Добре дошли на бизнес страницата на Митко Койнов


Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Чавдар Добрев преди 4 дни за Засаждане на Туй | София

“Много точен и добронамерен човек. Силно препоръчвам.”

Викторов преди 29 месеца за Ремонт на шкаф | София

“Доволен съм от извършената работа. Препоръчвам го!”

Митко Койнов отговори:

тенкс виктор

Борислава Николова преди 43 месеца за Преправяне на кухненски шкафове | София

“Много сме доволни от свършената работа. Проектът се оказа по-сложен за изпълнение, отколкото предварително бяхме планирали, но Митко Койнов се справи много добре. Работи чисто, изрядно и без компромиси. Предложи ни варианти, разполагаше с идеи как да се справи с възникнали в процеса на работа трудности и спънки. Препоръчваме горещо!”

Митко Койнов отговори:

Хубав отзив Борислава. Беше хубаво да работим заедно. Пази синхрона там. Митко

Виж всички мнения

Опит


Освежаване и ремонт на офис и дом. Изработка на компактна мебел и обработка на дървени плоскости. Изпълнение на възложените поръчки и спазване на поставени срокове. Коректност в отношенията с клиента и постигане на оптимални резултати.

Специализация и квалификации


- Ремонтни дейности в офис и дом - Изработка на компактни мебели и пространстени структури от дърво - Монтаж на мебели и уреди в офис и дом