Бизнес снимка на инж. Людмил Мандичев в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на инж. Людмил Мандичев

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Топ 3 основни дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 24 Mar 2017 от Ангел Георгиев за извършен проект "Поправка на тоалетно казанче" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Справи се добре и бързо, нямам забележки.”

Оставено мнение на 03 Mar 2017 от Димитър Велев за извършен проект "Подмяна на един контакт и един ключ на осветление" в категория Електроуслуги в района на София.

“Страхотен майстор! Препоръчвам.”

Оставено мнение на 15 Feb 2017 от Alexander Danev за извършен проект "Демонтаж и Монтаж на бойлер" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Г-н Мандичев е професионалист и държи на коректното изпълнение на поръчката. Отделя внимание на детайлите и е много добронамерен.
Със сигурност ще използвам услугите му за в бъдеще. Препоръчвам!”

Оставено мнение на 24 Jan 2017 от Юри за извършен проект "Installation of lamp-houses and caps and switches" в категория Електроуслуги в района на София.

“Lyudmil was very professional, nice and mannered, and spoke very good English and it was easy and comfortable. He did everything requested well and efficiently.”

Оставено мнение на 05 Jan 2017 от Евелина Драмова за извършен проект "монтаж и демонтаж осветителни тела " в категория Електроуслуги в района на София.

“Точен, коректен, бърз. Със сигурност ще ползвам услугите му при нужда. Препоръчвам ” Прочети още мнения

Опит:

30 години практика, като прилагам придобитото ми инженерно образование. Добро познаване на съвремените технологии и материали. Много висока степен на честност и коректност във взаимоотношенията.

Специализация и Квалификация:

Откриване на специфичният проблем и отстраняване с минимален разход на части при домашни електро, В и К и дърводелски неудобства и повреди.

0879 590 810 | 10:00-18:00