238 Препоръчани изпълнители за дърводелски услуги

Оставете тези интериорни проекти в ръцете на квалифициран дърводелец, който да изработи за вас различни дървени конструкции или да ви съдейства със сглобяването на мебели от дърво! Доверете се на препоръчан специалист, като разгледате офертите на водещи изпълнители в бранша! Свържете се със сръчен и прецизен дърводелец, чиято оферта съвпада с вашия вкус и бюджет! За целта направете заявка в MaistorPlus и се запознайте с предложенията на изпълнители и мненията за техните дърводелски услуги от клиенти!

Направете заявка за дърводелски услуги!

Заяви проект

Дърводелци от България

 • инж. Людмил Мандичев · Майстор на свободна практика · Дърводелски услуги

  член от 28.10.2013.

  Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

  инж. Людмил Мандичев работи в категория Дърводелци от София, Специалисти за Навсеи и Покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Справи се добре и бързо, нямам забележки."
  -> Покани за проект
 • Ивайло Иванов · Майстор на свободна практика · Дърводелски услуги

  член от 22.09.2013.

  Здравейте, казвам се Ивайло и се занимавам с изработването на корпусна мебел по индивидуален проект. 

  Ивайло Иванов работи в категория Дърводелци от София, Специалисти по дърворезба и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволни сме от работата на Ивайло - направи оглед, взе размери, изготви оферта, изготви и монтира библиотеката с ТВ шкаф в срок, та дори и няколко дни преди уговорената дата. Нямаме забележки и сме доволни....бихме работили отново с него и в бъдеще!"
  -> Покани за проект
 • Орви студио · Специализирана фирма · Дърводелски услуги

  член от 08.01.2013.

  От1999г. проектираме, консултираме, реализираме, произвеждаме и внасяме мебели. Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис, магазин, хотел. Желаете ли Вашата кухня, трапезария, дневна, спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Орви студио работи в категория Дърводелци от София, Фирми за мебели по поръчка и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има."
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Дърводелски услуги очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Акуратният Майстор · Майстор на свободна практика · Дърводелски услуги

  член от 14.04.2016.

  Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции - навеси на тераси, барбекюта, зимни градини и други. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности. Най-добрата ми реклама винаги са доволните ми клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

  Акуратният Майстор работи в категория Дърводелци от София, Специалисти по дърворезба и други.

  Последно оставена оценка:

  "Рядко се среща вече в България фирма или майстор, който да е ориентиран към бизнеса и към клиентите. Сферата на услугите е отчайваща и да работиш с българи е повече от трудно. Христо беше, като оазис, за мен. Вложи толкова търпение и старание, с такова желание свърши работата, че съжалявам, че се занимава само с покриви. Толкова още неща бих му възложил с удоволствие и без колебание. Въпреки капризните изисквания, които имах, той не само ги изпълни, но и направи дори повече от това, което поисках. Вложи всичките си усилия (или му е идвало отръки просто) за да задоволи моите желания и капризи. Докато измислим как да бъде направено, аз лично сменях дизайна няколко пъти и той идваше с готови материали и нови идеи, с направени примерни конструкции и заготовки, за показно и за проба. Бях сериозно впечатлен от отношението и желанието да направи задачата перфектно. Договорки за материали, за изпъленине, и всички изисквания бяха спазени точно. Малките промени, които се наложи да направим в движение, поради излезли спънки бяха неусетно решени и изпълнени. Решенията дори на тези допълнителни и неочаквани промени бяха перфектни и дори допълниха проекта до своята още по-добра визия и подобрена ефективност и функционалност. И отново да подчертая, за отношението, дори и при възникване на непредвидени обстоятелсва или на поредният мой каприз по средата на работата - Христо бе винаги с усмивка, с желание и винаги с решение. Ако някога решите да правите нещо и попаднете на негова оферта съветвам Ви да не се замисляте и за миг. Ще имате редкия шанс да се почувствате обгрижен и наистина Клиент. Не съм си и представял, че някога в България мога да получа такова обслужване и така старателно свършена поръчка. Пример за подръжание. Пожелавам на всеки да има шанса да бъде обслужен (обгрижен) по този начин, както и да е така доволен от изпълнението. Акуратен и точен е... малко казано. Прецизен и старателен... и човечен. Проекта продължи две-три седмици, като работата беше само 2-3 дена. През останалото време Христо обслужваше моите капризи и правеше опити да разбере какво искам и как го искам, като правеще и ми носеше макети. Бях се притеснил, че след толкова капризи, ще ми сложат "шапка в комина". Толкова бях досаден. Ефекта обаче на финала беше поразителен и аз ще сложа снимки на това, което беше и което стана. Пожелавам Ви успех с начинанието и изберете Христо. "Клиентите знаят защо." :-)"
  -> Покани за проект
 • Ваклин Чолаков · Специализирана фирма · Дърводелски услуги

  член от 21.07.2015.

