Добре дошли в бизнес страницата на Митко Койнов

Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Преправяне на кухненски шкафове, Дърводелски услуги | София

“Много сме доволни от свършената работа. Проектът се оказа по-сложен за изпълнение, отколкото предварително бяхме планирали, но Митко Койнов се справи много добре. Работи чисто, изрядно и без компромиси. Предложи ни варианти, разполагаше с идеи как да се справи с възникнали в процеса на работа трудности и спънки. Препоръчваме горещо!” на 31 Oct 2018 от Борислава Николова. Митко Койнов отговори:
Хубав отзив Борислава. Беше хубаво да работим заедно. Пази синхрона там. Митко

Раздута каса на врата, Врати и прегради | София

“Митко се отзова много бързо; предложи няколко варианта за решение на проблема; постоянно се консултираше как предпочитаме да станат нещата и когато се налагаше, преправяше докато се получи максимално добре. След завършване на първата задача, пое и допълнителна работа, с която също се справи отлично. С удоволствие бих му дал нова поръчка.” на 31 Aug 2018 от Георги Георгиев. Митко Койнов отговори:
361 тенкс георги имъш невороятен митод съъ прии поо даф вери гууут дисатъ тее сега сии тати любим пази мига той почти вечен еее отт георги зъъ вии сии иии отт соня даа тенкс успех поздрави митко

Ремонт на дървени врати - не се затварят и с изметнати панти, София, Дърводелски услуги | София

“Митко Койнов свърши ремонта на дървените врати в срок. Доволен съм от получилят се краен резултат. И също така сам се зае с купуването на материялите.” на 09 Aug 2018 от Георги Георгиев .

Разглобяване на гардероб, Мебели и обзавеждане | София

“Много добре свършена работа.
Доволен съм от изпълнението на задачата, препоръчвам, ще го наема и за бъдещи проекти.”
на 17 Jul 2018 от Георгиев .
Разгледай още мнения

Опит:

Освежаване и ремонт на офис и дом. Изработка на компактна мебел и обработка на дървени плоскости. Изпълнение на възложените поръчки и спазване на поставени срокове. Коректност в отношенията с клиента и постигане на оптимални резултати.

Специализация и квалификация:

- Ремонтни дейности в офис и дом - Изработка на компактни мебели и пространстени структури от дърво - Монтаж на мебели и уреди в офис и дом