Внесете уют в градината с чаровни мебели от палети

Публикувано на 26/05/2020 от Елица Мартинова | Последна редакция на 26/05/2020 | Видяно 83 351 пъти

Какво по-хубаво от това да оформите цял кът за събирания с приятелите и семейството. Размерите на тази беседка са подканящи за големи партита, което пък я прави идеалното обзавеждане за градина, чийто център е барбекюто. Изработката не е сложна, най-важното е да подберете здрави палети, които можете да освежите в различни цветове и да облечете в чаровни възглавници.

Вижте още: Мебели от палети: Как да изберем подходящ материал за своите проекти


Уютен кът от палети

Една наистина образцова конструкция, направена изцяло от палети. Както се вижда от снимката, диванът, масата, дори и платформата са изработени от палети. Финалният щрих са небрежно поставената бяла боя и сините възглавници. Този уютен градински кът би могъл да бъде идеален проект за вашето семейство.

Вижте още: Интересни идеи за практични мебели от палети


Кубчета от палети

Този симпатичен сет, в който напълно доминират кубичните форми, е изключително нагледен пример за очарованието на мебелите от палети. Дори и най-простата конструкция е способна да изглежда ефектно и да създава усещане за уют. Сериозен плюс на този тип дизайн е, че е лесно подвижен и през зимните месеци може да бъде складиран без особени трудности.


Бърза и лесна люлка

Ако сте романтици по душа, няма как да не обичате люлките. В такъв случай този проект е точно за вас. Нищо няма да подчертае атмосферата в градината ви така, както ще го направи една люлка. Допълнителният плюс е, че този проект е съвсем лесен за изработване. И тук най-важното е материалът, който подберете. Палетите трябва да са здрави и да нямат следи от гниене. Обърнете внимание и на избора на подходящи въжета.


Шезлонг от палети

Вероятно това ще е най-любимата идея на всички, които обичат слънчевите бани. Шезлонгът от палети не изисква много материал, но и тук е важно суровините да са качествени. Конструкцията изисква известни изчисления и съобразяване, така че може би не е най-подходящият проект за начинаещи. Но ако все пак се справите с изработката му, може да го боядисате и лакирате в любимия си цвят.


Внесете уют в градината с чаровни мебели от палети

Градината е мечта за повечето хора, които живеят в апартамент. Щом времето се постопли, тя става най-любимото място на всички у дома. В случай че вашата градина има нужда от освежаване, разгледайте няколко оригинални идеи за мебели, направени от палети. Заложете на този вариант и не само ще имате оригинално и ефектно обзавеждане, но и ще се включите в тенденциите за устойчиво развитие и опазване на околната среда. А ако градината ви има нужда от по-сериозни подобрения и от веща намеса, консултирайте се с ландшафтни дизайнери.


Веранда от палети

Ако сте наистина запален почитател на палетите, най-хубавото, с което може да разкрасите градината си, е веранда от палети. Освен че ще ви пази от калта в дъждовните месеци, тя ще бъде прекрасна основа за още обзавеждане с тази така податлива на обработка суровина.


Голяма градинска мебел

Няма по-приятно място за пиене на кафе от градината, а този диван от използвани палети предразполага още повече за това. Той би могъл да бъде идеална основа за възглавници и с малко декорация ще заприлича на скъпо обзавеждане. Ако все пак рещите да го оставите в подобен вид, не забравяте да обърнете специално внимание на лака.

Ако идеите ни за мебели от палети са ви вдъхновили, но в момента градината ви се нуждае от по-сериозни и мащабни подобрения, не забравяйте, че винаги може да откриете своя изпълнител сред озеленителите, регистрирани в MaistorPlus. В сайта ще намерите информация за фирмите и оценка за работата им. В случай че разполагате с готов проект, може да пуснете заявка, за да получите най-изгодните условия.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта