Добре дошли в бизнес страницата на инж. Людмил Мандичев

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Капещи кранове на мивка в кухня и на душ в баня, ВиК Услуги | София

“Всичко беше извършено в срок и много добре изпълнено. Изпълнителят се нае сам да закупи материалите, които му бяха нужни и след свършване на работата изчисти след себе си. С най-голямо удоволствие го препоръчвам!” на 06 Dec 2018 от Павел Колев.

Ремонт на полилей, Електроуслуги | София

“Бързо, точно и професионално изпълнен ремонт с предварително подготвени части - кабел, лустер - клеми, фасонки.” на 29 Nov 2018 от Огнян Попов.

Смяна/поправка на спукана тръба, ВиК Услуги | София

“Доволна съм от свършената работа. Единственото, което не ми хареса е, че се получи леко неразбирателстжо относно каква е цената за труд и за самите материали.” на 20 Sep 2018 от Кристина .

Дребни ел. услуги, Електроуслуги | София

“Много съм доволен. Людмил много бързо и съвестно свърши всичко, за което бяхме говорили. Отлично съотношение цена/качество.” на 30 Aug 2018 от Иван Павлов .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

30 години практика, като прилагам придобитото ми инженерно образование. Добро познаване на съвремените технологии и материали. Много висока степен на честност и коректност във взаимоотношенията.

Специализация и квалификация:

Откриване на специфичният проблем и отстраняване с минимален разход на части при домашни електро, В и К и дърводелски неудобства и повреди.