20 оставени мнения от 38 извършени проекти
4.75 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Деница Цолова преди 6 месеца за Тапицирана табла за спалня с вградена ракла | София

“Доволна съм. Постара се доста да намери същият МДФ като останалите мебели.”

Александра преди 14 месеца за Ремонт на баня | София

“Изключително професионална работа и отношение. Получихме много добри съвети и препоръки в хода на ремонта. Качеството на работа е изключително добро - с внимание към всеки детайл.”

Вяра Василева преди 15 месеца за Цялостен ремонт на тристаен апартамент | София

“Препоръчвам! Семейството ми използва услугите на този майстор за втори проект и сме изключително доволни. Извършва всичко необходимо за цялостен ремонт, което спестява доста време, усилия и средства. Коректен по отношение на цената и сроковете. Винаги предлага компетентно решение на възникналите по време на ремонта непредвидени въпроси, като се съобразява с възможностите на клиента. Бихме използвали услугите му отново!”

Лъчезар Стоилов преди 25 месеца за Окачен таван | София

“Доволни , всичко беше както се разбрахме (по време на проекта възникнаха допълнителни задачи които бяха изпълнени отлично) Много сме доволни и бихме се възползвали отново.”

Бисер Георгиев преди 35 месеца за Изработка на права стълба от дърво, метал или комбинирано | София

“Останах много доволен от този изпълнител.”

Борис Гончаров преди 43 месеца за Монтаж на кухня Икеа | София

“Свърши си работата. Цената беше ок.”

Васил Шоукеров преди 46 месеца за Направа на радиаторни решетки | София

“Доволен съм от изпълнителя. Свърши качествено работата си.”

Виж снимки
Любен преди 24 месеца за Изработка на 2-ка гардероб | София

“Не останах доволен. Въпреки, че ангажирах изпълнителят да подготви стените на нишата преди изработката на гардероба, така че те да бъдат отвесирани и нивелирани, в последствие се оказа, че той е изпълнен с 6 см. по-нисък, което наложи да бъде снаждан, при монтажа едната му страна и прилежащата му стена даваха заедно отклонение от 1,5 см. за 2,06 м., което попречи да бъдат монтирани декоративни бленди, покриващи фугите до гардероба, вратичките на надстройката също бяха с различни фуги, като първата, която се получи и по-голяма от останалите се затваря с триене в съседната врата, а при третата двойка има голям луфт. Накрая изпълнителят каза, че ще отсъства най-малко 1 месец от София и няма да може да отстрани тези проблеми.”

Християн Желязов отговори:

Всичко, което се яви впоследсвтие, беше прокоментирано на място и обектът се завърши. Каквито и коментари да е имало, взели са се решения от двете страни в интерес на работата. Не е професионално седмица след завършване да се пишат коментари и да се дават негативни оценки, тук в сайта, вместо на място. Никой не се е покривал да не може да си острани проблемите. Отложих заминаването си , за да се довърши обекта, с всичките му допълнителни дейности, които не бяха включени в първоначалния план, и не бяха заплатени допълнително. Докато клиентът постоянно опява какви други, по-евтини, оферти е получавал, за да се чувствам длъжен да изпълня всичко, което е допълнително.