1. Мебели и обзавеждане 12 извършени проекта

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, обзавеждане на жилища.

Виж мнения

2. Ремонт на кухня 8 извършени проекта

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

3. Цялостен ремонт 2 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

4. Сухо строителство 5 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

5. Отопление и климатизация 1 извършен проект

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.

Виж мнения

6. Дърводелски услуги 3 извършени проекта

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.

Виж мнения

7. Ремонт на баня 3 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

8. Електроуслуги 1 извършен проект

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


9. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


10. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


11. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


12. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


13. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


14. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


15. Кърти, чисти, извозва 1 извършен проект

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.

Виж мнения

16. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, поставяне на первази.


17. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


18. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.