36 оставени мнения от 44 извършени проекти
4.53 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Георги преди 23 дни за Освежителен ремонт на апартамент | София

“Много интелигентни и сериозни момчета. Работата се върши и най-кратки срокове всичко премина без проблеми и почти не усетих ремонта. Препоръчвам!”

Валентина Дилкова преди 3 месеца за Цялостен ремонт на баня и тоалетна (две помещения) - ново строителство | София

“Изключително съм доволна от работата на Марио и бригадата му - отзова се бързо, даде приемлива оферта, предложи подходящи решения, спази сроковете. Работата беше свършена качествено и в уговорения срок, след приключване беше почистено. Потвърждавам положителните препоръки, дадени от други клиенти, на които се доверих.
Препоръчвам го и със сигурност бих се възползвала от услугите му отново!”

Виж снимки
Стоян Апостолов преди 9 месеца за Основен ремонт на етаж от къща | София

“Въпреки огромното количество работа, се справиха идеално.. а къщата няма нищо общо с предишният си вид. Благодаря за положените усилия и за съветите по време на ремонта.”

Иван Марков преди 12 месеца за Довършителни ремонти в апартамент | София

“Професионалисти! Внимание към детайла и качествено изпълнение на възложените ремонтни дейности.”

Лъчезар Попов преди 18 месеца за Замазка и изравняване на под за цял апартамент | София

“Наложи ни се по време на главния ремонт да направим замазка на целия под като видяхме, че има дървояди. Марио реагира бързо, влезна ни в положение, приоритизира го над останалите неща които бяха част от проекта и го направиха за отрицателно време, дори работиха и съботата. Много сме доволни!”

Александра Йовановска преди 21 месеца за Ремонт на нов апартамент | София

“М-Строй е фирма която я препоръчвам ако имате нужда от ремонтни дейности. Добри професионалисти, който работят бързо, качествено и спазват стриктно сроковете. Благодаря ви М-Строй.
Благодаря много Марио !”

Билял Местанов преди 23 месеца за Цялостен ремонт 3-стаен ап. | София

“Марио и екипът изпълниха проекта бързо и качествено! Изключително съм доволен от М-Строй - компетентни и млади хора, с които комуникацията беше чудесна. Бяха гъвкави, когато имаше промени в изискванията, и отзивчиви при възникващи въпроси. За хора като мен, които за пръв път се захващат с ремонтни дейности, те са перфектен партньор! Без съмнение ще ги препоръчам на познати и ще продължим работа по следващи проекти.”

Благодаря всеки има право на мнение ,но лично в този апартамент както и в много други извършихме и най-малката прищявка на клиента,просто сме разлепили малко от тиксото на няколко контакта за да можем да ги използваме и според клиента те са се напрашили,многото тънене води до късане така е в живота!!!

Кирил Сургов преди 13 месеца за Ремонт на 3-етажна къща в Мрамор | Костинброд

“Доволен съм предимно от по-грубите дейности - бетон, замазки, шпакловане.
И в трите бани има проблеми с не добре залепени плочки, които чукат на кухо. В едната баня направо се разлепиха две стени и трябваше да ги преправят. Имаше и счупени плочки, които с големи мъки се съгласиха да сменят. Навсякъде се виждат дразнещи несъвършенства по фуги и ъгли. Плочките на гърба на кухнята започва да им пада фугата.
Стълбището го шпакловаха добре но по краищата е ужас. Комините трябваше да се изградят още в началото, а ги отказаха, без да мога да реагирам в рамките на сезона. Не си извозиха строителните отпадъци. Когато материалите са включени в цената, се ползват най-ниско качество. Липсва внимание към детайлите.”

Марио Стоянов отговори:

Първо и в двете банни нямаше проблем на втория и на третия етаж преди да реши клиента да се кърти на първия етаж в банята една стена и да се прави ниша която реално я направихме без пари;къртене,лепене,обръщане с плочки и ъгли и след това плочките на двете банни поддадоха от вибрациите ние ги оправихме за наша сметка без да сме казали нито дума! Второ направихме какви ли не допълнителни задачи като лепене на камъни на стена в хола 10м2,цял първи етаж пода замазка и лепене на гранитогрес 65м2,дървен навес с битумна керемида,бетонни площатки около къщата,къртене на стени и обръщането им с картон,куфари с картон скриващи стени и още много други и успяхме да влезем в срока на изпълнение! Навсякъде е шпакловано боядисано тавани скосени с гипсокартон на третия етаж ,перфектно налепено стълбище на цялата къща,три бани перфектно напражени плочки тавани ВиК и монтажи на вградени системи! За комините те първо бяха два за правене след това един аз бях искрен както съм винаги че е трябвало да се изградът когато е строена къщата,а не оставени тръби просто да стърчат,отказах защото се изкаше от нас да отрежем с шлайф тръбите на кумините на двускатен покрив,което е огромен риск и аз реших да не го предприемаме! За материалите използваме само качествени материали няма с ниско качество това го гарантирам! За строителните отпадаци изхвърлили сме си всичко наше ако е имало чуждо може да е останало ние не сме длъжни да го изхвърляме! Каквото е имало несъвършенство и е видяно и ни е казано сме го оправили веднага и сме направили близо 10 000лв отстъпка в цената съжалявам всеки има право на мнение макар и не правилно то е безплатно както много други неща! Постара ли сме се били сме точни и каквото е казано сме свършили качествено с купищата както уговорена така и допълнителна работа не е имало оплаквания към нас тогава сега не разбирам защо така,но винаги колкото по добър си и човечен не се оценява това живи и здрави пак казвам всеки има право на мнение дори и то да не е правилно! всеки с който сме работили и ме е опознал знае колко съм точен отговоре и човечен и си вършим работата с любов качество и внимание!

Александра Павлова преди 34 месеца за Зидане на ограда | Божурище

“Не съм доволна от изпълнението. Изпълнителят не спази първоначалната ни уговорка. Бяхме се разбрали за определени размери на оградата, които той не беше казал на бригадата си, и съответно те я направиха по-ниска. Това наложи да бъде преправяна. Марио преправи оградата, но много некачествено, на места дори се наложи хората от бригадата му, които работеха много добре, да преправят след него. Като резултат на места оградата е крива, а на други се вижда как тя е преправяна.”

Марио Стоянов отговори: Виж снимки

Първо беше спазен размера но имаше условие което накрая го разбрахме че трябва другите елементи да влизат под шапките на оградата поправката се направи колкото е възможно в такъв случай.Да не говорим за не спазване на уговорка че направихме много допълнителни неща за много пари който не се платиха дори и не ни се плати и дължимото след като в самото начало промениха вида на тухлите!За себе си лично ще кажа че работих и в дъж без да спирам за да стане и направих други допълнителни неща ,с който друг не би се захванал.Въпрос на мнение всеки си има такова на стотици доволни клиенти има и някой не доволен съжалявам!

Гергана Змийчарова преди 45 месеца за Цялостно изграждане на баня | Перник

“Меко казано НЕ съм доволна. Марио не влезе в срока; постави много небрежно плочките в банята и не се справи с функционалността - водата преливаше към коридора и около сифонът оставаше локва. Последното преправи с линеен сифон, но размествайки шарката на полочките - небрежно, нечисто и грубо. Банята и коридорът към нея бяха оставени във вид, който налага двудневно чистене. Марио се извини за допуснатите грешки, но не отби от цената и не коригира грешките си.”

Марио Стоянов отговори:

Много се извинявам но наклона и всичко беше направено както трябва,но някой беше стъпнал на плочката докато е било пресно лепилото и тя беше пропаднала и там се събираше вода преди сифона все пак за баня 5 квадрата плочки 45/45 см една плочка е от значение и аз какво направих смених плочката и сложих линеен сифон и всичко това за моя сметка за над 200 лв преработка без да имам аз вина!Срока беше спазен цената беше нищожна на фона колко много работа имаше да се свърши която се извърши както трябва скосен таван и плочки 20/25 по стените налепени както трябва и допълнителни монтажи на лира аксесоари и какво ли още не за над 200 лв са направени безплатно!Всеки има право на мнение но да намираш какви ли не неща за да ти излезе ремонта без пари това е друго!

Добромира Николова преди 46 месеца за Лепене на плочки в тоалетно помещение | София

“Грозно, некачествено, непрофесионално свършена (недовършена) работа с огромен преразход на материали. Резултатът е безалтернативен погром в едно помещение от апартамента.”

Марио Стоянов отговори:

Съжаляваме при криви стени и плочки 4-то качество и никакво пространство е направено необходимото на най-ниската цена!

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Препоръка от Димитър Димитров относно отлично свършената работа на фирма П-Строй ГРУП ЕООД:

Силно препоръчвам тази фирма коректни са, работят чисто и качествено на добра цена! Относно ремонта му беше цялостен на баня от тухла: нови тръби, замазка, мазилка, хидроизолация, таван, лепене на плочки и монтажи и оборудване! Техния ръководител и строителен техник Марио Стоянов е страхотен човек и професионалист, разбира от какво има нужда всеки клиент. Може да му се вярва на 100%, коректен и точен. За следващ ремонт ще бъдат само те!”

на 11 Jun 2020 от Димитър Димитров

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Препоръка от Наделина Мозурска относно извършения цялостен ремонт на апартамент:

Относно моя ремонт бях много скептична, тъй като имаше много да се кърти, страшно много работи да се направят и все измислях още и още нали все пак съм жена (хах). Както и да се, спрях се на М-Строй поради много причини, ще изброя някои:
1.Започвам с двигателя на фирмата - неуморният Марио Стоянов, който е голям професионалист, изслушва и се съобразява с всяко желание (а за моите бих казала, че имаше невъзможни) и има една черта, която рядко се среща в днешно време - човещина - ако може да спести пари на клиента за нещо излишно, винаги ще го направи. Силно препоръчвам!!!
2.Качествена работа без мръсотии във входа и скандали с комшиите!
3.Добра цена, дори евтино бих казала за свършената работа!
4.Спазени срокове!

Едно огромно БЛАГОДАРЯ и продължавайте в същия дух и само напред!”

на 10 Jun 2020 от Наделина Мозурска