Добре дошли на бизнес страницата на Петров


Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Милена Иванова преди 12 месеца за Ремонтни в кухня | София

“Много е добър изпълнителят. Направи всичко, което исках, така както го исках и в срок.”

Румен Костов преди 22 месеца за Ремонт в апартамент - коридор, килер, кухня и тоалетна | София

“Имам леки забележки, но като цяло съм доволен от изпълнението.”

Nikola Hristov преди 30 месеца за Цялостен ремонт на кухня | София

“Като цяло съм доволен от работата. В срок се извърши.”

Виж всички мнения

Опит


Предлагаме широка гама от услуги в сферата на строителството, като гаранираме персонален подход към клиента, съобразявайки се с неговите вкусове и предпочитания. Нашето мерило за добре свършена работа е доволният клиент! Опит: Строителната ни бригада има натрупан опит повече от 15 години. В практиката ни водещ е стремежът да изпълним качествено и в срок поетите от нас ангажименти. Професионално ориентираме и консултираме клиентите си, с цел да достигнем до най-добри резултати. Зад гърба си имаме изпълнени десетки основни строителни ремонти на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради, както и частични такива на бани, кухни и др. помещения, включващи: цялостна или частична подмяна на ВиК и Ел. инсталации, шпакловки, мазилки, поставяне на фаянс и теракот, боядисване, полагане на гипсокартон, направа на окачени тавани и др. В профила на извършваните от нас дейности се включват и направа на топло и хидроизолации.

Специализация и квалификации


Представяме Ви част от извършваните строително - ремонтни дейности на нашата строителна бригата от специалисти: - ремонт или цялостна подмяна на ВиК, включително вертикални щрангове; - ремонт или цялостно изграждане на ел. инсталация по задание на клиента; - полагане на изравнителни замазки с цел изравняване нивото в цялото жилище; - измазване и шпакловане на стени и тавани с цел отстраняване на неравности по тях и подготовка за боядисване; - полагане на фаянсови и теракотни плочки по стени и подове, по проект на клиента или 3D визуализация; - монтаж на санитария в баня (тоалетна чиния, умивалник, биде, душ-кабина, вана, батерии и др.); - обръщане на врати и прозорци след подмяна на дограма; - цялостно боядисване или лепене на тапети; - направа на гипсокартон и окачени тавани и конструкции, по задание на клиента; - монтаж на шкафове, миялни и перални машини, абсорбатори и др. - хидро и топлоизолации;