Добре дошли в бизнес страницата на инж. Людмил Мандичев

Извършвам всякакви дребни домашни ремонти. Предлагам високо качество и надежност на услугата.

Топ дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 16 May 2017 от Любомира Миновска за извършен проект "Отсраняване на теч около бойлера" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Горещо препоръчвам г-н Мандичев!
Много възпитан, дойде точно навреме, работи с впечатляващо внимание към детайла. ”

Оставено мнение на 11 May 2017 от за извършен проект "Монтаж на абсорбатор + дупка във външна тухлена стена за тръбата" в категория Ремонт на кухня в района на София.

“Доволна съм от извършената работа! Горещо препоръчвам Людмил! :)”

Оставено мнение на 03 May 2017 от Василев за извършен проект "Подмяна на спирателен кран" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Човекът беше точен и свърши работа според очакваното. Препоръчвам”

Оставено мнение на 24 Mar 2017 от Ангел Георгиев за извършен проект "Поправка на тоалетно казанче" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Справи се добре и бързо, нямам забележки.”

Оставено мнение на 03 Mar 2017 от Димитър Велев за извършен проект "Подмяна на един контакт и един ключ на осветление" в категория Електроуслуги в района на София.

“Страхотен майстор! Препоръчвам.” Прочети още мнения

Опит:

30 години практика, като прилагам придобитото ми инженерно образование. Добро познаване на съвремените технологии и материали. Много висока степен на честност и коректност във взаимоотношенията.

Специализация и Квалификация:

Откриване на специфичният проблем и отстраняване с минимален разход на части при домашни електро, В и К и дърводелски неудобства и повреди.

0879 590 810 | 10:00-18:00