Основен ремонт на апартамент

Основен ремонт на апартамент
Гарантирано качество
Препоръчани майстори и фирми
Сравнявате оферти бързо и безплатно
Цялостни ремонти и довършителни работи

От 2012 година MaistorPlus Ви помага в намирането на подходящия изпълнител за Вашия ремонт на апартамент, довършителни работи или вътрешни ремонти. От опит знаем колко трудни могат да бъдат по-големите проекти. Доверете се на най-голямата общност за строителство и ремонти в България.


Над 10 000 извършени проекта през платформата

Над 8 000 регистрирани изпълнители от цяла България

Многобройни решения спрямо Вашия бюджет и изисквания

Заявете проект напълно безплатно

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

1,450 Майстори и фирми за основен ремонт на жилище

Профилна снимка - Антон Петров
онлайн преди 3 часа

ЕТ "Венетон"

138 извършени проекта

Професионализъм, качество, кратки срокове - доволни клиенти!

Профилна снимка - Николай Драгиев
онлайн преди 2 часа

Хоум Рок Билдър ЕООД

VIP

11 извършени проекта

Фирмата предлага своите услуги за района на град София, София-област, област Пловдив, Велико Търново и Благоевград. Разполагаме с различни екипи за различните видове дейности. В тази връзка можем да п ...
cover_19153_61255963101.jpg
онлайн преди 4 дни

stroimaxbg

67 извършени проекта

Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години. Гарантирано качество на 100%

avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 3 часа

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

137 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 9 часа

Васил Василев

89 извършени проекта

От 25 години се занимаваме професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Работя с първокачествени материали от най-висок клас, методично и с вн ...
Профилна снимка - Румен Аракчиев
онлайн преди 8 дни

Хриси Строй 2020 ЕООД

116 извършени проекта

Бързина, коректност, качество на конкурентни цени.С възможност за доставка на материала.Остави проблемите и решенията около ремонта на професионалисти.
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 5 дни

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 22 часа

Иво - вътр.ремонти

55 извършени проекта

Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 23 часа

Луксозни ремонти

VIP

10 извършени проекта

Моя девиз, който ме води към успех е;Качествено свършена работа на точна цена, което гарантира че клиентите ми оставят доволни. Не съм евтин майстор, даже съм скъп, ето за това давам перфектно качеств ...
avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 1 час

"Никола

85 извършени проекта

Е, а пък цените са народни, звъннете, заявка направете, при вас ни викнете и сами се уверете. Тъй да се каже, само ни свирнете по жицата и ние сме при вас.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на апартамент. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за основен ремонт на жилище

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на апартамент. Безплатно е!

Заяви проект
146 кв.м. ремонтирана площ на тристайно жилище в кв. Хладилника, София

Ремонт на жилище и довършителни работи София

Превърнахме едно старо и изоставено жилище в модерен и функционален апартамент. Южното изложение на този нов дом разполага с отворена кухня с остров и малка тераса, преливаща към трапезария, библиотека с офис, кът с мека мебел и голяма тераса. А от антрето през кодидора се достъпват две спални помещения с две бани, мокро и трета тераса.

 • Основен ремонт на стар и изоставен апартамент, намиращ се на последния етаж в 6-етажната тухлена жилищна кооперация, построена през 1994 г. Апартаментът не беше ремонтиран оттогава, а за последните 5 години преди ремонта жилището дори не е било и обитавано. 
 • Клиентът настояваше ремонтът да се извърши в най-кратки срокове, за да може да се нанесе и да напусне сегашното си жилище под наем.
 • Важно беше всичко в жилището да бъде подменено, да има простор и функционално разпределение, а високите скосени дървени тавани, които на места достигаха до 5 метра, да бъдат интегрирани в интериора по естествен начин. 
 • Наличният бюджет позволяваше среден клас материали и продукти и практично обзавеждане със силно присъствие на поръчкови дървени маси, столове, стъпала и первази в комбинация с класически дизайн в светли тоналности и дребни акценти. Отопление с климатици, топла вода с бойлери. 
 • Клиентът се възползва от всички услуги, които предлагаме: планиране и дизайн, управление на ремонта, вътрешен ремонт, външен ремонт и довършителни работи, избор на материали и продукти, синхронизиране на доставки, обзавеждане и декорация.
 • Започнахме с къртенето и изнасянето на всичко старо - санитария, мазилка, замазка и плочки от баните, шкафове и уреди от кухнята, сваляне на всички подови настилки, демонтиране на старите мебели, врати, къртене на терасите, премахване на старата ВиК-а инсталация, таванското лъчисто отопление, както и лампи, ключове и контакти. 
 • Паралелно започна и ремонтът на покрива - нова хидроизолационна мембрана, дървена скара, пренареждане на керемиди и подмяна на счупени такива.
 • След това дойде ред на изграждането на новите Електро, ВиК и ОВК инсталации, хидроизолирането на терасите и изграждане на нови стени от тухли и ytong блокчета, предстенни обшивки с вата, окачени тавани, лепене на картон по стени и оформяне на отвори, обличане на тръби и колони и др. 
 • Също така изравнихме цялото ниво на апартамента със саморазливна замазка, така че след поставянето на естествен трислоен паркет в дневна и спални и плочки в кухня, коридор и бани да няма разлика в нивата.
 • След като изграждането приключи, шпакловахме две ръце, грундирахме, изшкурихме и боядисахме всички стени и тавани, на места подсилихме с мрежа.
 • Запазихме височината от 5 метра на скосените тавани в ключовите помещения и освежихме дървената ламперия.
 • Накрая подготвихме обекта за издаване - монтирахме лампите, ключовете и контактите, санитарията по баните, интериорните врати и подови первази, поръчковата кухня и уредите към нея, корнизите и пердета по стаите. Доставихме и сглобихме всички мебели, изчистихме, изнесохме последните строителни отпадъци и така обектът беше готов за издаване. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия цялостен ремонт и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Не губете време и пари

Ясен процес с индивидуални решения за Вашия ремонт

Запознайте се с различните варианти за това как да ремонтирате Вашето жилище. Консултирайте се наш специалист, споделете Вашите желания и възможности и ние ще Ви дадем най-подходящите решения.

1. Консултация

По време на консултацията ще се опитаме да се запознаем максимално добре с обекта и с желанията и възможностите на клиента. Целта е да сме максимално полезни и да дадем подходящи и индивидуални решения за всеки един предстоящ цялостен ремонт. 

2. Планиране

По време на планирането ремонтът придобива реални финансови и технически измерения под формата на таблици и чертежи. По този начин можем да вземем информирани решения, предвидим грешки, решим проблеми и моделираме бюджета своевременно.

3. Изпълнение

Спрямо взетите решения и направения план се пристъпват към изпълнението на ремонтните дейности, следене за тяхното качество и последователност, грижа за доставките на материали и продукти и решаване на проблемите от строителната площадка.  

 

4. Довършване до ключ

След приключване на вътрешните ремонти и довършителни работи, предстои обзавеждането - доставка, качване и сглобяване на мебели, след това декорация монтаж на пердета, щори, комарници и картини и огледала и накрая почистване след ремонт, издаване на обекта и предаване на ключа. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия цялостен ремонт и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
65 кв.м. ремонтирана площ на двустайно жилище в кв. Бояна, София

Ремонт на жилище и вътрешни ремонти София

Превърнахме едно ново и компактно жилище в уютен и функционален дом.

 • Двустаен апартамент на последния етаж в затворен 5-етажен комплекс в Бояна.
 • Апартаментът разполага с голяма дневна с кухня и баня, свързани чрез малък коридор със спалнята и отделно мокро помещение. По цялата дължина на жилището се разпростира тераса от 30 кв. м., която гледа към Витоша.
 • Състоянието на апартамента беше на шпакловка и замазка и имаше следи от течове от терасата към вътрешните пространства.
 • Строителят беше предвидил отоплението да бъде на газ. В крайна сметка клиентът предпочете климатици и бойлер.
 • Тъй като предвиденото пространство за кухня беше сравнително малко, решихме да го увеличим чрез вграден хладилник към входното пространство, до който се облегна вграден гардероб и портманто и по този начин създадохме един остров от мебели за съхранение и много сполучливо антре, което посреща живущите при влизане. 
 • Пространството за баня също беше сравнително малко, но след много мерене, чертане и подбиране на продукти, успяхме да съберем вградена структура с тоалетна, вграден душ, стъклен параван и кръгла правостояща мивка с вграден смесител и огледало. 
 • Останалата част по разпределението на апартамента не се промени значително много, сметнахме и поръчахме дървения декинг за терасата и започнахме с вътрешния ремонт.
 • Ремонтът започна с корекции по Електро и ВиК инсталациите и промяна по отоплителната система. Всички нови канали по стените и пода бяха запълнени и шпакловани.
 • Смените се изцяло дограмата, тъй като старата беше прогнила от течове. 
 • След това започна ремонтът на банята - къртене и подмяна на тръби, нова замазка, изправяне на стени с мазилка, лепене на картон и окачен таван, хидроизолация, лепене на плочки и монтаж на санитария.
 • Паралелно вървяха и дейностите по терасата - нова замазка с правилни наклони и хидроизолация, така че да спрем течовете към вътрешните пространства, след това профили за декинг и накрая и монтаж на самите дървени дъски.
 • Така стигнахме и до настилките. Направи се саморазливна замазка на две нива, за да може паркетът и плочките да се срещнат без ръб. След това се сложиха плочките по пода на мокрото, коридора, антрето и кухнята - малки многоцветни шестоъгълни плочки, които се впиват в паркета като тетрис, и накрая се залепи и паркетът в дневната и спалнята, a след него и подовите первази. 
 • След това се грундираха и боядисаха стени и тавани, монтираха се контакти, ключове и лампи и се пристъпи към обзавеждането: монтаж на мебели и кухня по поръчка, уреди за вграждане, климатици и бойлер.
 • След довършителните работи и вътрешния ремонт апартаментът се изчисти, изнесоха се последните строителни отпадъци и обектът се издаде. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия цялостен ремонт и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Хиляди реализирани проекти през платформата

