Добре дошли на бизнес страницата на Тош ремонТ


Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Николай преди 15 месеца за Полагане на саморазливна замазка | София

“Бързо и качествено изпънение на услугата.”

Иван Петров преди 18 месеца за Основен ремонт на кухня | София

“Както се казва - случихме на майстори. Точни и готини хора.
Мебелистът (Мариян Аргилашки), който Димитър Тошков ни препоръча, също се оказа много разбран и свърши чудесна работа.”

Албена Митева преди 22 месеца за Ремонтни дейности на апартамент | София

“Много съм доволна: справиха се на време, професионално и точно, доставиха всички материали и спазиха всичко уговорено. Работят много чисто!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.

Специализация и квалификация


Нашите дизайнери ще ви консултират за цялостния облик на Вашия дом и интериор. За оптималното влагане на материали ще извършим предварително количествена сметка. За крайния завършек на Вашия дом предлагаме изработка на мебели - по проект на клиента - и според индивидуалните размери на помещението. Предлагаме монтаж на топлоизолация - вътрешна и външна, машинно боядисване-вътрешно и по фасади, монтаж на окачени тавани , скрито осветление, луни - по изискване на клиента с най-разнообразни форми и светлини. Извършваме цялостен ремонт на бани, кухни, подмяна на водопровод , монтаж на електроуреди.