Добре дошли на бизнес страницата на RUMEBEL


РУ МЕБЕЛ

Фирмата ни РУ МЕБЕЛ съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми да внесе уют, красота и комфорт в дома, офиса и обществените заведения. 

Работим най-вече по проекти на възложителя и по желание развиваме идеите и вижданията на клиента. Можем да изпълним и харесани мебели по снимка. Изпълнението на мебелите и аксесоарите е осъществимо от всички материали намиращи се на пазара.

Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Зори преди 7 месеца за Холна врата с арка | София

“Стана по-бавно от желанието ми, но е каквото си го представях. Румен е много прецизен и старателен. Един от старите майстори, които си разбират от работата и изпипват детайла. Врата с арка и витраж не е лесна работа.”

Иван Тонев преди 9 месеца за Изработка на дървени "шкафчета" | Банкя

“Чудесно свърщена работа. В нормален срок и цена.”

Румен Иванов отговори:

Благодаря!

Георгиева преди 16 месеца за Сваляне на тапети, грундиране, боядисване, облепяне на мебели с фолио | София

“Започна още на следващия ден да работи след като говорихме. Много добре се справи. Съвсем дребена забележка имахме към едно место, но това е от използвания материал. Всичко беше супер извършено!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Много държим на: Качество, спазване на уговорените срокове и изисквания, коректност и креативност. При желание на клиента можем да помогнем с идеи за оползотворяване на пространството и/или за есететичен дизайн. Спазваме правилото за чистота и ред в/след работния процес.

Специализация и квалификация


Притежаваме многогодишен опит в изработката на дизайнерски мебели. Мебелите от масив и тези за ценители са преференциална част от работата ни, като също така имаме голям опит и в изпълнението на мебели от МДФ, ПДЧ и всички други материали на пазара. Специализирани сме също в производството на дървена дограма и интериорни и екстериорни врати както и аксесоари от дърво.