  Изпълняваме комплексни ремонти на апартаменти от 2000 г. Имаме подготвен персонал, транспорт и механизация. Работим на добри цени и спазваме срокове. Гаранционен срок на всички строителни работи е от 3 до 5 години. 

  Ваклин Чолаков работи в категория Дърводелци от София, Специалисти Декоративни изделия и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволна съм от качеството. Работата беше изпълнена в срок."
  -> Покани за проект
 • Трифон · Майстор на свободна практика · Дърводелски услуги

  член от 20.10.2013.

  Проектиране, изработване и монтаж на дървена стъклопакетна дограма, мебели от дървесни плочи и масив, интериор от дърво. За дома, градината или Вашата вила. Сглобяване на новозакупени мебели. Монтаж на врати и дограми. Изработка на сауни.

  Трифон работи в категория Дърводелци от София, Фирми за Стълбища и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Чудесна и качествена работа, много съм доволен."
  -> Покани за проект
 • 238 Дърводелци са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • "НИЛО" ЕООД · Ръководител на бригада · Дърводелски услуги

  член от 06.02.2017.

  NILO е запазена търговска марка на “НИЛО” ЕООД гр. ПЛОВДИВ – дружество, основано през 1996г. и регистрирано по ЗДДС през 2014г. Съчетавайки отлично качество с изгодна цена, екипът ни от професионалисти предлага иновативни и съвременни модни решения в областта на интериорния дизайн. Нашата основна цел е да бъдем надежден и коректен партньор, да даваме компетентен отговор на Вашите въпроси и да демонстрираме индивидуален подход към всеки наш клиент и неговите очаквания.

  "НИЛО" ЕООД работи в категория Дърводелци от Пловдив, Фигрми за Врати и огради и други.

  Последно оставена оценка:

  "С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на мебелна къща "НИЛО" за безспорния професионализъм и умението да изпълнява не само стандартните, но и всички специфични изисквания, които поставихме в хода на цялостното обзавеждане на почивната станция. Доволни сме от прецизността и качеството, с което изработиха в срок всяка мебел до последния детайл, използвайки само първокласни материали."
  -> Покани за проект
 • митко койнов · Майстор на свободна практика · Дърводелски услуги

  член от 06.04.2016.

  Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

  митко койнов работи в категория Дърводелци от София, Специалисти по дърворезба и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много добре свършена работа. Отзова се веднага.Благодаря на Митко Койнов."
  -> Покани за проект
 • Дървени къщи, стълби · Ръководител на бригада · Дърводелски услуги

  член от 15.11.2015.

  Дървени конструкции, проектиране, изработка , монтаж . Изграждане на дървени къщи, надстройки, пристройки . Навеси , перголи , дъсчени обшивки и настилки , Стълби - на дървена конструкция и "обличане" на бетонна или метална стълба с дърво , мрамор , гранит . Ламперии , декинг , подове . Слепени греди , плотове , импрегнация на дървесина . Огради , парапети. Предаване на къщи до " ключ " - ВиК , ел.инсталации, облицовки , настилки , изолации ....

  Дървени къщи, стълби работи в категория Дърводелци от София, Специалисти Декоративни изделия и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря за добре и бързо свършената работа. Препоръчвам Жан като съвестен майстор."
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Фигрма за Врати и огради, друго Специалист за Декоративни изделия, друго Специалист по дърворезба, друго Фирма за мебели по поръчка, друго Специалист за Навсеи и Покриви, друго Фирма за Стълбища и парапети, друго

  Заяви проект
 • Vasilev · Специализирана фирма · Дърводелски услуги

  член от 10.05.2016.

  Заповядайте в новооткрития ни магазин в гр.Пловдив .Ние от 22 години се занимаваме с производство и продажба на масивен паркет от дъб, бук, ясен, габър и др. Допълнително разполагаме с майстори за цялостно строителство и довършителни работи. Разполагаме с машини за машинно боядисване, циклене на дървени подове и др. Работим с готови проекти при липса на такива и можем и да ви предложим такъв.

  Vasilev работи в категория Дърводелци от Пловдив, Фирми за мебели по поръчка и други.

  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00