Защо да се доверите на MaistorPlus за ремонта на Вашето жилище?

MaistorPlus е първата и най-голяма платформа за ремонти в България. През нас работят стотици майстори и фирми и са се изпълнили хиляди различни и разнообразни проекти. Каквито и да са Вашите изисквания и възможности, ние имаме подходящите решения за Вас, така че да реализирате сигурен и качествен ремонт!

Над 12 години опит на Ваше разположение

От 2012 година помагаме на всяко едно домакинство при правенето на ремонт. Дали ще сме Ви полезни в процеса на планиране, или при смятането на разходи, или може би при избора на изпълнител? Вие решавате как да се възползвате от нашата експертиза и години опит в сферата. Ние можем да сме както Вашия онлайн консултант, така и Вашия личен интериорен дизайнер.

Най-голямата платформа за ремонти в България

С над 8 000 регистрирани майстори, фирми, архитекти и бригади от цялата страна платформата е най-голямата общност за строителство и ремонти в България. Каквито и да са Вашите желания и възможности, ние ще можем да Ви дадем многобройни варианти и да вземете информирано решения, без да губите време и пари.

Безплатна индивидуална консултация

Предлагаме безплатна индивидуална консултация с наш представител по телефон или онлайн, в която да може да се запознаем с ремонта и Вашите желания и възможности. Това е най-добрият начин да получите бързи, ценни и индивидуални съвети, да подредите мислите си, да зададе важни за Вас въпроси и да не допускате стандартни грешки, които ще Ви костват пари, време и много нерви. 

Разработени процеси и решения за всеки бюджет

Имате хиляди идеи, но финансовите Ви възможности не са големи? Искате луксозен ремонт, но не знаете как би изглеждал той? Имате ясна визия, но трябва да се вместите в бюджета? Нямате никакво време, но високи изисквания за ремонта? Предстои Ви голям ремонт без бюджет? За всеки ремонт има решение - свържете се с нас за безплатна консултация. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия цялостен ремонт и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за цялостен ремонт

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на апартамент. Безплатно е!

Заяви проект
Колкото по-добре се подготвите за предстоящия ремонт, толкова по-малко нерви, пари и време ще изхабите

Въпроси и отговори за цялостен ремонт на жилище

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси от потребители на платформата

