561 Препоръчани изпълнители за дърводелски услуги

Направете заявка за дърводелски услуги!

Оставете тези интериорни проекти в ръцете на квалифициран дърводелец, който да изработи за вас различни дървени конструкции или да ви съдейства със сглобяването на мебели от дърво! Доверете се на препоръчан специалист, като разгледате офертите на водещи изпълнители в бранша! Свържете се със сръчен и прецизен дърводелец, чиято оферта съвпада с вашия вкус и бюджет! За целта направете заявка в MaistorPlus и се запознайте с предложенията на изпълнители и мненията за техните дърводелски услуги от клиенти!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!label.cover - Валентин Минев
онлайн преди 1 месец

Валентин Минев

3 извършени проекта

Последно мнение за "Дребни ремонти":

"Перфектно свършена работа"
avatar_62948_24427417620.jpg
онлайн преди 15 часа

Людмил Банишки

25 извършени проекта

Последно мнение за "Затягане на столове - 6 БРОЯ":

"Страхотен професионалист!"
avatar_62948_24427417620.jpg
онлайн преди 15 часа

Людмил Банишки

25 извършени проекта

Последно мнение за "Затягане на столове - 6 БРОЯ":

"Страхотен професионалист!"
Профилна снимка - Стоил Димитров
На линия

Стоил Димитров

7 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на ограда с пана":

"Благодарни сме на г-н Димитров за перфектно извършената работа. Всичко беше в срок, много точно и коректно! Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 2 дни

Тони Иванов


Все още няма извършени проекти

Член от 24 дни:

Здравейте ние сме бригада от млади амбициозни с професионални наклонности момчета всеки си знае работата която трябва да свърши в точен срок и начин зададен от клиента работим чисто и максимално до са ...
cover_114_4331494077.jpg
онлайн преди 4 дни

Tошко Паркет

6 извършени проекта

Член от 140 месеца:

Работя винаги точно и си почиствам работното място. Очаквам Вашите заявки!

снимка
онлайн преди 5 дни

Асен Георгиев


Все още няма извършени проекти

Член от 29 месеца:

Здравейте, ние сме майстори за ремонт и изграждане на всякакъв вид покриви, дървени конструкции, навеси, беседки, направа на хидроизолации, смяна на улуци и водосточни тръби и др. СМР. Работим с до ...
Профилна снимка - Младен Георгиев
онлайн преди 15 часа

Младен Георгиев

23 извършени проекта

Последно мнение за "Хидроизолация на част от покрив":

"Много коректни хора, работата беше свършена чудесно, качествено и в срок"
Профилна снимка - Цанко Владимиров
онлайн преди 16 часа

Цанко Владимиров

2 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на стационарен параван за баня":

"Професионално свършена работа, при спазена уговорка, с точност и спокойствие! Препоръчвам!"
avatar_71779_71112670098.jpg
онлайн преди 6 дни

Мебелни услуги ВАМИТ

53 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на скрин и бюро":

"Очаровани сме от бърз и качествено извършен монтаж на скрин и бюро. Валентин и екипът му се справиха отлично и много бързо, отзоваха се точно на уговорената дата. Професионално подходиха към монтажа н ... "

Оставени мнения за Дърводелски услуги:

Даниела Тодорова преди 4 месеца за Смяна на панти на кухненски шкафчета | Велико Търново

“Останах много доволна от свършената работа. Всичко беше извършено качествено и бързо. Препоръчвам!”

Екатерина Манчева преди 5 месеца за Поправка на врати на мебели и изработка на шкаф под мивка | София

“Много сме доволни от TVS интериорни решения. Силвия и Веско са чудесен екип. Имах притеснения, че никой няма да се заеме с дребен проект, но те се отзоваха бързо, дадоха идеи как да стане най-добре и свършиха работата качествено. При нужда пак ще ги потърся.”

Галина Андонова преди 10 месеца за Монтаж на скрин и бюро | София

“Очаровани сме от бърз и качествено извършен монтаж на скрин и бюро. Валентин и екипът му се справиха отлично и много бързо, отзоваха се точно на уговорената дата. Професионално подходиха към монтажа на детайлите, отстраниха грешката на производителя, с което подобриха качеството и здравината на новозакупения скрин. Благодарим Ви от все сърце и със сигурност препоръчваме на всеки. Сем. Андонови.”

Димитър преди 11 месеца за Ремонт навес тераса | Долна оряховица

“Много бързо извършиха проекта, но не беше най-доброто изпълнение и качество. Бих ги използвал пак, но с по-големи изисквания при изпълнение.”

Виж снимки
Благовест Спасов преди 11 месеца за Кухня по поръчка | София

“По-коректен изпълнител до сега не бях срещал. Изключително любезен, културен, изчерпателен. Няма нещо, което да съм поискал да се направи, да се смени, да се корегира и той да не се е отзовал. Иван винаги ще Ви даде съвет, кое е "ОК" и кое няма да може да се направи. Заедно с Вас ще направи всичко възможно за да може крайният резултат да е това, което сте си представяли. Изключително чисто работят. Спазват поставеният срок за изпълнение на поръчката. СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ екипа на Иван.
Благодаря ти Иване за прекрасната работа и реализацията на една моя мечта.”

