Добре дошли в бизнес страницата на инж. Людмил Мандичев

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Теч на мивка в баня, ВиК Услуги | София

“Препоръчвам! Човекът дойде на време, смени сифонът много бързо и се държа изключитлно коректно.” на 19 Aug 2019 от Ралица Костова.

Поставяне на осветителни тела, Електроуслуги | София

“Изключително изпълнителен и бързо работещ човек. Много приятен и внимателен към всеки детайл. Препоръчвам го с две ръце.” на 18 Aug 2019 от Марина Бонева.

Трябва да се закрепи вратичка на шкаф, която падна., Мебели и обзавеждане | Банкя

“Инж. Мандичев беше абсолютно точен за уговорения час, свърши работата качествено и бързo, извърши и още един малък ремонт в рамките на уговорената сума. Много съм доволна.” на 25 Jun 2019 от Илиана Цветкова.

Ремонт на сифон/тръби в кухня, ВиК Услуги | София

“Беше направена коректна диагностика още по снимки, както и предвидена необходимостта от по-дълги връзки за смесителя. Добра и бърза работа.” на 20 Jun 2019 от Владимир Хорохоркин.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

30 години практика, като прилагам придобитото ми инженерно образование. Добро познаване на съвремените технологии и материали. Много висока степен на честност и коректност във взаимоотношенията.

Специализация и квалификация:

Откриване на специфичният проблем и отстраняване с минимален разход на части при домашни електро, В и К и дърводелски неудобства и повреди.