Компания с характер и ясна визия

Последна редакция на 06/05/2024 от Люси Любомирова
Източник | Видяно 550 пъти

Вече 30 години компанията работи успешно и продължава да се развива с ясна визия - стремеж към повишаване на стандартите в индустрията,  предимство на иновациите и фокус в създаването на модерни и интелигентни решения за топлина и комфорт. А споделените ценности за почтеност и откритост лежат в основата на дългосрочните партньорства на TESY. 

 

Компанията има успешни продажби на своите продукти в повече от 60 страни на 4 континента, като най-новият пазар, който е завоювала с гамата си TESY, е Доха, Катар. За 2022 г. фирмата има годишен оборот от над 210 млн. лева. TESY разполага с дъщерни фирми в Румъния, Испания, Русия и Гърция и 1050 служители. От създаването си до днес специалистите на компанията са разработили над 69 индустриални дизайна, патенти и полезни модели. 

 

Основните предимства на компанията са способността бързо да се адаптира към условията на пазара и гъвкавостта, с които оперира, при това не само когато става дума за въвеждане на иновации като например първия управляван чрез WiFi радиатор в Европа. Тези характеристики се оказват ключови, особено в моменти на кризи, пред които неотдавна беше изправен световния бизнес.

 

Непрекъснато растящата компания следва  дългосрочни и глобални тенденции, каквито са високата икономическа ефективност и устойчивост на технологиите на термодинамичните бойлери и термопомпите. Именно производството на термодинамични бойлери, ще е основната дейност на новия завод на TESY, който се очертава като мащабен и съвременен проект.

Свързано:

30 години TESY - нов завод и безкомпромисният път към успеха