Креативни идеи за палети в градината и на терасата

Публикувано на 05/03/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 19 982 пъти
Креативни идеи за палети в градината и на терасата

Дървените палети са изключително подходящи за направата на различни мебели и аксесоари за градината и терасата. С тяхна помощ можете да създадете едно много уютно и естетично пространство. Ще ви вдъхновим с няколко оригинални идеи! Ако все още не сте решили как точно ще изглежда вашият двор, не се колебайте да се обърнете към специалисти по озеленяване, за да се сдобиете с прекрасно място за отдих!

Удобни шезлонги за градина

Удобни шезлонги за градина

Тези чудесни на вид шезлонги са измайсторени от дървени палети. Лесни са за правене и са много практични. Боядисайте ги с цвят по ваш вкус. Облегнете се удобно и се насладете на слънцето!

Маса за двора

Маса за двора

През топлите месеци е много приятно да пиеш кафето си на открито. За да си направите практична маса за този хубав ритуал, са ви необходими само две палети. За по-лесно преместване можете да добавите и колелца. Чудесна идея е и да боядисате дървото в свежи цветове.

Полилей от палети

Полилей от палети

Материалът, останал от шезлонгите, може да се използва за направата на полилей за верандата. С малко повече въображение ще получите истинско дизайнерско бижу.

Виж още: Практични вещи от палети за дома

Стол-люлка

Стол-люлка

Това интересно място за сядане ще ви излезе много евтино, ако използвате материал от разглобени дървени палети. Пришиването на отделните елементи трябва да става внимателно и е важно да се използва много здраво въже.

Виж още: Как да си направим градинска люлка от палети

Вертикална градина

Вертикална градина

Ето как една обикновена палета може да се превърне в красива вертикална градина, много подходяща за терасата. Бихте могли да засадите както цветя, така и подправки. Можете да добавите надписи къде какво сте посадили, като използвате перманентен маркер, тебешир или етикетчета.

Ако тези идеи са ви вдъхновили да освежите вашия двор, не се колебайте да се свържете с професионалисти в озеленяването. В MaistorPlus можете да сравните оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за градина още днес!

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник