26 оставени мнения от 48 извършени проекти
3.73 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мариана Георгиева преди 19 месеца за Изработка на бюро | София

“Човекът си свърши работата точно според изисквнаията!”

Виж снимки
Февзие Бакоглуева преди 33 месеца за Чекмеджета за под легло | София

“Много съм доволна от изпълнителя. Направи всичко много бързо.”

Виж снимки
Зори преди 44 месеца за Холна врата с арка | София

“Стана по-бавно от желанието ми, но е каквото си го представях. Румен е много прецизен и старателен. Един от старите майстори, които си разбират от работата и изпипват детайла. Врата с арка и витраж не е лесна работа.”

Иван преди 45 месеца за Изработка на дървени "шкафчета" | Банкя

“Чудесно свърщена работа. В нормален срок и цена.”

Румен Иванов отговори:

Благодаря!

преди 53 месеца за Сваляне на тапети, грундиране, боядисване, облепяне на мебели с фолио | София

“Започна още на следващия ден да работи след като говорихме. Много добре се справи. Съвсем дребена забележка имахме към едно место, но това е от използвания материал. Всичко беше супер извършено!”

преди 55 месеца за Дървен елемент от шпертплат | София

“Поръчката беше изпълнена в срок.”

Виж снимки
преди 56 месеца за Направа на пейка за съблекалня и шкаф за стена | София

“Работата по изработката на дървените елементи е направена добре, с малки забележки. Проекта беше изпълнен в уговорения срок. Единствено имаше трудности с монтажа на елементите.”

Виж снимки
преди 60 месеца за Изработване на дървена кутия като за домино по индивидуални размери | София

“Майстора се справи добре с поставената задаюа. Спази сроковете, за които се бяхме договорили.”

преди 60 месеца за 2 шкафа, 2 барплота, 2 висящи рафта от тавана | София

“Не останах много доволна от изпълнителя. Има желание за работа, но трудно се постигат конкретни уговорки с него и не спазва уговорените срокове.”

Румен Иванов отговори:

Благодаря Ви за топлите думи, всеки има право на мнение!

преди 67 месеца за Изработка на стелаж от интериорен шперплат | София

“С три думи : Лаковото покритие не е гладко навсякъде, бавно и скъпо. Не препоръчвам.
И към изпълнителя: Тези втулки за крачетата три пъти казах че искам да са фи 8 и накрая си сложил фи 6.”

Виж снимки
преди 90 месеца за Монтаж на 2 интериорни врати | София

“Наехме майстора за поставянето на две интериорни врати. Доволни сме, че беше на линия и се съгласи на предложените часове за оглед и монтаж. Цените са средностатистически за София. Таксата за оглед се приспада от крайната цена.

Въпреки това, добре е да знаете, че майсторът не работи с гипс, което автоматично означава допълнително наемане на втори майстор, ако се налага обръщане. В нашия случай не само, че извикахме друг специалист, което означава допълнително заплащане, но и коригиране на грешки (криво поставяне, неестетично изрязани первази и незаключващи се брави).

Бихме препоръчали единствено при подробно изясняване на офертата по време на огледа и по възможност, ваше присъствие по време на монтажа... ”

Петя Бояджиева преди 31 месеца за Изработка на етажерки/полици в стая | София

“Изключително съм недоволна. Беше нает да изработи полици за стени с ъгъл. Не са добре лакирани, ъглите се разминават, има разстояние между тях и стената. Много некачествена работа. Обяснения, че стените са криви са несериозни.”

Виж снимки
Светлана Гюрова преди 35 месеца за Смяна врати вграден гардероб | София

“Недоволна съм, десет дни прави две врати и си остави пръстите.”

Лена Пенева преди 41 месеца за Дърводелски услуги | София

“Изпълнителят трябваше да направи два шкафа и два плота за 600лв. Единия шкаф го беше объркал, направи нов също сбъркан и двата плота също не бяха Ок. Оценката ми е негативна! От обща договорка за 600лв, поръчахме нов шкаф за още 200лв и той не беше, каквото му е поръчано.”

Румен Иванов отговори:

Лошо е, когато клиента не знае какво иска.

преди 58 месеца за Обзавеждане за антре | София

“Не съм доволен от работата на майстора. След работата му се налага преправяне на всичко от други майстори. Искаше пари напред, а в същото време проекта се проточи доста време. Мога да прикача снимки.”

преди 92 месеца за ТВ шкаф дърво | София

“Изключително съм разочарована от изпълнението на ТВ шкафа и дърводелеца!
Лично одобрих шкафа в ателието му, когато вратичките вече бяха байцвани и шкафа все още не беше лакиран и не беше готов, но се съгласих с проекта. Пет от вратичките на пантите висят с по 2 см и не могат да се регулират.
Шкафът беше поръчан по снимка,красотата му беше в предните дървени вратички,които не мога да намеря обяснение защо,но дърводелецът беше намазал обилно по лицевата страна с бяло сивкав байц,който под лака стои много грозно и в съвсем различен цвят от останалата част на шкафа. Лакът си го купихме ние, а майстора само го лакира. Когато го донесе и му платихме,започнах да разопаковам шкафа и веднага видях разликата. Понеже беше казал,че вратичките са изрязвани от друг дърводелец на следващия ден му се обадих и помолих да ми даде телефона му да се обадя и платим повторно за тях,но той отказа!Не мога да си представя,че един майстор няма да знае как стои байц под лак,още повече,че от байца на много место по вратичките лакът не е хванал и са грозно,неравномерно и на петна лакирани!Той би трябвало да е видял това още при лакирането!Основата на шкафа е от фурнировано ПДЧ,но предполагам,най-евтиното леко и затова шкафа е изключително нестабилен,като отворихме всички вратички падна напред и нарани паркета!Сега трябва да търсим майстор да го укрепи и направи нови вратички,защото тези са с тънък форнир върху дървото и вероятно няма да може да се изшкури добре байца”

преди 111 месеца за Подмяна на фазерно крило за врата | София

“Не сме доволни от новата врата. Има повече от 2 сантиметра луфт под вратата, който сега трябва да се чудим как да оправяме. На 1-2 места е надраскана, както и до пантата остана един доста грозно стъращ дюбел. За съжаление не само, че естетически не е в идеална форма, но и функционално с този луфт ще ни създава проблеми. Честно казано, ако старата ни врата не беше пред разпадане, щях да се откажа от новата, която ни направиха.
Когато поръчвахме врата имахме и условие боята на вратата да не мирише въобще, когато я донесат вкъщи, но след монтажа 2 дни в половината апартамент имаше миризма на боя, което беше много неприятно.
Иначе с майстора се комуникира културно. ”