Добре дошли на бизнес профила на НИК СТРОЙ 2000


Ако имате нужда от строителна фирма за ремонт на покриви и хидроизолация на покриви, вие сте на точното място. Разполагаме с монтажен екип от специалисти за ремонт на покриви, който покрива територията на цяла България, като по този начин облекчаваме и улесняваме работата на нашите клиенти.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Покривни услуги

“Фирма НИК СТРОЙ ЕООД изпълни качествено и в срок строително-монтажни работи на 6 обекта във връзка с цялостен ремонт на покриви, хидроизолация, улуци, изолация и др.
Фирмата спечели доверието ни със своите иновативни професионални решения, отговорно отношение, организираност, стриктно и коректно изпълнение на всички възложени работи, спазвайки договорените срокове и в съответствие с всички нормативни изисквания. Коректен и надежден партньор, на когото може да се разчита за реализацията на различни видове обекти.”

на 15 Jun 2019 от Община София
Виж всички мнения

Опит


Всеки един покрив с времето достига до момент, в който се нуждае от освежаване или лек ремонт. Когато покривът е здрав - без течове, експоатационният живот на сградата е по-дълъг. Решенията за ремонт на пакрива са едни от най-важните финансови решения, които се правят по отношение на сградите. Хидроизолация на покрив - това е част от стъпките, които целят да направят вашият покрив вечен. Ние имаме дългогодишен опит в полагането на хидроизолация на покриви и даваме гаранция за качество на извършваната услуга. Използваме само качествени материали, които ще направят резултатът от ремонта на покрива ви отличен и почти вечен. Ремонтираме всички видове покриви. С дългогодишен опит, квалифицирани специалисти, съоръжения, ние сме готови да гарантираме качеството на нашата работа. Ние извършваме хидроизолации на плосък покрив, покрив на блок, скатен покрив, ремонт на покриви на частни къщи и вили, предприятия, Хамбари, Малки и големи площи

Специализация и квалификации


Предлагаме Ви пълна гама от услуги за ремонт на покриви: Ремонт на покриви; Изграждане на нови покриви, дървени конструкции; Поставяне и ремонт на улуци и водосточни тръби; Подмяна на улуци; Направа на нови покривни конструкции; Хидроизолация на покриви; Смяна на капандури; Обшиване на бордове с ламарина; Обшиване на комини с ламарина; Метални конструкции; Тенекеджийски услуги; Преустройства на Тавански помещения, Капандури; Отстраняване на течове - 100% гаранция Присвояване на външни тераси; Бояджийски услуги; Саниране; и др.

Допълнително


Като наш клиент, Вие ще получите коректно и професионално обслужване. Работим с качествени материали в кратки срокове и с реални цени. Ние даваме на своите клиенти едно цялостно решение за ремонт или ново строителство. Не се налага да търсите различни фирми за отделните дейности - изкопи, грубо строителство, изграждане, монтаж, зидане, замазка, хидроизолация, топлоизолация, фаянс и теракота, шпакловка, настилки и облицовка, боядисване, ВиК, Ел, дограма, отопление, вентилация, транспорт и т. н. Всички обекти предаваме годни за незабавно ползване, изчистени и с изнесени строителни отпадъци до сметище. Експресни огледи.