1. Цялостен ремонт 22 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Боядисване и декорация 5 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

3. Плочки и теракот 1 извършен проект

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.

Виж мнения

4. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.


5. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.


6. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, всички подкатегории, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, изграждане на септична яма, отпушване на мивки, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


7. Паркет и ламинат 1 извършен проект

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.

Виж мнения

8. Сухо строителство 2 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, растерен таван.

Виж мнения

9. Ремонт на баня 6 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

10. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

11. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


12. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.