Добре дошли в бизнес страницата на RUMEBEL

РУ МЕБЕЛ

Фирмата ни РУ МЕБЕЛ съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми да внесе уют, красота и комфорт в дома, офиса и обществените заведения. 

Работим най-вече по проекти на възложителя и по желание развиваме идеите и вижданията на клиента. Можем да изпълним и харесани мебели по снимка. Изпълнението на мебелите и аксесоарите е осъществимо от всички материали намиращи се на пазара.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Направа на пейка за съблекалня и шкаф за стена, Дърводелски услуги | София

“Работата по изработката на дървените елементи е направена добре, с малки забележки. Проекта беше изпълнен в уговорения срок. Единствено имаше трудности с монтажа на елементите.” на 01 Sep 2019 от Цвета Борисова .

Изработване на дървена кутия като за домино по индивидуални размери, Дърводелски услуги | София

“Майстора се справи добре с поставената задаюа. Спази сроковете, за които се бяхме договорили.” на 30 Apr 2019 от Кремена .

Изработка на шкаф, Дърводелски услуги | София

“Много съм доволен от услугата. Коректен човек.
Препоръчвам!”
на 04 Feb 2019 от Атанас Тотев . Румен Иванов отговори:
Здравейте г-н -Благодаря ви-!

Смяна на панти на вратички на 2 кухненски шкафа , Врати и прегради | София

“Изключително съм доволна. Коректен, точен, добър специалист. Обяснява, дава съвети и бих го препоръчала и на други клиенти. Заслужава отлична оценка.
на 04 May 2018 от Васева . Румен Иванов отговори:
Отлична работа с клиента. Благодаря за топлите думи. Радвам се, че сте останала доволна. Поздрави, Румен Иванова.

Дървени стойки по поръчка, Дърводелски услуги | София

“Коректно отношение и страхотна изработка, бих повторил работата си с него.” на 24 Jun 2016 от Веселин .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Много държим на: Качество, спазване на уговорените срокове и изисквания, коректност и креативност. При желание на клиента можем да помогнем с идеи за оползотворяване на пространството и/или за есететичен дизайн. Спазваме правилото за чистота и ред в/след работния процес.

Специализация и квалификация:

Притежаваме многогодишен опит в изработката на дизайнерски мебели. Мебелите от масив и тези за ценители са преференциална част от работата ни, като също така имаме голям опит и в изпълнението на мебели от МДФ, ПДЧ и всички други материали на пазара. Специализирани сме също в производството на дървена дограма и интериорни и екстериорни врати както и аксесоари от дърво.