнати успехи и заслужени признания не само в нашата страна, но и далеч извън пределите на Европа.

“ TESY не спира да търси нови възможности за разширяване на бизнеса и извън страната. Търговският екип на компанията се разраства с нови хора от Европа, Африка и Азия, което допринася за навлизане на нови пазари и добавяне на нови клиенти.”   Жечко Кюркчиев

 

“ TESY не спира да търси нови възможности за разширяване на бизнеса и извън страната. Търговският екип на компанията се разраства с нови хора от Европа, Африка и Азия, което допринася за навлизане на нови пазари и добавяне на нови клиенти.” 

 Жечко Кюркчиев 

Свързано:

Снимки за отопление 30 години TESY - нов завод и безкомпромисният път към успеха