Времето за всеки основен ремонт е различно. Ако приемем, че началото на всеки един ремонт започва с неговото планиране, минава след това през изпълнение на определен брой вътрешни ремонти и довършителни работи и приключва с обзавеждането и декорацията, то стандартният кратък отговор би бил около 4-5 месеца. Разбира се, от голямо значение е бюджетът, с който клиентът разполага, площта, която ще се ремонтира, условията на работа, броят изпълнители, които ще се включат в ремонта, наличността на всички материали и продукти, нивото на изпълнение, както и способностите на лицето, което управлява целия ремонт, грижи се за графиците, доставките, контролира майсторите и води комуникацията с клиента.
Не. Строителните материали (лепило, гипсокартон, шпакловка, замазка, грунд и др.) са включени в цените, които ще получите от нас или от препоръчаните от нас изпълнители. Вие не трябва да се занимавате с това. Ние работим с различни строителни магазини и доставчици, пазаруваме на едро и държим на висококачествени строителни материали. Напълно по Ваша преценка е вече изборът на материалите, различни от строителните: плочки, паркет, ламинат и подобни.
Ако MaistorPlus поеме Вашият проект, плащането се извършва по банков път или на място за свършена работа. В профила си ще може да следите развитието на проекта и статуса на всяка една дейност. Ако работите с изпълнители, препоръчани от нас, плащането се осъществява по същия начин, като следите развитието на проекта през споделена таблица с изпълнителя.
Стандартната гаранция, която даваме, е 5 години за извършените строително-монтажни работи по чл. 20, ал. 4 от Наредба №2 / 31.07.2003 г. Повечето изпълнители, които работят в платформата, работят на същия принцип.
Разбира се. MaistorPlus помага на всяко едно домакинства при извършването на какъвто и да е ремонт - вътрешни ремонти, външни ремонти, довършителни работи, дребни ремонти, монтажи и др. Моля, пуснете Вашия проект в нашата система и ще се свържем с Вас, за да уточним Вашите желания и да Ви свържем с подходящи изпълнители.
Да, предлагаме тази услуга за големи проекти в района на София, в които ще се изпълнява цялостен ремонт на апартамент, вътрешни ремонти, довършителни работи и обзавеждане до ключ. Вие делегирате всичко на нас и само одобрявате нашите предложение и следите за резултатите онлайн. Услугата включва: планиране, изпълнение, управление и контрол, обзавеждане, декорация и почистване.
Разбира се. MaistorPlus може както да управлява целия ремонт вместо Вас, така и да Ви свърже с подходящи майстори за всяка дейност, които да работят самостоятелно с Вас. Моля, заявете проект за ремонт в системата и ние ще се свържем с Вас.
Няма точен отговор на този въпрос, тъй като цената се определя от много фактори: площта на апартамента, броят и видът на ремонтните дейности: вътрешен ремонт, външен ремонт, довършително работи, изискванията на клиента, сроковете и сезона на изпълнение, състоянието на жилището и условията и начинът на работа. Все пак, за да дадем някакъв ориентир и да може да предвидите приблизително разходите си, може да използвате средната цена от 350 лв. на кв.м. за основен ремонт на апартамент за строително-монтажни работи и още толкова за материали, продукти и обзавеждане. Индивидуални оферти за основен ремонт се правят само след консултация с клиента, извършен оглед и документация на обекта. Моля, свържете се с нас или заявете проект за цялостен ремонт.
Разбира се. Когато проектът е планиран от нас и след това се и извършва от нас, управляваме целия процес и се грижим за качеството на неговото изпълнение: вътрешен ремонт, външен ремонт и довършителни работи по проекта, одобрен от клиента.
Да. За целта трябва да ни изпратите проекта и да направим една кратка безплатна консултация по телефон. След това ще Ви дадем приблизителен бюджет на базата на подобни проекти, реализирани през MaistorPlus. Ако искате точен и индивидуален бюджет с реални и актуални цени, ще трябва да се направи оглед на обекта и да се измери и документира всичко.

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия цялостен ремонт и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт

Предварителен оглед и подробен план за всички дейности реставрацията

Всеки един майстор, който твърди, че разбира от работата си и е в състояние да извърши по най-скоростния и качествен начин всички необходими дейности по ремонт на апартамент, трябва да стартира от предварителния оглед на обекта и създаване на подробен план за бъдещи действия – как ще бъде извършен самият ремонт, с какви точно материали, за колко време и други подобни важни обстоятелства, свързани с всяка една строителна или ремонтна услуга.
Изпълнителите, които са партньори на нашата платформа, никога не подценяват този етап от работата си. Ако оглед и план не са налице, и то още на ниво предварителна подготовка за искания от клиента ремонт на апартамент, рискът да се попадне в един порочен, затворен кръг, е особено голям. Затова е от изключителна важност да бъдат осъществени предварителен оглед и подобен план за всички ремонтни дейности, независимо дали реставрирате къща, апартамент, офис или отделна стая, например.

Ремонт на хол, дейности по ремонт на кухня и други помещения

За всеки неотложен ремонт на апартамент, майстори има навсякъде и по всяко време. Регистрираните в нашата платформа изпълнители обаче извършват всякакви ремонтни и строителни услуги, и дейности като истински, опитни, висококвалифицирани и доказани специалисти. Те осъществяват:

 • Ремонт на хол, кухня, спалня, баня, както и всяко друго кътче в дома ви, което има нужда от козметично освежаване, или основна поправка
 • Обновяване на мебелировката, цветовете на вашите стени, архитектурните детайли, както и на всички дизайнерски и интериорни решения в апартамента, къщата или стаята ви
 • Почистване на вашия офис, къщата или апартамента ви, като това почистване може да бъде частично или пълно

За майсторите, регистрирани в MaistorPlus, всеки един ремонт е ново предизвикателство, с което те се справят по възможно най-добрия начин!

Ремонтиране на апартамент от изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus

Най-добрите майстори, с които MaistorPlus поддържаме ефективна комуникация, и прекрасни партньорски отношения, винаги могат да реализират мечтания от вас ремонт на апартамент, проектирайки в обекта на ремонт вашите конкретни вдъхновения, концепции и идеи. Само при нас имате възможността безплатно да:

 • Заявите свой личен проект
 • Сравнявате най-разнородни оферти
 • Изберете най-подходящите майстори за вашия ремонт на апартамент
 • Оставите обратна връзка, която да оптимизира допълнително отношения ни