IAB Digital Day 2023 - Изкуственият интелект и промяната отвъд технологиите

Публикувано на 14/11/2023 от Anna Stankova | Последна редакция на 14/11/2023 | Видяно 2 330 пъти

Събитието ще се проведе на 29 ноември 2023 г. в Интер Експо Център

Къде се преливат границите на технологиите, изкуството и човешкия потенциал? На този въпрос цели да отговори тазгодишното издание на IAB Digital Day. Събитието ще се проведе на 29 ноември 2023 г. в Интер Експо Център и ще премине под наслов „Optimizing Intellect”. Вдъхновяващи лектори от Европа и страната ще споделят своите прозрения по отношение на иновациите и инструментите, които ще водят промяната в дигиталната среда през следващото десетилетие.

За това как изкуствения интелект ще повлияе и промени маркетинга и стратегическите комуникации ще научим от проф. д-р Раул Кюблер, един от лекторите в тазгодишната програма.

Той е експерт по маркетингови анализи, дигитален маркетинг, социални медии и AI в маркетинга. От 2022 г. той е доцент по маркетинг в ESSEC Business School и преподава в престижната програма Grande Ecole и магистърската програма Data Science and Business Analytics, организирана съвместно с френския университет CentraleSupélec.

Преди да започне академичната си кариера, професор Кюблер е работил дълги години в рекламната индустрия, отговаряйки за марки като Mercedes Benz, Alex Springer Media, Europcar, Rheinmetall Defense или Gerry Weber. Към днешна дата той редовно консултира и си сътрудничи със световноизвестни компании като SNAP AR, Deutsche Bahn, Alpecin, PepsiCo, Amazon, TetraPak, Rausch Haircare, Sisecam Glass или Garanti Bank.

Водещият лидер на мисълта в областта на потребителските преживявания Дейвид Хикс ще провокира мисленето ни с една различна гледна точка относно стойността на потребителското преживяване спрямо преживяванията на служители в успеха на брандовете.

Друга тема по време на събитието ще обърне внимание на креативността и на това възможно ли е изкуственият интелект да съществува без човека – перспектива, представена от Том Хидвеги, креативен стратег и лектор с над 25 годишен опит, ръководил създаването на редица глобални и регионални креативни проекти на The Coca-Cola Company.

Пьотр Бомбол, икономист и стратег с над 10 години опит, ще разкаже как да внедрим AI в маркетинга, а Александър Ангелов от Центъра за творческо обучение ще представи новите аспекти, свързани с обучението и развитието на знанията и възможностите в средата на новите технологии.

Пълната програма с лекторите, които ще споделят интересни прозрения от дългогодишната си практика и ще разкрият своята гледна точка за бъдещето пред индустрията, са достъпни на уебсайта на IAB Bulgaria.

Тази година в рамките на събитието ще бъдат проведени и 2 уъркшопа. Първият, под наслов „What capabilities do you need to deliver an optimal end to end experience for customers, colleagues, partners“ ще бъде воден от Дейвид Хикс и ще представлява дълбоко навлизане в практическите детайли за изграждане и оптимизиране на цялостното преживяване: метрики, картографиране, амбиции и стратегия, прилагане и управление. Участниците ще си тръгнат със задълбочени практически насоки как да развиват и оптимизират тези умения в своите организации.

Вторият практически уъркшоп ще бъде с Том Хидвеги, който ще потопи участниците в ключовия елемент на успеха на всяка марка в съвременния свят: изграждането на бранд пирамида и дефинирането на автентична и отличителна цел на бранда, с която потребителите се свързват дългосрочно, а маркетолозите използват като компас в своите решения.

Форумът се провежда с официалното партньорство на Банка ДСК, А1, Кока-Кола, Нестле България, Суперхостинг, Сторител, Престиж и хотел Експо.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
26 извършени проекта