Добре дошли на бизнес страницата на Тош ремонТ


Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Борис Санчес преди 21 месеца за Разделяне на апартамент на две (къртене, изграждане, вик, ремонт на бани и електро) | София

“Митко е изключително отговорен и опитен професионалист. Ремонтът беше голям, сложен, случиха се доста изменения и усложнения, влизания при съседи, ремонтиране на нови пространства, смяна на екип и работници, но Митко беше стабилен и изключително гъвкав. Имахме своите противоречия, но все пак той до последно ми помагаше дори и с най-дребните детайли. Без него нямаше да се справя с подобно начинание! Благодаря :)”

Николай преди 38 месеца за Полагане на саморазливна замазка | София

“Бързо и качествено изпънение на услугата.”

Иван Петров преди 40 месеца за Основен ремонт на кухня | София

“Както се казва - случихме на майстори. Точни и готини хора.
Мебелистът (Мариян Аргилашки), който Димитър Тошков ни препоръча, също се оказа много разбран и свърши чудесна работа.”

Виж всички мнения

Опит


Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.

Специализация и квалификации


Нашите дизайнери ще ви консултират за цялостния облик на Вашия дом и интериор. За оптималното влагане на материали ще извършим предварително количествена сметка. За крайния завършек на Вашия дом предлагаме изработка на мебели - по проект на клиента - и според индивидуалните размери на помещението. Предлагаме монтаж на топлоизолация - вътрешна и външна, машинно боядисване-вътрешно и по фасади, монтаж на окачени тавани , скрито осветление, луни - по изискване на клиента с най-разнообразни форми и светлини. Извършваме цялостен ремонт на бани, кухни, подмяна на водопровод , монтаж на електроуреди.