Добре дошли в бизнес страницата на Вътрешни ремонти

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудесно по между си. Можете изцяло да се доверите на нашите професионални умения и дългогодишен опит за постигането на максимални резултати за качествен и сполучлив ремонт на вашето недвижимо имущество. Благодря ви, че избрахте надеждният екип от квалифицирани майстори готови да превърнат мечтите ви в реалност.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Усвояване на балкон към кухня, Ремонт на кухня | София

“След дълго търсене на майстори в интернет намерих бригадата на Иво. Не бях в България 11 години и всеки познат ми казваше много да внимавам с българските майстори .Но бригадата на Иво работи много професионално и точно.Оставих ключове от апртамента и се доверих 100 % на Иво. Всички майстори от неговата бригада си разбират от дадената задача.При моят обект беше извършено усвояване на кухня,махане на винкел ,изграждане с итонг, монтаж на кухня и балкон с гипсокартон, шпакловка и боя , както и коридори тотален ремонт. Иво ми обясняваше всеки един етап от работата,имахме много добра комуникация.Много съм доволна от бригадата и ги препоръчвам горещо.Това е човек който гради бизнесът си по европейски и не само.” на 23 Sep 2018 от Деси Кутина.

Шпакловане и боядисване на стая, Боядисване и декорация | София

“Много бърза реакция и висок професионализъм. Всичко бе изпълнено качествено и в срок. Бих работил с тях отново по всяко време.” на 14 Aug 2018 от Стефан .

Поставяне на плочки и гипсокартон в баня след малък ремонт, шпакловане и боядисване, Ремонт на баня | София

“Момчетата са много точни в поетите ангажименти. Свършиха работата перфектно и изпълниха всичко договорено. Работят професионално и бързо.” на 25 Jul 2018 от Александър Славов.

Вътрешен частичен ремонт на апартмент- усвояване на кухня, баня и тоалетна, коридор, Ремонт на кухня | Банкя

“Благодаря на Иво и бригадата му за чудесния ремонт на апартамента ми. Отначало бях силно скептичен към наемане на майстори от Интернет, но бях приятно изненадан. Спрях се на тях, поради добрите отзиви на техни предишни клиенти тук в този сайт. Сега е времето и мястото и аз да дам такова мнение. Цялостната оценка като професионализъм и персонално отношение е 5*. Извършената работа, състояща се в усвояване на кухненска тераса, баня, тоалетна и коридор беше перфектно изпълнена в първоначално уговорения срок. Момчетата идваха сутрин рано и работеха до късно. Не вдигаха шум между 14-16ч, така че избегнахме неприятните дрязги със съседите. За всяко нещо се консултираха с мен как предпочитам да бъде направено и ако нямах идея ми давах чудесни съвети. Като резултат, апартамента придоби по-добър вид от това, което бях планирал в началото. При необходимост от ремонт в бъдеще, отново ще се обърна към тях. Препоръчвам горещо Иво на всеки, който иска безпроблемен и качествен ремонт. Благодаря още веднъж за страхотната работа!” на 16 Jul 2018 от Марин .

Боядисване на коридор с латекс, Боядисване и декорация | София

“Работата беше извършена много добре.
Поставям му висока оценка, защото се отзова веднага, свърши работата много добре и за относително кратко време.
Препоръчвам го! Пак бих го наела.”
на 16 Jul 2018 от Катя Велева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Като ръководител бригада имам 19 години трудов стаж и опит в строителните услуги.

Специализация и квалификация:

Бригадир, специализиран монтажник, гипсокартон.