Интересни идеи за практични мебели от палети

Публикувано на 17/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 20 107 пъти

Обзавеждането е най-важната част от проектирането на вътрешното пространство на всяко помещение. А в забързания съвременен живот не всеки човек има време добре да организира жилището си. Ще ви предложим няколко наистина интересни и креативни идеи за евтини и лесни за изработка мебели. Те могат идеално да се впишат в интериора на модерното жилище или ваканционна вила. Сдобийте се единствено с няколко на брой дървени палети и използвайте въображението си докрай! А ако предпочитате мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти още сега.


Малки и лесни за изработка канапета

Използвайте палетите за долната част, на която се седи, а за облегалка-стената или оградата. Винаги монтирайте колелца за лесно преместване. Дунапренените възглавници са много удачни, като придават завършена форма на канапето.


Сет от палети за балкона или верандата

Източник

За тази идея ще са ви нужни поне шест броя палети, от които може да оформите удобен кът за почивка на вашата тераса или веранда. Просто ги боядисайте в бяло и ги подредете, като оформите ъгъл. Отделете една за масичка, а върху останалите разположете няколко възглавнички за удобство.


Спалнята на вилата

Лесно и евтино може да оформите спалнята на вилата с няколко на брой дървени палети. Стабилни и здрави, от тях може да се направи скара за удобния матрак и леглото вече е готово!


Холни масички от палети

Пред всяко канапе или мека мебел приляга да се разположи помощна масичка, която да служи за поставяне на най-различни неща. Ако искате да избягате от стандартните предложения на мебелните магазини, ви трябва само една дървена палета. Изберете здрава и добре запазена, боядисайте я в предпочитан от вас цвят, закрепете на долната й част колелца за по-лесно преместване, а отгоре добавете стъкло по желание и сте готови.

Виж още: Как да изберете подходящи цветове за вашия дом


Палетите в един модерен интериор

Къде да използваме палети в модерното ни жилище? Разбира се, винаги има нужда от шкафчета за телевизора или Hi Fi уредбата. Подредят ли се една върху друга, получавате мебел с много оформени ниши, в които може да поставите какво ли не, бутилки хубаво вино, книги, списания и др.

Харесаха ли ви тези идеи? Вдъхновихте ли се и вие да си направите такива мебели? Ако отговорът е да, ще останете впечатлени от резултата! А ако предпочитате мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти още сега. Заявете индивидуален проект лесно и безплатно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Боби
Ремонт на баня, София
51 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта