Добре дошли в бизнес страницата на Петров

Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Много професионално отношение и реализация на заданието. Ремонтът на баня трабваше да се осъществи в кратък срок, защото жилището е обитаемо. Всичко дейности бяха реализирани според уговорения срок.” на 01 Oct 2019 от Камелия Попова.

Oсновен ремонт на панелен апартамент, Ремонт на баня | София

“Бързо и коректно обслужване, отворен към нови предложения и изисквания за допълнителни ремонтни дейности, силно препоръчвам!” на 27 Dec 2018 от Стефан Чакъров.

Ремонт баня + щрангове кухня, Ремонт на баня | София

“Макар че имаше сериозни усложнения, като излишна арматура например, майсторите извършиха работата качествено и спазвайки уговорените срокове.” на 21 May 2018 от .

Ремонт на нов апартамент, Ремонт на баня | София

“Сърдечни благодарности за професионализма на Петко Петров.Доверих му се за цялостен ремонт на нов апартамент,който включваше широк спектър от ремонтни дейности.Останах очарована от точната преценка,внимателното отношение,прецизната и качествена работа по изпълнението на възложените задачи.Не съжалявам,че поверих апартамента на фирмата на Петко Петров.Крайният резултат си заслужаваше и съм безкрайно доволна!Доверете му се,няма да сгрешите!Препоръчвам!” на 23 Nov 2017 от Искра Димитрова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Предлагаме широка гама от услуги в сферата на строителството, като гаранираме персонален подход към клиента, съобразявайки се с неговите вкусове и предпочитания. Нашето мерило за добре свършена работа е доволният клиент! Опит: Строителната ни бригада има натрупан опит повече от 15 години. В практиката ни водещ е стремежът да изпълним качествено и в срок поетите от нас ангажименти. Професионално ориентираме и консултираме клиентите си, с цел да достигнем до най-добри резултати. Зад гърба си имаме изпълнени десетки основни строителни ремонти на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради, както и частични такива на бани, кухни и др. помещения, включващи: цялостна или частична подмяна на ВиК и Ел. инсталации, шпакловки, мазилки, поставяне на фаянс и теракот, боядисване, полагане на гипсокартон, направа на окачени тавани и др. В профила на извършваните от нас дейности се включват и направа на топло и хидроизолации.

Специализация и квалификация:

Представяме Ви част от извършваните строително - ремонтни дейности на нашата строителна бригата от специалисти: - ремонт или цялостна подмяна на ВиК, включително вертикални щрангове; - ремонт или цялостно изграждане на ел. инсталация по задание на клиента; - полагане на изравнителни замазки с цел изравняване нивото в цялото жилище; - измазване и шпакловане на стени и тавани с цел отстраняване на неравности по тях и подготовка за боядисване; - полагане на фаянсови и теракотни плочки по стени и подове, по проект на клиента или 3D визуализация; - монтаж на санитария в баня (тоалетна чиния, умивалник, биде, душ-кабина, вана, батерии и др.); - обръщане на врати и прозорци след подмяна на дограма; - цялостно боядисване или лепене на тапети; - направа на гипсокартон и окачени тавани и конструкции, по задание на клиента; - монтаж на шкафове, миялни и перални машини, абсорбатори и др. - хидро и топлоизолации;