Добре дошли на бизнес страницата на М-Строй


М-Строй Работата ни е ориентирана в сферата на вътрешни довършителни работи което включва: 1. Сухо строителство (гипсокартон) 2.Шпакловки. 3.Латекс, тапети блажно боядисване . 4 Ще направим всичко свързано с ремонта на вашата баня, кухня или стая. 5.Ще решим проблеми в жилището Ви свързани с ВиК , отоплителни или електро инсталации.6.Ще сглобим вашите мебели,там където големите фирми не проявяват интерес при това на съвсем приемливи цени .

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Лъчезар Попов преди 3 месеца за Замазка и изравняване на под за цял апартамент | София

“Наложи ни се по време на главния ремонт да направим замазка на целия под като видяхме, че има дървояди. Марио реагира бързо, влезна ни в положение, приоритизира го над останалите неща които бяха част от проекта и го направиха за отрицателно време, дори работиха и съботата. Много сме доволни!”

Aleksandra Jovanovska преди 6 месеца за Ремонт на нов апартамент | София

“М-Строй е фирма която я препоръчвам ако имате нужда от ремонтни дейности. Добри професионалисти, който работят бързо, качествено и спазват стриктно сроковете. Благодаря ви М-Строй.
Благодаря много Марио !”

Билял Местанов преди 8 месеца за Цялостен ремонт 3-стаен ап. | София

“Марио и екипът изпълниха проекта бързо и качествено! Изключително съм доволен от М-Строй - компетентни и млади хора, с които комуникацията беше чудесна. Бяха гъвкави, когато имаше промени в изискванията, и отзивчиви при възникващи въпроси. За хора като мен, които за пръв път се захващат с ремонтни дейности, те са перфектен партньор! Без съмнение ще ги препоръчам на познати и ще продължим работа по следващи проекти.”

Виж всички мнения

Опит


Над 20 години в сферата

Специализация и квалификации


Организирани Бригади с ръководител Строителен Техник.Качествена работа извършена на достъпна цена за клиентите

Допълнително


Ние сме тук за вас!Цялостни решения за дома!