Добре дошли в бизнес страницата на Вътрешни ремонти

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудесно по между си. Можете изцяло да се доверите на нашите професионални умения и дългогодишен опит за постигането на максимални резултати за качествен и сполучлив ремонт на вашето недвижимо имущество. Благодря ви, че избрахте надеждният екип от квалифицирани майстори готови да превърнат мечтите ви в реалност.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Гипсокартон, окачен таван на таванско ателие 8-9 кв.м. в кв. Яворов, Сухо строителство | София

“Доволен съм от работата на Иво и неговият екип. Работата беше организирана и координирана в срок точно според предварително обсъдените и възложени изисквания и параметри. Коректен и точен - препоръчвам на всеки за вътрешни сухи ремонти.” на 30 Sep 2019 от Анастас .

Изправяне на стени с гипсокартон конструкция., Сухо строителство | София

“Страхотна организация, всичко на ниво изпипване в детайлите висок професионализъм, на ниски цени дълбоко препоръчвам.” на 19 Jun 2019 от Емил Димов.

Ремонт на жилище, ново строителство, на замазка, Ремонт на баня | Банкя

“Много съм доволна . Коректно отношение, голяма помощ при закупуване на материали и тяхното пренасяне до обекта. Препоръчвам” на 23 May 2019 от Росица Величкова.

Ремонт на баня, кухня, коридор, Ремонт на баня | София

“Направих цялостен ремонт на апартамента. За част от дейностите използвах бригадата на Иво.
Предварителна работа:
Иво дойде, направи оглед и се разбрахме, за кои части от ремонта ще имам нужда майстор. Уточнихме детайлите, сроковете, начина на плащане и подготвихме договор за изпълнение. Всичко се случи сравнително бързо и лесно.

Извършените дейности бяха:
Кухня
Стени и таван измазване и шпакловка, обличане на трегер с гипсокартон, вътрешна изолация на терасата и обличане с гипсокартон, преместване на ел. инсталация, преместване на радиатор към тераса, монтаж плочки, вик на кухня
Коридор
Замазка под, стени и таван измазване и шпакловка, монтаж плочки.
Баня
Измазване на стени, хидроизолация на стени, монтаж на плочки, окачен таван, изграждане на куфар с гипсокартон, вик на баня, монтаж на структура, преместване на ел. инсталация.

Впечатления
Иво работи с бригада и за отделните дейности работи и с други майстори. За мен беше по-лесно, че не трябваше да търся допълнителни майстори. Единствено с ВиК имаше известни проблеми и нужда от преправяне на направеното.
Бюджета и времето бяха спазени. В процеса на работа изскочиха допълнителни изисквания от моя страна, които не бях описал в първоначалните си изисквания. Освен тях изникнаха някои допълнителни неща, които Иво не беше включил в офертата си и се наложи да доплатя - около 5%.

Добри страни
Бригадата разбира от работа с гипсокартон, плочки, подове и измазване и шпакловане. Дейностите, които бяха извършени в тази област бяха с добро качество.
За конкретни детайли, за които съм виждал, че нещо има нужда от още работа или дребно преправяне всичко е било отстранявано.
Добър пример е как тавана в кухнята не хвана върху винервайса, в следствие на което го бутнаха и направиха отново, за да е сигурно, че няма да има проблем.
Лоши страни
Не бих казал, че са специалисти във всичко и основните ми коментари са за изпълнението на банята. Имаше нужда от преправяне на душа, беше прекъснат кабела за вентилатора след монтажа на тавана, хидроизолацията е под въпрос и се наложи да до уплътнявам със силикон последствие.
Очаквах да има повече личен контрол от страна на Иво за извършената работа, а не да се налага да проверявам всяка една стъпка, тъй като понякога някои неща се откриват прекалено късно.

В заключение цялостните ми впечатления са сравнително позитивни и отношението цена-качество е по-скоро добро, с изключение горе упоменатите коментари.”
на 16 Mar 2019 от Спас .

Усвояване на балкон към кухня, Ремонт на кухня | София

“След дълго търсене на майстори в интернет намерих бригадата на Иво. Не бях в България 11 години и всеки познат ми казваше много да внимавам с българските майстори .Но бригадата на Иво работи много професионално и точно.Оставих ключове от апртамента и се доверих 100 % на Иво. Всички майстори от неговата бригада си разбират от дадената задача.При моят обект беше извършено усвояване на кухня,махане на винкел ,изграждане с итонг, монтаж на кухня и балкон с гипсокартон, шпакловка и боя , както и коридори тотален ремонт. Иво ми обясняваше всеки един етап от работата,имахме много добра комуникация.Много съм доволна от бригадата и ги препоръчвам горещо.Това е човек който гради бизнесът си по европейски и не само.” на 23 Sep 2018 от Деси Кутина.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Като ръководител бригада имам 19 години трудов стаж и опит в строителните услуги.

Специализация и квалификация:

Бригадир, специализиран монтажник, гипсокартон.