Добре дошли в бизнес страницата на Павел

Здравейтe!

Занимавам се със строителство oт 25 години, обичам работата си, държа на качеството и коректността.Нямам недоволни клиенти :)

Топ дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 15 Mar 2017 от Виолета за извършен проект "поставяне на мокет" в категория Настилки- паркет и плочки в района на София.

“положително.Доволна съм от качеството.Благодаря!
по шестобалната система оценката от мене е 6. за майстора на свободна практика Павел Спегалски”

Оставено мнение на 05 Mar 2017 от Кирил за извършен проект "Ремонт на тоалетна" в категория Ремонт на баня в района на София.

“Всичко беше изпълнено чудесно!
Коректен,разбран и учтив човек. Ще се възползвам от услугите му отново!”

Оставено мнение на 26 Dec 2016 от Десислава Ангелова за извършен проект "Теч - кухненска мивка" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Коректно отношение. ”

Оставено мнение на 09 Dec 2016 от Христо за извършен проект "Паднала мазилка в баня, корозия на терасата, теч" в категория Изолация и Саниране в района на София.

“Изключително доволен съм, чудесно свършена работа.”

Оставено мнение на 05 Dec 2016 от Nikola Dichev за извършен проект "Лепене на плочки за гръб на кухня" в категория Ремонт на кухня в района на София.

“Плочките бяха прецизно поставени. Павел и колегата му работеха много внимателно и пазеха вече поставения мебел върху който монтираха плочките. Също така не оставяха излишна мръсотия около себе си и почистваха отпадъците които падаха при работа.
Цената мисля, че беше леко висока за размера работа, но като се има в предвид, че реагираха много бързо и качествено си изпълниха работата си мисля, че цената е оправдана. Препоръчвам!”
Прочети още мнения

Опит:

Дългогодишен опит в областта на строителството и довършителните работи.

Специализация и Квалификация:

  • Боя­джийски и  довършителни  работи
  • ВиК и електроинсталации
  • Фаянс, теракота, декоративни мазилки, шпакловки
  • Окачени тавани и гипскартон
  • Монтаж санитарен фаянс

0879 590 810 | 10:00-18:00