381 Препоръчани изпълнители за ремонт на кухня

Откриването на квалифициран специалист, който да се ангажира с проектирането и обновяването на вашата кухня е лесно като детска игра с помощта на MaistorPlus. Само тук ще откриете разнообразие от оферти на специалисти, отправени специално за вашата кухня, както и оценки за тяхната работа от клиенти, при това напълно безплатно! Направете безплатна заявка при нас и изберете подходящата оферта спрямо вашия вкус и бюджет! Разгледайте предложения и комуникирайте пряко с изпълнители посредством нашата платформа!

Заявка направавете и кухнята си освежете!

Заяви проект

Специалисти Кухня от България

 • Вътрешни ремонти · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на кухня"
  член от 20.02.2017

  Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудесно по между си. Можете изцяло да се доверите на нашите професионални умения и дългогодишен опит за постигането на максимални резултати за качествен и сполучлив ремонт на вашето недвижимо имущество. Благодря ви, че избрахте надеждният екип от квалифицирани майстори готови да превърнат мечтите ви в реалност.

  Вътрешни ремонти работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти частичен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, Днес завършва ремонта ни и искам да оставя изключително положителното си мнение към Иво. Много са нещата, с които ме впечатли, но ще отбележа няколко от тях : 1. Свърза се с мен и моето семейство в неделя (нещо което надали някой очаква) 2. Свърза ме с изключително бързо с мебелист, което всъщност е много важно при ремонт на кухня. Мебелиста свърши също прекрасно своята работа. 3. Определените дати начало и край, които бяха на 100% спазени от Иво и неговата бригада, което на мен се случва за пръв път. 4. Непредвидими разходи - всеки който е правил ремонт, знае че изведнъж излизат неща които не е бюджетирал в началото. Тук за пръв път бяха под 5% 5. КАЧЕСТВО - Иво е човек с поглед към детайла и не жертва никога и за нищо перфектното качество, въпреки че на няколко пъти дори и аз му казах че това може да не стане на 100% ,вечерта като се връщах от работа виждах, че не ме е послушал, за което му благодаря и е къртил и шпакловал на ново. 6. Креативност - Иво дава предложения които са изключително практични и ефективни. Предложения, които са натрупани от неговия опит и дават прекрасен резултат. Ако трябва да опиша Иво с едно изречение : Абсолютен професионалист, който знае как да свърши работата във времето без да жертва качеството и да остави клиента си доволоен. Мога да препоръчам Иво на всеки! "

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Васил Мерджанов · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 20.06.2016

  Занимавам се със строителство от 11 години.Преди това съм учил в УАСГ- София специалност  "Строителство на сгради и съоражения". Работил съм като технически ръководител в две строителни фирми занимаващи се с довършителни работи и ремонти. Имам опита и желанието да реализирам вашите проекти!

  Васил Мерджанов работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти цялостен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Мога да напиша само хубави неща: съвестен, коректен, професионалист! Беше точен във всяка една уговорка, даваше експертно мнение, което се оказа безценно. Изготви ми бързо оферта, която беше изчерпателна и включваше всичко! Изпълни поръчката предсрочно, изключително качествено. Работеше бързо, методично и ЧИСТО! Препоръчвам го на всички, които обмислят ремонти, защото знае какво прави, съобразява се с желанията на клиента и превръща идеите в перфектно изпълнение!"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Димкос Електро · Ръководител на бригада с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 25.05.2016

  Здравейте, ние сме бригада специализирана в изграждането на ел. инсталации, както на офиси, апартаменти, къщи, така и на цели жилищни сгради. Стремим се да изпълним започнатата работа във възможно най-кратки срокове. Мобилни сме, можем да поемаме и по-малки задачки. При нужда звънете на телефона, за повече информация.

  Димкос Електро работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти частичен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Удовлетворена съм."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Ремонт на кухня очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Митко Семов · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 11.08.2014

  15 години работа и практика в Европейския съюз.

  Митко Семов работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти цялостен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Коректен и лесен за работа."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Енерджи билд ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 14.10.2014

  Фирма "ЕНЕРДЖИ БИЛД" ЕООД е специализирана в сферата на сухото строителство, в областта на изграждането и санирането на жилищни, производствени и обществени сгради

  Енерджи билд ЕООД работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти цялостен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Фирмата е коректна, но не блести с качествена работа. По-конкретно - при завършен цялостен ремонт на баня, наклона на пода, не оттича водата към канала. Съществена и груба грешка!!! Комуникацията с клиента и вслушването в желанията му, също са им слабо място. Все пак, някои неща, свършиха добре."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Петър Желязков · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 10.11.2016

  Работата ни е ориентирана в сферата на вътрешни довършителни работи което включва: 1. Сухо строителство (гипсокартон) 2.Шпакловки. 3.Латекс, тапети блажно боядисване . 4 Ще направим всичко свързано с ремонта на вашата баня, кухня или стая. 5.Ще решим проблеми в жилището Ви свързани с ВиК , отоплителни или електро инсталации, там където големите фирми не проявяват интерес при това на съвсем приемливи цени .

  Петър Желязков работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти цялостен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволен от свършената работа - наех Петър за ремонта на целия апартамент. Даде ми многобройни полезни съвети и свърши работата качествено. Доволен съм и бих го наел отново за бъдещ проект."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • 381 Специалисти Кухня са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • "НИЛО" ЕООД · Ръководител на бригада с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 06.02.2017

  NILO е запазена търговска марка на “НИЛО” ЕООД гр. ПЛОВДИВ – дружество, основано през 1996г. и регистрирано по ЗДДС през 2014г. Съчетавайки отлично качество с изгодна цена, екипът ни от професионалисти предлага иновативни и съвременни модни решения в областта на интериорния дизайн. Нашата основна цел е да бъдем надежден и коректен партньор, да даваме компетентен отговор на Вашите въпроси и да демонстрираме индивидуален подход към всеки наш клиент и неговите очаквания.

  "НИЛО" ЕООД работи в категория Специалисти Кухня от Пловдив, Специалисти цялостен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на мебелна къща "НИЛО" за безспорния професионализъм и умението да изпълнява не само стандартните, но и всички специфични изисквания, които поставихме в хода на цялостното обзавеждане на почивната станция. Доволни сме от прецизността и качеството, с което изработиха в срок всяка мебел до последния детайл, използвайки само първокласни материали."

  Виж препоръка
  -> Покани за проект
 • Методи · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 04.09.2014

  Работя в сферата на строителството от дълги години. Имам нужните опит и квалификация. Преминал съм през различни обучения. Имам доста извършени обекти зад гърба си. Можете да ми се доверите!

  Методи работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти частичен ремонт на Кухня и други.

  -> Покани за проект
 • inpos · Специализирана фирма с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 17.07.2017

  Мебели за офиса и дома

  inpos работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти частичен ремонт на Кухня и други.

  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Специалист цялостен ремонт на Кухня, друго Специалист частичен ремонт на Кухня, друго

  Заяви проект
 • ДМ Строй · Специализирана фирма с второстепена дейност "Ремонт на кухня"
  член от 25.07.2012

  Аз и моят екип работим с желание и ентусиазъм в сферата на професионално изпълнените строителни ремонти и строителството на фамилни къщи. Девизът ни е: "Доволният клиент е най-добрата реклама!"

  ДМ Строй работи в категория Специалисти Кухня от София, Специалисти частичен ремонт на Кухня и други.

  Последно оставена оценка:

  "Не наемайте фирма ДМ СТРОЙ! Аз им се доверих, заради множеството положителни мнения, уверението, че ще направят бързо и качествено цялостен ремонт на апартамента и високите цени (лепене на плочки 25лв кв/м, лепене на цокъл 12 лв. л/м, монтаж на первази 12 лв л/м и т.н. при това без ДДС) които би трябвало да са гаранция за качество. Сайтът не притежава опция за да прикача снимки, но равносметката е, че след платени над 7000 лв, имаме висящи от тавана кабели, неизолирани кабели в банята (на 40 см от душа) неизциклен, но лакиран паркет, нешпакловани, но боядисани или пък шпакловани, но небоядисани части, скъсани, разлепени или залепени накриво тапети, немонтирани ключове, контакти и полилеи, латекс по вратите, прозорците, пода и закачалките, незаравнена стена с налепени плочки (говорим за денивилация от 1,5 см в двата края на плочката), ВиК инсталация, която трябва да се преправя, боядисани на 2/3 стени и таван, и още няколко неща в същия дух. Майсторите работещи към ДМ СТРОЙ са некомпетентни, мързеливи и повредиха и откраднаха лично имущество... Управителят на фирмата г-н Ралчев ме заплаши със съд, защото отказвам да приема апартамента в този му вид и да му доплатя 1500лв, след което разби полилея ми за 130 лв. в земята. За щастие намерихме фирма, която ще влезе след тях и ще оправи всичко описано, но това са още време и най-важното пари, които ще трябва да вземем назаем..."

  Виж проект
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00