Добре дошли на бизнес страницата на Митко Койнов


Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Викторов преди 7 месеца за Ремонт на шкаф | София

“Доволен съм от извършената работа. Препоръчвам го!”

Митко Койнов отговори:

тенкс виктор

Борислава Николова преди 20 месеца за Преправяне на кухненски шкафове | София

“Много сме доволни от свършената работа. Проектът се оказа по-сложен за изпълнение, отколкото предварително бяхме планирали, но Митко Койнов се справи много добре. Работи чисто, изрядно и без компромиси. Предложи ни варианти, разполагаше с идеи как да се справи с възникнали в процеса на работа трудности и спънки. Препоръчваме горещо!”

Митко Койнов отговори:

Хубав отзив Борислава. Беше хубаво да работим заедно. Пази синхрона там. Митко

Георги Георгиев преди 22 месеца за Раздута каса на врата | София

“Митко се отзова много бързо; предложи няколко варианта за решение на проблема; постоянно се консултираше как предпочитаме да станат нещата и когато се налагаше, преправяше докато се получи максимално добре. След завършване на първата задача, пое и допълнителна работа, с която също се справи отлично. С удоволствие бих му дал нова поръчка.”

Митко Койнов отговори:

361 тенкс георги имъш невороятен митод съъ прии поо даф вери гууут дисатъ тее сега сии тати любим пази мига той почти вечен еее отт георги зъъ вии сии иии отт соня даа тенкс успех поздрави митко

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Освежаване и ремонт на офис и дом. Изработка на компактна мебел и обработка на дървени плоскости. Изпълнение на възложените поръчки и спазване на поставени срокове. Коректност в отношенията с клиента и постигане на оптимални резултати.

Специализация и квалификация


- Ремонтни дейности в офис и дом - Изработка на компактни мебели и пространстени структури от дърво - Монтаж на мебели и уреди в офис и дом