Добре дошли на бизнес профила на Иван


Здравейте, казвам се Иван Младенов, работя в сферата на строителните услуги от осем години.

Във своята работа, акцентирам на услуги свързани със довършителни работи като: сухо строителство (гипсокартон,вътрешна изолация), електроуслуги, фаянс, шпакловка и боядисване.

Ще се радвам да ви бъда полезен!

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Светослав Цалов преди 2 месеца за Ремонт на апартамент 103 кв.м. | София

“Добър майстор, един от малкото които си спазва сроковете за изпълнение. Направи всичко ,както се бяхме разбрали. Коментирах в всичко по време на целият ремонт .Препоръчвам !”

Мария Левичарова преди 6 месеца за Ремонт на баня с тоалетна | София

“Изключително съм доволна от свършената работа на Иван Младенов. Той направи една великолепна баня. Работи прецизно, качествено и организирано, сръчен е и с усет към детайлите. Дава добри предложения за различни ситуации по време на ремонта. Спазва си сроковете, дисциплиниран е и точен за работното време. След края на ремонта почисти с професионална прахосмукачка. Определено препоръчвам този майстор. Ще го препоръчвам на приятели и познати.”

Христо Стаменов преди 7 месеца за Ремонт на баня | София

“Иван показа професионализъм към детайлите и работата си. Предостави ценните съвети и информация. те се оказаха много полезни и определено ще ги приложа. Мога искрено да го препоръчам че бе свършил добра работа”

Виж всички мнения

Опит


С годините съм изпълнил много обекти, като ремонт и довършителни работи на къщи и апартаменти, свързани с изграждането на ел.инсталации, ВиК, гипсокартон, фянс-теракот, шпакловка и боядисвне.

Специализация и квалификации


Специалист съм поизграждане на:

1. Сухо строителство(вътрешна изолация,гипсокартон,окачен таван)

2. ВиК инсталации

3. ел. инсталации

4. Фаянс и теракот

5. Шпакловка и боядисване