Виж снимки
Петя Кутева преди 11 месеца за Сглобяване на шкафове | София

“Много точно извършена работа, даже ми даваше съвети. Спазва си уговорката и работи бързо. Свърши работата си както трябва.”

Даниела Павлова преди 12 месеца за Закачане на мрежи на два балкона | София

“Доволна съм от извършената работа! Препоръчвам!”

Николай Суков преди 13 месеца за Разпробиване на 3 мебела и фиксиране за стена | София

“Людмил пристигна няколко минути по-рано, което беше прекрасно начало за работата му. Работи чисто, спретнато и професионално. Доволен съм от резултата.”

Иван преди 13 месеца за Монтаж на кухненски шкаф върху стена | София

“Много симпатичен и съвестен човек, свърши добра работа и ако не беше една грешка, която допусна, щях да му дам 5 звезди.”

Росица Делчева преди 14 месеца за Изграждане на стенен шкаф и смяна на вратички на секция | София

“Добре - доволна съм от направеното. Направи една замазка, не въпросната заявка.”

При какви случаи се нуждаем от дърводелски услуги?

 • Когато имате стари мебели, които след реставрация могат да ви влязат отново в употреба.
 • Всеки дърводелски цех разполага с необходимите материали за изработка на различни дървени конструкции, като навеси, порти и огради.
 • Ако е време да внесете промяна в интериора, именно опитен дърводелец може да създаде мечтаните мебели по поръчка или кухненски вратички от масив.
 • Какво по-добро допълнение към навесите и мебелите, подложени на реставрация, от красиви дървени врати!
 • Ако пък имате отношение към всеки детайл, специалистите по дърворезба ще създадат за вас уникални орнаменти и украшения от дърво!

По какво ще разпознаем прецизния и компетентен дърводелец?

 • Точният специалист за изработката на дървени конструкции, мебели по поръчка или пък дървени врати, трябва да има дългогодишен опит и да подхожда с внимание към всеки детайл.
 • Когато говорим за реставрация, той трябва да ви предостави мостри или да ви покаже готови проекти, за да ви убеди в своите умения.
 • При дърворезбата на кухненски вратички от масив или други дървени предмети, се използват специални инструменти и техники, с които вашият специалист трябва да е запознат.
 • Вашият дърводелец трябва да ви консултира в избора на материал (бук, дъб, орех, ясен и други), както и да ви даде гаранция за направените от него мебели по поръчка (поне 2-3 години).

Какво ще получите при наемане на специалист за дърводелски услуги и какво още трябва да знаете?

 • Създаването на дървени конструкции (като навеси, порти и огради), дървени врати и други в дърводелски цех включва проектиране, изработка, доставка и монтаж.
 • Повечето фирми и специалисти, ангажирани с тези дейности, предлагат и демонтаж и монтаж на врати, поставяне на ламперия от ПДЧ, мебелни панти, както и съдействие за сглобяване на мебелите.
 • Важно е да попитате дърводелеца за това как да почиствате и поддържате създадените от него кухненски вратички от масив, порти, навеси и други изделия от дърво.
 • Цената за подобни проекти се изготвя индивидуално, според размерите на продукта, неговите характеристики, наличието на дърворезба и други.

 

Поверете реставрацията на старите си мебели или създаването на дървени врати, мебели по поръчка или други дървени конструкции на компетентен специалист. Той ще ви консултира в избора на дървен материал и декорации, а MaistorPlus ще направи откриването му лесно и бързо! Направете заявка за проект при нас и утре по това време ще разполагате с оферти на водещи фирми и специалисти в областта на дървообработката и дърворезбата! Сравнете мнения на потребители и репутации на изпълнители в MaistorPlus безплатно и без допълнителен ангажимент!

Знаете ли, че...

"Да търсите добър майстор в интернет пространството е като да търсите игла в купа сено. Доверете се на MaistorPlus-платформата, която Ви предоставя възможност да избирате между най-добрите специалисти в България в различни сфери на строителната и ремонтната дейност.
Независимо дали Ви трябват електроуслуги, лепене на плочки, отпушване на канали или дърводелски услуги, лесно и бързо ще откриете Вашия майстор само с няколко клика."

Направете заявка и майсторите ще се свържат с Вас:

 • Комуникирайте с тях през MaistorPlus;
 • Прегледайте техните профили;
 • Прочетете отзиви на клиенти, работили вече с тях.
 • Сравнете цени и сроково.

Всичко става бързо и лесно благодарение на системата на Майстор+! Улеснете си живота, намерете майстор за дърводелски услуги, който ще ви свърши работа, при това на разумна за вас цена и в предварително договорения срок. Не губете повече време!
Заявете ремонт безплатно!