Дървени огради от палети - оригинални еко аксесоари за двора ви

Публикувано на 07/05/2020 от Елица Мартинова | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 31 882 пъти

Пролетта е идеалното време за подобрения и освежителни процеси в двора ви. Ако сте решили, че той има нужда от раздвижване и разглеждате проекти за дървени огради, значи предложенията ни по-долу ще ви харесат. Ако заложите на съоръжение от палети, не само ще имате красив елемент в двора си, но ще бъдете и в крак с времето, създавайки еко проект, ще станете част от глобалната идея за устойчиво развитие. За изработката на вашата ограда, а и за други оригинални идеи, може да потърсите помощта на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. А ландшафт дизайнерите остават на разположение за създаването на една приказна градина.


Дървени огради за животни

Любителите на животни, които са посещавали зоомагазини, са забелязвали колко са скъпи аксесоарите за домашни любимци. Повечето от тях имат много по-достъпни заместители и тук случаят е такъв. Оградата от палети е идеалната разграничителна линия, когато се сдобиете с куче, чиято територия трябва да обособите. Освен че се изработва сравнително лесно, материалите за нея са изгодни, така че ще можете да я възстановите бързо, ако кучето ви се опита да я "отстрани". А и удовлетворението след завършване на проекта съвсем сами, ще ви награди неимоверно.


Декоративни дървени огради

Ако говорим за кокетна декорация, палетите нямат равни. Те придават уют на двора и подчертават характера ви, ако сте от хората, които се стремят да живеят природосъобразно. Изработените от палети дървени огради са идеалният вариант, ако централният вход на дома ви има нужда от обозначение или кокетно заграждение. Показаният пример е само основата, която можете да докарате. Следват всички довършителни нотки, които бихте желали да нанесете - цветови закачки, декорации, увити растения.


Защита на засадените плодове и зеленчуци с прости дървени огради

Любителите градинари знаят колко е важно засажденията да бъдат защитени - от играещи деца, невнимателни минувачи и дори животни. За целта не са ви необходими особено високи дървени огради, проста конструкция от палети ще ви свърши чудесна работа. Този вариант е удачен и ако искате да заградите кът за игра на децата си.

Вижте още: Интересни идеи за практични мебели от палети


Шарени заграждения чрез дървени огради

Ако сте от щастливците, чийто двор граничи с река, спокойно може да заложите на предлаганите дървени огради от палети. След като реката осигурява естествено заграждение на имота ви, вероятно няма да имате нужда от масивни дървени огради. В този случай може да изградите декоративно заграждение от палети и дори да го боядисате във весели цветове.

Вижте още: Мебели от палети: Как да изберем правилния материал за своите проекти


Палетите и градинарството, защитени от дървени огради

Има ли по-красиви дървени огради от тези, които представляват естествени саксии за цветя? С палети можете лесно да постигнете този ефект и да впечатлите всичките си гости. Те създават идеална среда за малки градински цветя.

Вероятно вече сте се убедили, че разгледаните дървени огради от палети е точно това, от което се нуждае дворът ви. Ако наистина е така, не се колебайте да потърсите идеи и изпълнение от фирмите, регистрирани в MaistorPlus. В списъка ще откриете кратко представяне на специалистите и оставени оценки от предишни клиенти за качеството им на работа. В случай че искате да получите конкретни условия за реализирането на идеята си, можете да заявите проект безплатно и да сравните предлаганите цени от различните майстори.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта