Добре дошли на бизнес профила на Петър Желязов


Работата ни е ориентирана в сферата на вътрешни довършителни работи което включва: 1. Изработка и монтаж на кухненски мебели, шкафове и гардероби. 2. Сухо строителство (гипсокартон) 3. Шпакловки. 4. Латекс, тапети блажно боядисване . 5. Ще направим всичко свързано с ремонта на вашата баня, кухня или стая. 6. Ще решим проблеми в жилището Ви свързани с ВиК , отоплителни или електро инсталации, там където големите фирми не проявяват интерес при това на съвсем приемливи цени .

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Деница Цолова преди 5 месеца за Тапицирана табла за спалня с вградена ракла | София

“Доволна съм. Постара се доста да намери същият МДФ като останалите мебели.”

Александра преди 14 месеца за Ремонт на баня | София

“Изключително професионална работа и отношение. Получихме много добри съвети и препоръки в хода на ремонта. Качеството на работа е изключително добро - с внимание към всеки детайл.”

Вяра Василева преди 14 месеца за Цялостен ремонт на тристаен апартамент | София

“Препоръчвам! Семейството ми използва услугите на този майстор за втори проект и сме изключително доволни. Извършва всичко необходимо за цялостен ремонт, което спестява доста време, усилия и средства. Коректен по отношение на цената и сроковете. Винаги предлага компетентно решение на възникналите по време на ремонта непредвидени въпроси, като се съобразява с възможностите на клиента. Бихме използвали услугите му отново!”

Виж всички мнения

Опит


В строителния бранш сме от 25 години .

Специализация и квалификации


Аз съм дипломиран строителен инженер , специалност ПГС .