Добре дошли в бизнес страницата на Тош ремонТ

Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Основен ремонт на кухня, Ремонт на кухня | София

“Както се казва - случихме на майстори. Точни и готини хора.
Мебелистът (Мариян Аргилашки), който Димитър Тошков ни препоръча, също се оказа много разбран и свърши чудесна работа.”
на 04 Jan 2019 от Иван Петров.

Ремонтни дейности на апартамент, Сухо строителство | София

“Много съм доволна: справиха се на време, професионално и точно, доставиха всички материали и спазиха всичко уговорено. Работят много чисто!” на 12 Sep 2018 от Албена Митева.

Цялостен ремонт на баня. Смяна на хоризантални щрангове, плочки, врата и др., Ремонт на баня | София

“Вече повече от 4 месеца ползваме изцяло обновената баня и сме доволни. Фирма Тошремонт пое ангажимента и завърши ремонта преди Коледните празници. Бяха съобразени всички наши изисквания и съществуваща инфраструктура. Строителните отпадъци бях извозвани своевременно. Наклоните към сифоните са перфектни. С две думи – на базата на нашия опит, клиентите могат да разчитат на фирма Тошремонт.” на 10 May 2018 от Ренета Симеонова.

Качена препоръка, Изолация и Саниране

“За прецизната и качествена работа на фирма „Тош ремонт“ научих от мой съсед, в чийто апартамент бе направен наскоро ремонт. Наех фирмата да извърши ремонт на жилището ми, което не бе ремонтирано от доста време. Той включваше цялостна подмяна на подови настилки - къртене на старо дюшеме, полагане на фибран и армирана замазка, плочки по под в коридор и кухня, възстановяване на тавани, които бяха в лошо състояние след течове от покрива.
Благодарна съм за ценните съвети, които ми даде управителят на фирмата при разрешаване на някои казуси. Препоръчвам тази фирма- тя работи прецизно, спазва срокове и предлага разумни цени.”
на 10 May 2017 от Пенка Вътова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.

Специализация и квалификация:

Нашите дизайнери ще ви консултират за цялостния облик на Вашия дом и интериор. За оптималното влагане на материали ще извършим предварително количествена сметка. За крайния завършек на Вашия дом предлагаме изработка на мебели - по проект на клиента - и според индивидуалните размери на помещението. Предлагаме монтаж на топлоизолация - вътрешна и външна, машинно боядисване-вътрешно и по фасади, монтаж на окачени тавани , скрито осветление, луни - по изискване на клиента с най-разнообразни форми и светлини. Извършваме цялостен ремонт на бани, кухни, подмяна на водопровод , монтаж на електроуреди.