Добре дошли в бизнес страницата на Вътрешни ремонти

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудесно по между си. Можете изцяло да се доверите на нашите професионални умения и дългогодишен опит за постигането на максимални резултати за качествен и сполучлив ремонт на вашето недвижимо имущество. Благодря ви, че избрахте надеждният екип от квалифицирани майстори готови да превърнат мечтите ви в реалност.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на баня, кухня, коридор, Ремонт на баня | София

“Направих цялостен ремонт на апартамента. За част от дейностите използвах бригадата на Иво.
Предварителна работа:
Иво дойде, направи оглед и се разбрахме, за кои части от ремонта ще имам нужда майстор. Уточнихме детайлите, сроковете, начина на плащане и подготвихме договор за изпълнение. Всичко се случи сравнително бързо и лесно.

Извършените дейности бяха:
Кухня
Стени и таван измазване и шпакловка, обличане на трегер с гипсокартон, вътрешна изолация на терасата и обличане с гипсокартон, преместване на ел. инсталация, преместване на радиатор към тераса, монтаж плочки, вик на кухня
Коридор
Замазка под, стени и таван измазване и шпакловка, монтаж плочки.
Баня
Измазване на стени, хидроизолация на стени, монтаж на плочки, окачен таван, изграждане на куфар с гипсокартон, вик на баня, монтаж на структура, преместване на ел. инсталация.

Впечатления
Иво работи с бригада и за отделните дейности работи и с други майстори. За мен беше по-лесно, че не трябваше да търся допълнителни майстори. Единствено с ВиК имаше известни проблеми и нужда от преправяне на направеното.
Бюджета и времето бяха спазени. В процеса на работа изскочиха допълнителни изисквания от моя страна, които не бях описал в първоначалните си изисквания. Освен тях изникнаха някои допълнителни неща, които Иво не беше включил в офертата си и се наложи да доплатя - около 5%.

Добри страни
Бригадата разбира от работа с гипсокартон, плочки, подове и измазване и шпакловане. Дейностите, които бяха извършени в тази област бяха с добро качество.
За конкретни детайли, за които съм виждал, че нещо има нужда от още работа или дребно преправяне всичко е било отстранявано.
Добър пример е как тавана в кухнята не хвана върху винервайса, в следствие на което го бутнаха и направиха отново, за да е сигурно, че няма да има проблем.
Лоши страни
Не бих казал, че са специалисти във всичко и основните ми коментари са за изпълнението на банята. Имаше нужда от преправяне на душа, беше прекъснат кабела за вентилатора след монтажа на тавана, хидроизолацията е под въпрос и се наложи да до уплътнявам със силикон последствие.
Очаквах да има повече личен контрол от страна на Иво за извършената работа, а не да се налага да проверявам всяка една стъпка, тъй като понякога някои неща се откриват прекалено късно.

В заключение цялостните ми впечатления са сравнително позитивни и отношението цена-качество е по-скоро добро, с изключение горе упоменатите коментари.”
на 16 Mar 2019 от Спас .

Усвояване на балкон към кухня, Ремонт на кухня | София

“След дълго търсене на майстори в интернет намерих бригадата на Иво. Не бях в България 11 години и всеки познат ми казваше много да внимавам с българските майстори .Но бригадата на Иво работи много професионално и точно.Оставих ключове от апртамента и се доверих 100 % на Иво. Всички майстори от неговата бригада си разбират от дадената задача.При моят обект беше извършено усвояване на кухня,махане на винкел ,изграждане с итонг, монтаж на кухня и балкон с гипсокартон, шпакловка и боя , както и коридори тотален ремонт. Иво ми обясняваше всеки един етап от работата,имахме много добра комуникация.Много съм доволна от бригадата и ги препоръчвам горещо.Това е човек който гради бизнесът си по европейски и не само.” на 23 Sep 2018 от Деси Кутина.

Шпакловане и боядисване на стая, Боядисване и декорация | София

“Много бърза реакция и висок професионализъм. Всичко бе изпълнено качествено и в срок. Бих работил с тях отново по всяко време.” на 14 Aug 2018 от Стефан .

Поставяне на плочки и гипсокартон в баня след малък ремонт, шпакловане и боядисване, Ремонт на баня | София

“Момчетата са много точни в поетите ангажименти. Свършиха работата перфектно и изпълниха всичко договорено. Работят професионално и бързо.” на 25 Jul 2018 от Александър Славов.

Вътрешен частичен ремонт на апартмент- усвояване на кухня, баня и тоалетна, коридор, Ремонт на кухня | Банкя

“Благодаря на Иво и бригадата му за чудесния ремонт на апартамента ми. Отначало бях силно скептичен към наемане на майстори от Интернет, но бях приятно изненадан. Спрях се на тях, поради добрите отзиви на техни предишни клиенти тук в този сайт. Сега е времето и мястото и аз да дам такова мнение. Цялостната оценка като професионализъм и персонално отношение е 5*. Извършената работа, състояща се в усвояване на кухненска тераса, баня, тоалетна и коридор беше перфектно изпълнена в първоначално уговорения срок. Момчетата идваха сутрин рано и работеха до късно. Не вдигаха шум между 14-16ч, така че избегнахме неприятните дрязги със съседите. За всяко нещо се консултираха с мен как предпочитам да бъде направено и ако нямах идея ми давах чудесни съвети. Като резултат, апартамента придоби по-добър вид от това, което бях планирал в началото. При необходимост от ремонт в бъдеще, отново ще се обърна към тях. Препоръчвам горещо Иво на всеки, който иска безпроблемен и качествен ремонт. Благодаря още веднъж за страхотната работа!” на 16 Jul 2018 от Марин .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Като ръководител бригада имам 19 години трудов стаж и опит в строителните услуги.

Специализация и квалификация:

Бригадир, специализиран монтажник, гипсокартон.