Добре дошли на бизнес страницата на Вътрешни ремонти


Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудесно по между си. Можете изцяло да се доверите на нашите професионални умения и дългогодишен опит за постигането на максимални резултати за качествен и сполучлив ремонт на вашето недвижимо имущество. Благодря ви, че избрахте надеждният екип от квалифицирани майстори готови да превърнат мечтите ви в реалност.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ангелов преди 6 дни за Премахване на разширително тяло За парно от таванско помещение. | София

“Супер работа ми свърши Иво Цветков. Отново бих го наел за работа.”

Никола Георгиев преди 13 дни за Ремонт на апартамент - шпакловане, изравняване и още | София

“Иво и хората му свършиха добра работа, според уговореното - реално викнати за два проекта, един публикуван тук и още 1 (боядисване) в последствие. Сроковете бяха спазени - ударно започване в началото, една идея по-малко работна ръка в последствие, което е напълно нормално, едва ли бригадата има само 1 обект...Цена - резонна, качество добро, което винаги е най-важното. Работата освен боядисване беше изравняване на стени и тавани с гипс, шкурене и други. Препоръчвам !”

Николай Ковачев преди 3 месеца за Пълен ремонт на баня - 4 кв.м | София

“Качествен и пълен ремонт на банята.
Изпълнени всички видове дейности, без всякакви допълнителни ангажименти и проблеми за клиента. Изпълнен ремонт "под ключ".
Отнася се много отговорно към договорните задължения и даже при възникнали външни, независещи от него проблеми, завърши ремонта в пълния му обем.
Може да му се има пълно доверие за извършване на един пълен комплексен ремонт на вътрешни помещения.
Сумата по договора беше спазена и включва труд и необходимите стрителни материали.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Като ръководител бригада имам 19 години трудов стаж и опит в строителните услуги.

Специализация и квалификация


Бригадир, специализиран монтажник, гипсокартон.