Мебели от палети за вашия уникален вътрешен двор

Публикувано на 11/05/2020 от Атанас Янев | Последна редакция на 11/05/2020 | Видяно 5 964 пъти

Представяте ли си как би трябвало да изглежда вашият перфектен вътрешен двор и по какъв начин бихте могли сам да го превърнете в място с особена атмосфера, където да посрещате своите приятели? Вероятно да. И сигурно в представите ви неминуемо присъстват думи като „красив“, „удобен“ и „функционален“. В тази статия ще получите безценни съвети и идеи относно това как да проектирате мечтания вътрешен двор в типичен градски стил, използвайки мебели от палети!

А в нашия сайт ви очаква още допълнителна полезна и интересна информация, свързана с оползотворяването по максимално ефикасен и красив начин на вашите мебели от палети. Ако пък ви е нужна професионална намеса в изработката им, обърнете се към регистрираните при нас мебелисти още днес!


Вътрешен двор в градски стил с мебели от палети

За да разберете колко функционални могат да бъдат мебелите от палети, и какъв невероятен потенциал съдържат в себе си, просто помислете върху идеята да използвате един стандартен европалет като маса в своя вътрешен двор, а около него да разположите, пак под формата на европалети, два удобни и ексцентрични стола.

  • Освен че върху масата можете да наредите достатъчно богата трапеза, кухото пространство под нея би могло да се използва дори като чекмедже, ако има нужда от такова!
  • Като осигурите декоративни възглавници в цвят по ваше усмотрение, дворът вече се сдобива със специфично излъчване и е готов да посрещне гостите ви.
  • Имайте предвид, че по-тъмните цветове на възглавниците, вплетени с естественото дърво на палетите, действат много успокояващо, умерено, романтично.

Прочети още: Мебели от палети за по-уютна и красива тераса


Разполагате с палети – имате и столове

Да разполагате с палети и да ги използвате, за да обзаведете своя дом, е не само комфортно и естетически издържано, но също така природосъобразно и целесъобразно.

  • В крайна сметка, става въпрос за рециклирани палети от дърво, чиито полезни качества продължавате да прилагате ефикасно, без да вредите на околната среда или на хората.
  • В случая със столовете за вътрешен двор, се изрязват европалети в два размера – малък и голям размер. Малките палети с квадратна форма се използват за маса и за основата на столовете, а големите – за задната част на столовете, която дава възможност свободно да се облягате назад за максимален комфорт. 


Защо да не експериментирате с цветовете на мебелите от палети?

По принцип, естественият дървен цвят на палетите е изключително подходящ в онези ситуации, в които те се използват като мебели – било то за вътрешния двор или за друго пространство от дома.

  • Не е нужно се пребоядисват, нито пък са необходими някакви допълнителни странични операции, които да ги пригодят към дворната атмосфера. Ако обаче искате да използвате палетите за обзавеждане на детска стая или пък вътрешен двор, който да играе ролята на детски кът, винаги можете да експериментираш с цветовете. 
  • А ако се стремите към истинско предизвикателство – оставете децата да боядисват сами и на воля! 

Прочети още: 9 цветни идеи за мебели от палети


Когато вътрешният ви двор е готов, вече можете да посрещате гости

Ако вземете под внимание специално подбраните от екипа на MaistorPlus идеи, ще превърнете не само вътрешния си двор, но и целия си дом в едно удобно, уютно и приветливо място. В случай че ви хрумват още интересни планове за жилището ви, винаги можете да заявите проект на нашия сайт – няма значение дали искате да преобразите вътрешния двор, дневната, спалнята или кухнята, например. Имате опцията да сравните различни оферти, да селектирате най-подходящата от тях и сами да изберете изпълнителите на проекта – при това, напълно безплатно. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта